Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ew-ka, czy Grochola czyta twój dziennik? :o Właśnie jestem w trakcie lektury "Kryształowego Anioła" i tam główna bohaterka czyta w internecie opowieść o tym mężu co znalazł jedwabną bieliznę żony która chowała na specjalną okazję, a która tu przytoczyłaś :roll:

Zeliko -miło usłyszeć takie słowa ,ale mnie juz blizej do posępnego księżyca niż radosngo słoneczka :roll:

Ewka ja sie znam, po prostu.

Ogladalam wczoraj ten filmik z poprzedniego spotkania i Ty tam jestes. I swiecisz jak slonko. :wink:

A pamietasz jakie oklaski byly jak Ty weszlasz? :D :wink:

Ew-ka, czy Grochola czyta twój dziennik? :o Właśnie jestem w trakcie lektury "Kryształowego Anioła" i tam główna bohaterka czyta w internecie opowieść o tym mężu co znalazł jedwabną bieliznę żony która chowała na specjalną okazję, a która tu przytoczyłaś :roll:

mam nadzieję ,że czyta i sie do mnie odezwie ,a potem zaprosze Ją na Zlot Muratora i wszyscy bedziemy mogli poznać autorke naszych ulubionych ksiązek :D

Zeljko - mam tak czasem ,że nachodzi mnie smuteczek ale to nie trwa długo i znowu mnie nosi i jest ok :D

Ogródek masz do zagospodarowania ? szczęściara ...... :lol:

Soniczko- wygospodaruje troszke czasu ,ak bede w Krk i zaprosimy sie na ploteczki :D .....wiem ,wiem -obiecuje tak od wiosny :oops: ale obiecuje ,ze sie odezwe jak bede u dzieciakow -jeszcze w tym roku :D

Tola- nie urzadzam ,bo oddałam te przyjemnośc dziewczynom z Krk

:D pojade na parepetówę i wtedy bedę w szoku :o :wink:

mam nadzieję ,że czyta i sie do mnie odezwie ,a potem zaprosze Ją na Zlot Muratora i wszyscy bedziemy mogli poznać autorke naszych ulubionych ksiązek :D

No to wtedy by była niezła frekwencja, zwłaszcza babska. A jak wrażenia z filmu Dom nad Rozlewiskiem? Dla mnie strasznie nudny był ten odcinek. Ale jak widac mozna spieprzyć w filmie najlepsza nawet książkę :roll:

Tekst o sitach fajny zwłaszcza biorąc pod uwage co się ostanio na forum wyprawia, ale jjakby tak każdy przesiewał słowa to nic byśmy prawie do siebie nie mówili :lol:

Verunia -kiedy byłam na spotkaniu z Małgorzata Kalicinską padały juz słowa krytki pod adresem Brodzikowej ,ktora wydaje sie być mało prawdziwa w tej roli ,bo przecież Gosia z ksiązki to kobieta bardzo dojrzała -zblizająca sie raczej do 50-tki niż dpiero przekraczająca 30-tkę :roll: Nie miała wiele na obronę tej aktorki -prosiła jednak ,aby dać jej szansę i zobaczyć kilka odcinków . Wczorajszy odcinek mnie nie powalił na kolana i obawiam sie ,że tych co nie czytali książki też nie zachęcił .

Podoba mi sie za to muzyka i piosenka przewodnia serialu ..... :D

Jak bedzie dalej -zobaczymy ...... :roll:

a opowieść jest z mojej ksiązki "Jak zmienić swoje życie" Pierra Lefevre .....odszukalam to opowiedanie bo potrzebowałam komuś to opowiedzieć ,ponieważ paplal na ostatnim spotkaniu jak nakrecony :-?

i dla mnie Brodzikowa nie pasuje do tej roli :-?

oglądałam tak po lebkach bo Maciek sie domagał przebywania tylko z nim 8) ale nie zachwycił mnie ten odcinek :roll:

pozdrawiam serdecznie

PS.

ja na razie nie mam czasu na jesienną melancholię ...taki mały człowieczek mi to zapewnia :wink: :lol:

Ewuś, bardzo Ci ślicznie dziekuję za piękne życzonka :p

jestem mile zaskoczona Twoim wpisem u mnie :wink:

mam nadzieje, że nastrój już lepszy :wink: , Ty jestes przeciez taką optymistką jakich mało, aż się dziwię temu, co czytam u Ciebie :o :wink:

pozdrawiam cieplutko :wink:

czesc dziewczyny kochane .... :lol: nastrój jesienny ....czasem słoneczny.... czasem nostalgiczny ....ale jest ok :D

Staś - to najśliczniejszy wnuczek pod słoncem :D Wczoraj dostałam filmik z samodzielnie siedzącym Stasiem :D ach jakżebym go wyściskała i wycałowała ....ale na razie nie wybieramy sie do Krk :(

Zelijko -ucałuj Stefcia od ciotki ewki :D

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...