Aga J.G 07.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ewciu cudny jest ten Wasz wnusio I bardzo sie cieszę że wizyta u dziadków mu słyzy, ale jak by mogło być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ale łoże ma Stasiek ...super ! babcia szczęśliwa na tym zdjęciu...ale dziadek....hmmmmm.... Ivo, gdybyś musiała pozować do zdjęcia po raz 123 (wszystkie ujęcia muszą przejść ścisłą cenzurę a potem aprobatę Ew-ki ), to też byś miała nietęgą minę Babcia-cmok, cmok dostaniesz w ucho zaraz mowisz ,że u mnie w domu jest terrrrror ??? może troszkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Henia zapytam, on mi na ucho szczerze powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Henia zapytam, on mi na ucho szczerze powie Noo na pewno...szczególnie jak mu Ew-ka będzie głęboko w oczy patrzyła ps. zmykam, bo mi Ew-ka uszy poobrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 moje też urwie, żeby Heniuś nie miał w co prawdy szeptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 sliczny wnusio gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ale łoże ma Stasiek ...super ! babcia szczęśliwa na tym zdjęciu...ale dziadek....hmmmmm.... Ivo, gdybyś musiała pozować do zdjęcia po raz 123 (wszystkie ujęcia muszą przejść ścisłą cenzurę a potem aprobatę Ew-ki ), to też byś miała nietęgą minę Babcia-cmok, cmok dostaniesz w ucho zaraz mowisz ,że u mnie w domu jest terrrrror ??? może troszkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 piękny Staś na zdjęciach nawet jak nie śpi a już z babcią to aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ewcia ... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ale łoże ma Stasiek ...super ! babcia szczęśliwa na tym zdjęciu...ale dziadek....hmmmmm.... Ivo, gdybyś musiała pozować do zdjęcia po raz 123 (wszystkie ujęcia muszą przejść ścisłą cenzurę a potem aprobatę Ew-ki ), to też byś miała nietęgą minę Babcia-cmok, cmok dostaniesz w ucho zaraz mowisz ,że u mnie w domu jest terrrrror ??? może troszkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 co sie tak śmiejcie laski to ,że Kaśka mowi czasem do mnie terror ...k. wa ... terror nie znaczy że ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.04.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ew-cia jajca juz dropalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ew-cia jajca juz dropalas ? jeszcze nie nie mam kiedy ....jakos tak mi czasu ostatnio brakuje ale juz zapowiedzialam moim dziewczynom ,że jutro po poludniu czas rezerwujemy na jaja a Ty juz po radosnej twórczości ? mozesz pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 najlepiej drapie sie w grupie poniewaz jest wieksza konkurencja , kazdy stara sie aby jego jajko bylo najladniejsze u mnie w komentach sa jakies tegoroczne badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 co sie tak śmiejcie laski to ,że Kaśka mowi czasem do mnie terror ...k. wa ... terror nie znaczy że ma rację a tak się podśmiewamy...tam, od razu śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 co sie tak śmiejcie laski to ,że Kaśka mowi czasem do mnie terror ...k. wa ... terror nie znaczy że ma rację a tak się podśmiewamy...tam, od razu śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 miłego dnia boszeee jakie te dni sa krótkie na nic nie mam czasu -wlasnie wróciłam z zebrania regionu ...a po drodze wstapilam do centrum ogrodniczego i kupilam dwie ogromne kule na pniu nie powiem ile kosztowqaly ....H. tez nie powiedzialam bo by je zaraz znienawidził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przyśniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! i w temacie wiadomym: http://www.ekartki.pl/cards_files/12/12355_collage8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts