Sonika 22.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Co ja będę kombinować, trudno się mówi - poproszę o jedną siedzącą na kuli, najprzystojniejszą, z powłóczystym spojrzeniem i żeby nie miała języka na wierzchu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzisiaj niespodziewanie musialam jechac w odwiedziny i ....zabralam zabke na prezent padło na stojącą ....siedząca jak siedziala tak siedzi i sie smieje zaraz ja schowam do domu ,bo zaczyna potwiornie wiac Soniko-jutro lece po zabke dla Ciebie i jak sie tylko Stasio urodzi zjawiam sie w Krk umowimy sie na sushi lub na kawe mam nadzieje ze nie zmienilas nr telefonu koncowka numeru 626 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.03.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 To czekamy na Stasia . 626 - nic się nie zmieniło. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Super te żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień doberek ale fajne żaby i inne cuda wianki ale mój małż by się w życiu na takie coś nie zgodził witaj Soniko - dawno Cię nie widziałam bo nie bywałam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień doberek ale fajne żaby i inne cuda wianki ale mój małż by się w życiu na takie coś nie zgodził witaj Soniko - dawno Cię nie widziałam bo nie bywałam na forum na co by sie nie zgodził ??? na żabki ? zaba przynosi szczescie i bogactwo -argument nie do odrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień doberek ale fajne żaby i inne cuda wianki ale mój małż by się w życiu na takie coś nie zgodził witaj Soniko - dawno Cię nie widziałam bo nie bywałam na forum na co by sie nie zgodził ??? na żabki ? zaba przynosi szczescie i bogactwo -argument nie do odrzucenia paczta ile pozytku ze mnie na Forum swietne te zabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 co jeszcze wyczytalam ? "........zawsze należy brać pod uwagę miejsce, gdzie symbolizowane zwierzę żyje. Żaby żyją na ziemi, zatem figurek tego zwierzęcia nie należy umieszczać powyżej wysokości pasa człowieka. Najlepiej, gdy żaba stai tuż nad ziemią (symboli szczęścia nie stawia się na ziemi) w rejonie drzwi, tak by wzrok osoby wchodzącej do domu, biura lub pomieszczenia padał właśnie na nią. Natomiast nie może stać bezpośrednio naprzeciw drzwi wejściowych (w świetle drzwi)." ".......żabę można ustawić także w ogrodzie, pokoju dziennym, natomiast nie powinna znaleźć się w sypialni czy kuchni. W tych pomieszczeniach bowiem, nie należy aktywizować powodzenia materialnego, a skupić się na zdrowiu oraz relacjach międzyludzkich stosując inne remedia. Nigdy nie powinno się stosować więcej niż dziewięć żab w jednym miejscu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Froszka -dzieki za te mundrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień doberek ale fajne żaby i inne cuda wianki ale mój małż by się w życiu na takie coś nie zgodził witaj Soniko - dawno Cię nie widziałam bo nie bywałam na forum na co by sie nie zgodził ??? na żabki ? zaba przynosi szczescie i bogactwo -argument nie do odrzucenia jakoś nie bardzo toleruje takie rzeczy w ogródku ale z tym szcześciem i bogactwem to może jest argument (poza tym mamy jaskółki dla szczęścia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ew-ka - gratuuuuuuuuuuuuuuulacje Babciu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Siostra, GRATULACJE Staś śliczniutki, podobny do Babci Jeszcze raz przesyłam buziaki szczęśliwym Rodzicom i Heniusiowi, który dzielnie walczył o zachowanie rodu i przekazanie nazwiska i kwiaty dla Ciebie, najbardziej wyjątkowej Babci jaką znam http://orthoticcontessa.com/wp-content/uploads/2007/02/roses.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 GRATULACJE!!!!! Dla Babci i Mamusi kwiatki: http://www.kwiaciarniafloris.pl/galerie/bukiety_okolicznosciowe/bukiety%2005.jpg Dla Stasia misiu http://www.pluszaki.com/images/ty/50035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 gratulki dla babci...czy raczej żony dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewciu ogromne gratulacje. Staś jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ew-cia ogromne gratulacje i usciski Stas wniesie wiele radosci w wasze zycie zycze mu zdrowka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 gratulacje dla babci, dziadka i młodych rodziców a dla Stasia życzenia zdrowia, zdrowia i zdrowia Staś jest przepiękny http://www.e-kwiaty.pl/images/br014-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewcia wielkie ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Wam Staś zdrowo rośnie! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/6/4/5645_54565645_360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gratuluję Stasia. Jaka słodka malizna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts