Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szczerze gratuluję Wam wnusia. Będziecie wymarzonymi dziadkami!!!!

Ewo czy mogłabyś mi opisać swoje doznania ze szkalnym stolikiem w salonie? :lol: Jak sie sprawdza, czy jesteś zadowolona i wszelkie inne cenne uwagi z nim związane. Myślę o szkle do siebie do salonu ale widzę, ze mało osób wybiera takie stoliki. Raczej wybór pada na drewno. Czym Ty się kierowałaś?

jesli moge odniesc sie do postu mayland :D

ew-cia ma najfajniejszy stoliczek , jaki kiedykolwiek widzialam :o :oops:

mayland kiedys mialam taka lawe i bylam z niej zadowolona (nieskomplikowane czyszczenie ) ....niestety dzieciaki przyjechaly do nas w odwiedziny , wyglupialy sie i wiesz co stalo sie z szyba ? :roll: ...potlukla sie :(

ogolnie polecam :)

Szczerze gratuluję Wam wnusia. Będziecie wymarzonymi dziadkami!!!!

Ewo czy mogłabyś mi opisać swoje doznania ze szkalnym stolikiem w salonie? :lol: Jak sie sprawdza, czy jesteś zadowolona i wszelkie inne cenne uwagi z nim związane. Myślę o szkle do siebie do salonu ale widzę, ze mało osób wybiera takie stoliki. Raczej wybór pada na drewno. Czym Ty się kierowałaś?

to byla milosc od pierwszego wejrzenia :lol: nigdy nie gustowalam w szklanych stolach ale jak zobaczylam ten stolik to zlapalam H. za reke i prawie krzyknelam - bierzemy to cudo !!! kosztowal pamietam 900 zl przeceniony z ...uwaga z 3000 zl :roll: Ale troszke w nim drewna jest stoi na drewnianych łapkach :wink: a co do uwag ? myje sie dobrze , jest odglos szkal jak sie cos na nim szkalnego postawi wiec kupilam zgrabne podstawki ,ktore stoją w pojemniku na stole pod reką -wygodnie jest :lol:

Dziękuje Wam bardzo za odpowiedź. Wrzuciłam u siebie w komentarzach kilka stolików bo szukam jakiegoś malutkiego, mobilnego i takiego który będzie, a jednocześnie nie bedzie zawalał wnetrza bo pokoik jest maciupki. Więc pomyslałam o szkle.

Do salonu też jakoś tak krążę wokół szkła choć to jeszcze nie jest przesądzone. :roll: Narazie nic innego nie znajduję. Szkło wydaje mi sie lepszym rozwiazaneim niż stolik z płyty mdf. :roll:

Ewcia jeszcze raz Gratuluję Stasia i jeszcze raz :

Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy. Moc radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku. Porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrąglej główki i uścisków małych rączek- tego Ci Żono Dziadka Henia życzy ciocia Jola :D

Starsza pani prosi młodego chłopca:

-Pomóż mi mój drogi przejść na drugą stronę ulicy. W moim wieku jest to niebezpieczna przeprawa.

-Mieszka pani po drugiej stronie ulicy? - pyta chłopak w trakcie pokonywania ulicy.

-Nie, ja tylko zaparkowałam tam swój motocykl... 8)

to był dzien pełen wrażeń ....nawet obiadu nie ugotowałam :lol: telefon nie milczał -wciąż telefony i sms-y :lol: u H. tak samo :wink: o 19,20 czyli po 12 godz. życia naszego wnusia wypilismy z H. po koniaczku za pomyslność i lekutko sie znieczuliliśmy :wink: za oknem szaleje zawierucha śnieżna -niesamowite :o

wszystkim dziekuje za mile życzenia i gratulacje :D