Kaśka73 31.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i121.photobucket.com/albums/o203/ladiesweb/bunny.jpgWesołych Świąt!Życzą Jagna i Bębniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt! http://i43.tinypic.com/67tclg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/c7654d0a-b984-418a-b2ed-ce5ca6d74a30_20090403112047_Shutterstock2606926ok.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 haczyk robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.04.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ewuś jak sie trzymasz Kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 moi Kochani Forumowi znajomi ( tylko Zelkę znam osobiście ......jamles -nie wstyd Ci Alunek -mam nadzieje ,że sie kiedyś uściskamy ) Jestem w Krakowie od niedzieli ........zabraliśmy moją mamę do Łagiewik w niedziele Miłościerdzia Bożego ..potem spacerowaliśmy po Krk i odwiedzalismy dzieci ) Ja zostałam ,bo niania Stasia zrezygnowała z dnia na dzień i trzeba bylo dzieciakom pomóc co tez uczynilam z wielka przyjemnością Krakow szykuje sie do waznych wydarzen niedzielnych .........Rynek Krakowski jest oblężony przez turystow a przyszed rozkaz zlikwikdowania wszystkich ogrodkow letnich i straganów więc jest wielka ewakuacja ......Ulica Grodzka ( tą ulica przejdzie kondukt żałobny) bedzie od rana calkowicie zamknieta więc zadne lokale gastronomiczne i sklepy nie będa otwarte ...oglednie mówiąc nastroje nie sa przyjazne uroczystościom . Byłam też dzisiaj wieczorem w Kościele Mariackim ..... Kraków jest rozkopany i remontowany w wielu miejscach -wszędzie sa gigantyczne korki - nie wiem jak bedzie wyglądał w niedzielę ..przypuszczam ,że na ulicach bedzie horror Ja juz jutro wyjeżdżam, ale w pogrzebie Prezydenta bedzie uczestniczyła moja córka ......historia pisze scenariusz na naszych oczach ////więc musimy sie jej poddać i czynnie w niej uczestniczyć. Dzisiaj mija miesiąc kiedy odszedł mój Tato .......... Słuchałam Anny Dymnej ,która powiedziała pięknie ,że osoby które odchodzą ...nie przestaja nas kochać i zatrzymujemy ich Miłość na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ewuś... też mam taką nadzieję, a Krakowa to ci strasznie zazdroszę. Jak tylko mam taką sposobność ( co niestety często nie zdarza się) to z przyjemnością tu przyjeżdżam. Dla mnie - dziewczyny z Pomorza , Kraków to prawdziwa perła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ewuś, wiem, że Ci ciężko. Pisałaś, że nie pożegnałaś się z Tatą i wciąż nie możesz tego zrobić. Może nie trzeba się żegnać, może wystarczy życzyć Im szczęśliwej drogi…, bo przecież, Oni wciąż są, a więzi, którymi jesteśmy z Nimi powiązany, są wieczne, tak samo jak nasza miłość i życie, które pewnie ma więcej form niż możemy sobie wyobrazić. Wiem, że ból rozstania jest wielki. Pamiętam śmierć mojego Ojca. Nie dawno zmarła moja Kochana Ciocia. Boli. I wciąż boli tak samo. Tej pustki nie da się niczym zastąpić. Z czasem tylko człowiek przywyka do życia z tym bólem, ale już na zawsze będziemy odczuwać Ich brak. Jednak prócz smutku, jest wdzięczność, za to, że było nam dane być razem. Dzięki naszym bliskim, jesteśmy dziś takimi osobami, jakimi jesteśmy. W pewnym sensie część Nich wbudowana jest w naszą duszę, a część nas w Ich duszę i to sprawi, że pomimo rozstania, już na zawsze pozostaniemy razem. Fakt, że nie możemy ich już zobaczyć, dotknąć i z Nimi porozmawiać, boli, ale możemy Ich poczuć, możemy poczuć Ich dobroć, Ich miłość, Ich troskę. To, kim Oni bili możemy nadal poczuć. Czy można poczuć czegoś, czego już nie ma? Oni są nadal z nami. Oczy mogą kłamać, uszy mogą kłamać, dotyk też może być milący.., ale serca i duszy naszej nie da się nawet śmiercią oszukać. Trzymaj się Kochana. Będę o Tobie cieplutko myślała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ewuś...... Dla mnie - dziewczyny z Pomorza , Kraków to prawdziwa perła!!! Czarna perła .....i ja lubię przyjeżdżać do Miasta Królów ,ale jak jest pogoda i nie ma ludzi i jest spokojnie i cicho czyli ....w niedzielny wczesny poranek . Nie masz pojęcia jak pięknie wtedy wygląda miasto .....kwiaciarki dopiero rozkładaja swoje stragany pełne kwiatów , po Rynku snuja sie nieliczni turysci i mieszkancy .....nikt cie nie popycha ,nie trąca kiedy chodzisz z wysoko zadarta głową ,żeby zobaczyć pięknie odnowione kamienice ......czuje się tę magię wieków ..... Jestem juz w domciu ....oczywiście łezka mi popłynęła kiedy sie żegnałam ze Stasiem ...juz taka beksa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ewuś,Trzymaj się Kochana. Będę o Tobie cieplutko myślała. wiesz ,że zawsze jak czytam Twoje wpisy czy to na Blogu ,czy w innych komentarzach to mam zawsze łzy w oczach ...jesteś dla mnie Wielką Małą Calineczką ,która zmaga się z losem i ma niesamowicie wielkie Serce przepełnione dobrocią . Opowiadałam Stasiowi Twoją bajeczkę o wróbelku .....najbardziej podobało mu sie jak mówiłam ...ćwir ,cwir i ......frrrrrrrrr Buziaki ogromne dla Stefka jak stąd- dotąd ps...pamietam ,że o odejściu swojego Taty dowiedziałaś sie dużo później ......ja miałam szczęście być kilka minut ..po .....i jeszcze ponad 2 godz czuwać przy Nim -dla mnie to bardzo cenne doświadczenie i bardzo ważny rozdział w życiu .....zachowam ten obraz pod powiekami do końca swoich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Calineczko Ty moja Kochana! Przytulam mocno, mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 http://www.ekartki.pl/cards_files/23/23676_Urodziny.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20ślubne/Frezje/slides/bukiet12hysmallrf0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ewuniu , wszystkiego co najlepsze zyczy gosia z bodziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wszystkiego dobrego i samych powodów do radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Bardzo serdecznie dziękuje za piękne życzenia ......i życzę Wam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts