Aga J.G 19.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ewus tak czytam ten Twój dziennik i czytam i mam pytanie czy elektryk robi instalacje a Wy nie macie jeszcze okiem i dachu?A jesli tak to czy nie boisz się że te kable Wam pokradną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Aga- wiesz jakoś nie pomyślałam,że ktoś może mi ukraść kable .Kradną może jakieś superanckie przewody ,ale takie zwykłe? Póki co -wszystko jest ok.Dach mamy pokryty folia i wstawione okna dachowe. Dzisiaj własnie wkroczyli dekarze - juz widać moją dachowkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ewuś dzięki za odpowiedź - robię wstepne harmonogramy i zastanawiam się jak to wszystko poustawiać żeby szło sparwnie. A co do kradzieży to wiesz Wszystko mozna ukaraść mam jednak nadzieję że nam się to nie przytrafi. Czego życzę Wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 w połowie listopada zamkniemy dom oknami i drzwiami ( tymczasowymi) i zaczniemy robić hydraulikę ( już fachowiec umówiony na ok.15 listop.)zaraz potem tynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 A czym będzie suszyć te tynki i wylewki, bo ja jak tak myślę i myslę to taki plan mi wychodzi no może tynki i wylewki trochę wcześniej ale i tak jest pytanie jak to suszyć. Mamy zamiar zacząć w połowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 A czym będzie suszyć te tynki i wylewki, bo ja jak tak myślę i myslę to taki plan mi wychodzi no może tynki i wylewki trochę wcześniej ale i tak jest pytanie jak to suszyć. Mamy zamiar zacząć w połowie maja. niczym nie będe suszyc , samo będzie schło .....chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Rozumiem a jaki przewidujesz dalszy plan działania co po tynkach i w jakim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 nie wiem co dalej / chyba przerwa do wiosny...tynki i wylewki -beda schly same albo ze wspomaganiem Odpczynek zimowy musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 a palnujesz założyć ogrzewanie czy zostawiśz tak i wstawicie tylko okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Po wstawieniu okien -przychodzi hydraulik i zakłada c.o. i kanalizację...ale pieca jeszcze nie ...dopiero na wiosnę .Całą zimę będziemy szukać odpowiedniego pieca( patrz -promocję) ....Całą parą badziemy ruszać chyba na wiosnę -teraz domek i Heniek będą odpoczywać i nabierać sił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Ewuś dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Zawsze może rozpocząć tynkowanie od ścian z otworami okiennymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 I tak będzie -własnie od otworów okiennych zaczniemy tynkowanie Widzę Kroyena ,że śedzisz mój dziennik uwaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Wzrokowiec jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Poz tym co tam wymiana doświadczeń, najwięcej nauki w cudzych dziennikach jest bo we własnym to pozostaje tylko "mądr po szkodzie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ,swiete słowa -lepiej i taniej jest uczyć sie na cudzych doświadczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Takoż i Kmiecion na ten przykład do końca ufności pokładać nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Jak ta kupa piachu zniknie to chyba przyjdzie czas jakoś grodzić. Zawsze dostęp utrudniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 10.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ew-ka, dlaczego nie przyjmuje jedzenia z prawej ręki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts