Żelka 03.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ewcia ja tak mysle, ze w tym Twoim ogordzie to nie ma juz co dzialac. W Warszawie jest jeden taki co tylko czeka na taka reke jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ew-ka, czy Grochola czyta twój dziennik? Właśnie jestem w trakcie lektury "Kryształowego Anioła" i tam główna bohaterka czyta w internecie opowieść o tym mężu co znalazł jedwabną bieliznę żony która chowała na specjalną okazję, a która tu przytoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zeliko -miło usłyszeć takie słowa ,ale mnie juz blizej do posępnego księżyca niż radosngo słoneczka Ewka ja sie znam, po prostu. Ogladalam wczoraj ten filmik z poprzedniego spotkania i Ty tam jestes. I swiecisz jak slonko. A pamietasz jakie oklaski byly jak Ty weszlasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ew-ka, czy Grochola czyta twój dziennik? Właśnie jestem w trakcie lektury "Kryształowego Anioła" i tam główna bohaterka czyta w internecie opowieść o tym mężu co znalazł jedwabną bieliznę żony która chowała na specjalną okazję, a która tu przytoczyłaś mam nadzieję ,że czyta i sie do mnie odezwie ,a potem zaprosze Ją na Zlot Muratora i wszyscy bedziemy mogli poznać autorke naszych ulubionych ksiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zeljko - mam tak czasem ,że nachodzi mnie smuteczek ale to nie trwa długo i znowu mnie nosi i jest ok Ogródek masz do zagospodarowania ? szczęściara ...... Soniczko- wygospodaruje troszke czasu ,ak bede w Krk i zaprosimy sie na ploteczki .....wiem ,wiem -obiecuje tak od wiosny ale obiecuje ,ze sie odezwe jak bede u dzieciakow -jeszcze w tym roku Tola- nie urzadzam ,bo oddałam te przyjemnośc dziewczynom z Krk pojade na parepetówę i wtedy bedę w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ew-ka, czy Grochola czyta twój dziennik? Właśnie jestem w trakcie lektury "Kryształowego Anioła" i tam główna bohaterka czyta w internecie opowieść o tym mężu co znalazł jedwabną bieliznę żony która chowała na specjalną okazję, a która tu przytoczyłaś mam nadzieję ,że czyta i sie do mnie odezwie ,a potem zaprosze Ją na Zlot Muratora i wszyscy bedziemy mogli poznać autorke naszych ulubionych ksiązek No to wtedy by była niezła frekwencja, zwłaszcza babska. A jak wrażenia z filmu Dom nad Rozlewiskiem? Dla mnie strasznie nudny był ten odcinek. Ale jak widac mozna spieprzyć w filmie najlepsza nawet książkę Tekst o sitach fajny zwłaszcza biorąc pod uwage co się ostanio na forum wyprawia, ale jjakby tak każdy przesiewał słowa to nic byśmy prawie do siebie nie mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Verunia -kiedy byłam na spotkaniu z Małgorzata Kalicinską padały juz słowa krytki pod adresem Brodzikowej ,ktora wydaje sie być mało prawdziwa w tej roli ,bo przecież Gosia z ksiązki to kobieta bardzo dojrzała -zblizająca sie raczej do 50-tki niż dpiero przekraczająca 30-tkę Nie miała wiele na obronę tej aktorki -prosiła jednak ,aby dać jej szansę i zobaczyć kilka odcinków . Wczorajszy odcinek mnie nie powalił na kolana i obawiam sie ,że tych co nie czytali książki też nie zachęcił . Podoba mi sie za to muzyka i piosenka przewodnia serialu ..... Jak bedzie dalej -zobaczymy ...... a opowieść jest z mojej ksiązki "Jak zmienić swoje życie" Pierra Lefevre .....odszukalam to opowiedanie bo potrzebowałam komuś to opowiedzieć ,ponieważ paplal na ostatnim spotkaniu jak nakrecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mnie również pierwszy odcinek "Rozlewiska" nie powalił,żeby nie powiedzieć rozczarował. Moim zdaniem Danuta Stenka byłaby lepszym odpowiednikiem książkowej Gosi. Chyba jednak nie będę oglądać dalszych odcinków, aby pozostał mi obraz zapamiętany z książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 mnie tez jakos nie powalil pierwszy odcinek.zobacze kolejne ale z ciekawosci.Tez bym wolala Danute Stenke w roli glownej. nic najwyzej pozostanie mi ogladac Tzg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i dla mnie Brodzikowa nie pasuje do tej roli oglądałam tak po lebkach bo Maciek sie domagał przebywania tylko z nim ale nie zachwycił mnie ten odcinek pozdrawiam serdecznie PS. ja na razie nie mam czasu na jesienną melancholię ...taki mały człowieczek mi to zapewnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 widzę ,że pierwsze wrażenie nie tylko u mnie było nijakie Zobaczę jeszcze ze 2 odcinki ....a potem przełączę na inne kanały jak będzie bryndzowato Ivonesca- witaj mamusiu a zdjęcie Maciusia to juz wkleiłaś czy coś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ivonesca- witaj mamusiu a zdjęcie Maciusia to juz wkleiłaś czy coś przegapiłam ano nie wkleiłam dam znać jak juz to uczynię pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ewuś, bardzo Ci ślicznie dziekuję za piękne życzonka jestem mile zaskoczona Twoim wpisem u mnie mam nadzieje, że nastrój już lepszy , Ty jestes przeciez taką optymistką jakich mało, aż się dziwię temu, co czytam u Ciebie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ewcia co tam u Ciebie? Jak malutki, co porabia? Pozdrowienia od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czesc dziewczyny kochane .... nastrój jesienny ....czasem słoneczny.... czasem nostalgiczny ....ale jest ok Staś - to najśliczniejszy wnuczek pod słoncem Wczoraj dostałam filmik z samodzielnie siedzącym Stasiem ach jakżebym go wyściskała i wycałowała ....ale na razie nie wybieramy sie do Krk Zelijko -ucałuj Stefcia od ciotki ewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ewuś, bardzo Ci ślicznie dziekuję za piękne życzonka jestem mile zaskoczona Twoim wpisem u mnie pozdrawiam cieplutko zaskoczona ? a poczemu to ? juz pisałam u Ciebie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzieki ucaluje. A Ty sie usmiechaj, bo usmiech Ci bardzo pasuje. Stasio cudny jest i ma Twoj usmiech. Tyle radosci w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Soniko ....jesien ....melancholia ....zamyślanie ..... Dosyc tego myslenia. Od myslenia glowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Ewuś, ale masz słodki avatar nie wiem, jak długo go masz, ale ja dopiero dziś od dość dawna latam po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 My tak tylko przechodzimy tędyk. Ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts