Gość 11.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A to musi byc odmiana ogrodowa, czy takie leśne? Też lubię konwalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A to musi byc odmiana ogrodowa, czy takie leśne? Też lubię konwalie .....weź od kogoś na wiosne kłącza z ogródka ,albo poszukaj w sklepach lub na allegro .....ja mam od zawsze ,miałam na działce a teraz przeniosłam troche do siebie i czekam aż sie rozrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ew-ko - spóźnione ale prosto z serducha i najszczersze życzenia Wszystkiego najlepszego http://www.twojekwiaty.pl/photo/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ew-ko - spóźnione ale prosto z serducha i najszczersze życzenia Wszystkiego najlepszego dzieki Maluszku i zapraszam na kawke na tarasie ....cudowny poranek sie zapowiada http://img4.imageshack.us/img4/1882/kk1wkk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ew-ka - ta kawka specjalnie dla mnie Czuję się zaszczycona pić kawę w Twoim towarzystwie i na tak uroczym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ew-ka obejrzalam Twoje zdjecia tarasu i ogrodu i jak zwykle "jestem chora". Slicznie jest u Ciebie, u nas jest to nieosiagalne , gdybym miala takie poduchy to wszystko byloby zakurzone, bo z pola za nami strasznie sie kurzy, a co do roslin to przy tarasie raczej nic nie urosnie, mamy ogromnego psa, ktory niszczy wszystko co zielone i rusza sie na wietrze . Zabronic mu nie moge chodzic przy tarasie, bo on potrzebuje kontaktu z nami, a i tak na cala dzialke nie ma wstepu, bo wszystko by bylo poniszczone, dwa tygodnie temu obsadzilismy plot za domem i postawilismy ochronna siatke i do wczoraj bylo dobrze, az wczoraj wyczail jak sie przechodzi i juz zaczal nam obzerac 2 metrowe drzewka. Wlasnie dzisiaj szukam pastucha elektrycznego, bo juz na niego nie mam sily. Z tego co wiem to tez masz psa i to sporego, wiec jak to robisz, ze masz taki piekny ogrod i taras? Czy Twoj pies chodzi po calym ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Z tego co wiem to tez masz psa i to sporego, wiec jak to robisz, ze masz taki piekny ogrod i taras? Czy Twoj pies chodzi po calym ogrodzie? po caluśkim ... poza ..... klombami nasza Dora to niesamowicie dobrze wychowany pies (Labrador) - ale od poczatku ,od szczenięcia była uczona że po grzadkach sie nie chodzi ,nie kopie ,nie wyrywa roślinek i na trawie sie nie sika Dobrze wychować psa to trudna sztuka ,wiec jestem z siebie bardzo dumna ,że nam -laikom to się udało ,a nie korzystalismy z profesjonalnych szkolen tylko czytalismy jedna książkę Mądrzejsze niż myślisz W innych ogrodach Dora zachowuje sie tak samo ,wiec nasi znajomi nie robią problemu jak przychodzimy z psem . magpie101-nie wiem co mam Ci poradzic jesli chodzi o Twojego psa Jesli nie jest bardzo stary to moze jeszcze nic straconego i dobra tresura zda egzamin Trzymam kciuki a co do mojego ogrodka ? on jest malutki - cala dzialka to 5a -wiec mozna kilkoma roslinami go zapełnic - chcialabym jeszcze ze 3a wtedy byłabym przeszczęśliwa ....a tak mam ile mam i też jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pięknie u Ciebie po prostu pięknie Ewa Ogród zarósł i zrobił się cudownym zakątkiem (zarósł czyli rozrosły się posadzone roslinki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 magpie101 ja odgrodziłam tylnią część ogrodu i tam nasza pisica nie wchodzi (nie niszczyła ale niestety te qpki na trawniku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 21.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam serdecznie, zaglądam tutaj ukradkiem od jakiegoś czasu, tak cichaczem i nie mogę wyjść z podziwu, dech zapiera jak widzę te piękniusie dodatki, cuda i cudeńka. Jakby zebrać wszystkie pomysły, to powstała by świetna ksiązka o aranzacji zdjęć. Będę tu często bywała aby nacieszyć oczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam miłego gościa w moich skromnych progach książka mówisz ? hmm....a możnaby na tym zarobić tak chociaż na waciki ? pozdawiam serdecznie ......i nie obiecuję ,że sie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ew-ko, Tak zastanawiam się dlaczego jeszcze nie było mnie u ciebie przecież mamy tych samych znajomych: Sonikę, Tolę. Masz cudny dom i ogród i będę do ciebie częściej zaglądać.Muszę nadrobić stracony czas Powiedz mi co robisz ,że twoje clematisy w doniczkach wyglądają tak okazale? Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ew-ko, Powiedz mi co robisz ,że twoje clematisy w doniczkach wyglądają tak okazale? Pozdrawiam, Alunek dziekuje za miłe słowa Clematisy w tym roku sobie załatwiłam ....przenosiłam dobice z dosc duzymi roslinami i ...przewrociłam ja ...naruszył sie chyba system korzeniowy bo co prawda kwitł jeszcze ale nie za wiele a potem sie zwinął w trąbke jakby byl porazony i taki omdlały siedzi w donicy i marnieje a drugi ma sie dobrze i bedzie pieknie kwitł (jest późniejszy ) Clematisy tylko podlewam ,zasilam i obcinam wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 obcinasz? kurcze ja nigdy nie obcinałam to są urocze kwiaty. mam zamiar dokupic kilka jeszcze w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ale śliczna, roześmiana pyza na Twoim avatarku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cudnie Ewciu u Ciebie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć! Dawno mnie nie było, żałuję że Cie nie było na ZLOCIE,aleco sie odwleczeto nie uciecze Too wróbelku niestety bardzo prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć! Dawno mnie nie było, żałuję że Cie nie było na ZLOCIE,aleco sie odwleczeto nie uciecze Too wróbelku niestety bardzo prawdziwe dzieki za odwiedzinki i miłe słowa ja też załuję ,ale tak wyszlo pozdrawiam ....do zobaczenia ....kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Trafiłam Ewo na Twój wpis o Bajorze i pomyślałam, ze odwiedzę Cię w komentach Miłego wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To ja nie trafilam, ale tez przyszlam usciskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts