coffee82 31.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!! http://bp1.blogger.com/_9ks36c549BI/R3mD4JRmY1I/AAAAAAAAATA/lBKqZperBJ4/s400/cocktailparty.jpg I MAGICZNEJ SYLWESTROWEJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.12.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki-internetowe.pl/kartki/48/6/d/627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 31.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ew-ka, samych szczęśliwych dni w Nowym 2010 Roku. Niech Radość, Miłość i Obfitość zawsze gości pod Waszym dachem, a najmniejszy aniołeczek niech przysparza Dziadkom dumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://indahouse.blox.pl/resource/Nowy_Rok_2009.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2010 życzy Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU życzy Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ewka, gratulacje dla pięknego tarasu w 'Muratorze" ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 03.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ewciu! Pierwszy raz jestem u ciebie i nie mogę nacieszyć oka. Szczególnie podobają mi się twoje świąteczne dekoarcje. Czy mogłabyś napisać mi, gdzie kupiłaś takie trzy choineczki na okno i firanki spaghetti te z cekinami. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Alunek -dziekuję Agola- odp poszla na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 05.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zaglądam tu bardzo często, odkąd kiedyś od Toli zawędrowałam. Nie pisałam nigdy, bo głównie to jej wątek zaśmiecam. Ale dziś chcę oświadczyć co następuje: Boski domek, boskie dekoracje, boski kapelusz i w ogóle każdy jeden avatar, a nade wszystko BOSKI STASIO. Gratuluje i już znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zaglądam tu bardzo często, odkąd kiedyś od Toli zawędrowałam. Nie pisałam nigdy, bo głównie to jej wątek zaśmiecam. Ale dziś chcę oświadczyć co następuje: Boski domek, boskie dekoracje, boski kapelusz i w ogóle każdy jeden avatar, a nade wszystko BOSKI STASIO. Gratuluje i już znikam. wszystko boskie ...ale babka -kiepska Dzieki za miłe słowa -to mniód dla moich usz i ócz do zobaczenia u ....Toli ( u niej tak pięknie i kolorowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 06.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 wszystko boskie ...ale babka -kiepska O to ci kokietka - dobrze wie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 07.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 potwierdzam powyższe wypowiedzi, tez zerkam - Stasio rośnie jak na drożdżach Portal obsypany śniegiem - też bosko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ewa ...kiedy ja "cię przeczytam" ...? No nic - ciągle mamy zimę Dzisiaj przeleciałam się tylko bo ... znalazłam takie cudaki http://img390.imageshack.us/img390/3667/maluszkizmam3mh.jpg i nie mogę się napatrzeć ... ( taką ułomość mam ) I na wnusia też ..chociaż na babcię to mi ...khm khm ...za seksowna jesteś Jeszcze coś : Czytałaś opowiadania Bruno Ferrero ? Jeśli nie - gorąco polecam. Spodobają ci się na pewno ... Wracam poczytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewciu wyrazy wspólczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ewuś i ja składam kondolencje. Trzymaj się kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewuniu - przytulam mocno i modlę się za Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewuniu ... wspólczuję ... i przytulam ... dzisiaj w południe odszedł mó Tato .......zasnął sobie ciuchutko Powiadają, że tak cichutko śmierć zabiera tylko bardzo dobrych ludzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wyrazy wspólczucia i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziekuje Kochani za ciepłe myśli i słowa skierowane do mnie w tym trudnym czasie ......nie wiedziałam do wczoraj jakie to ważne ....nie same słowa ale świadomość ,że są osoby które myśą o Tobie ciepło ....dziekuję z całego serca Powiadają, że tak cichutko śmierć zabiera tylko bardzo dobrych ludzi ...to prawda ...mój Tato był bardzo dobrym człowiekiem - kochał ludzi ,pomagał bezinteresownie ,wspierał potrzebujących chociaz sam niewiele miał .....ale miał wielkie serce chociaż od kilkunastu lat wciąż słabło -lekarze od lat nie mogli uwierzyc ,że z takim sercem można tak długo życ.....ale miał wolę życia ...był niezwykłym człowiekiem i wciąż sie uśmiechał przedstawiam Wam Damazego ....prawda ,że imię tez miał niezwykłe http://img706.imageshack.us/img706/998/49910585.jpg dzisiaj zalatwiłam wszystkie formalności związane z pochówkiem ......w czwartek w południe jest pogrzeb ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts