Alunek 10.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ewciu przyjmij ode mnie spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe ... mnóstwo uśmiechu i radości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ewciu przyjmij ode mnie spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe ... mnóstwo uśmiechu i radości:) [ATTACH=CONFIG]10231[/ATTACH] Alu- piękne życzenia przyjmuję przez tydzień ............ dziekuję mocniście -obiecuję ,że uśmiechać sie będe nie zwazając na zmarszczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 13.05.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ew-ka domek z zewnątrz i ogród super, widać jak rośłinki urosły już, bardzo mi się podoba. A jak róże szczepione na pniu przed domem przezyły zime ?? czekam z niecierpliwościa na zdjęcia z wnętrz po małym remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Martynko- niestety róże nie przeżyły zimy i zostały usunięte ....jeśli kiedykolwiek raz jeszcze się zdecyduję to tylko w donicach i z zimowaniem w garażu......... jesli chodzi o domek w środku to poza lampą nic nie przybyło ....odświeżyłam tylko ściany -kolor pozostał dokładnie taki sam ,ale jeśli masz takie życzenie zeby zajrzeć do mnie ....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Siostra Piękne kompozycje z jednorocznych na tarasie. Bardzo mi się podobają, cudne. W tej wiszącej doniczce to kilka odmian lobelii, czy jakieś inne cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Siostra Piękne kompozycje z jednorocznych na tarasie. Bardzo mi się podobają, cudne. W tej wiszącej doniczce to kilka odmian lobelii, czy jakieś inne cuda? Tolu- zgadłaś .....to lobelia mam też pelargonie w kolorze biskupim jeszcze nie posadzone ( czekam i czekam na nowe skrzynki ) i w tym samym kolorze w wiszących donicach drobnokwiatowe surfinie .....mam je zamiar powiesić przed wejściem na słupach a skrzynki ustawić na oknach frontowych ......Poleciałam w tym roku po kolorach ....każde okno w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) Hej Ew-ka! Przyszłam się przywitać I napisać Ci, że zawsze z wielką przyjemnością i ciekawością czytam i oglądam Twoje fotoopowieści ogrodowe. Świetne masz pomysły i bardzo mnie inspirujesz My w tym roku wykończyliśmy taras i popełniliśmy ganek i teraz na gwałt szukam inspiracji kwiatowych, coby te cudności jakoś przyozdobić. I nie muszę daleko szukać, pozaglądam sobie po prostu do Ciebie, ok? Buziak wielki!!! PS. Moje róże pienne też nie dały rady tej zimie. Ale na całe szczęście "tatowe" róże odbiły i choć maluteńkie będą w tym roku, to najważniejsze, że żyją! Te na altance zwłaszcza Edytowane 20 Maja 2010 przez Anna Wiśniewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 tak rzdko zglądam do komentarzy ....a tu taka miła wizyta Aniu cieszę sie bardzo ,że Tatowe róże żyją ......bardzo sie ciesze a Ty jak sie czujesz ? my postawiliśmy juz Tacie pomnik ...mama ma teraz zajęcie, bo wciaż padaja deszcze i pomnik ciągle obchlapany piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A właśnie wczoraj byliśmy całą rodzinką na cmentarzu... Skończyło się dość dramatycznie , bo mój mąż nie do końca zorientowany w moich z Pawełkiem rozmowach o odejściu dziadka jakoś tak nieszczęśliwie powiedział, że tu na cmentarzu leżą ludzie... Było mnóstwo łez i rozpaczy, bo przecież dziadek jest tam w Niebie, a nie tu, pod ziemią... Wieczorem udało mi si uspokoić małe serduszko, pogadaliśmy, wyjaśniłam, że na cmentarzu są nagrobki z nazwiskami, żeby każdy mógł przyjść zapalić lampkę, a dziadek jest w Niebie i stamtąd przychodzi do Pawełka we śnie... Ech, samej mi ciężko a tu jeszcze przytrafiła mi się taka trudna rozmowa z czterolatkiem... Życie... Jak pogoda pozwala, to siedzimy z mamą w ogrodzie, żeby Tato mógł być z nas dumny i nieskromnie powiem, że do doprowadzenia do pełnej świetności już nam niewiele zostało Świętowaliśmy Tomcia już DRUGIE urodzinki niedawno, nawet wrzuciłam kilka zdjęć do dziennika, bo aż wierzyć mi się nie chce, że on już taki duży... Fajne bąble dostałam, żeby mnie wychowały Trzymaj się Ewa, buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 12.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witaj!!!Doczytałam u betib że poszukujesz klosza na patere, poszukaj proszę na allegro sprzedawcy irokez01 on czasami ma takie klosze... ja tam zdobyłam swój.A i poszukaj w sklepach typu Dom towarowy, mi udało się kupić fajny talerz z kloszem za 31 zł Pozdrawiam ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witaj!!!Doczytałam u betib że poszukujesz klosza na patere, poszukaj proszę na allegro sprzedawcy irokez01 on czasami ma takie klosze... ja tam zdobyłam swój.A i poszukaj w sklepach typu Dom towarowy, mi udało się kupić fajny talerz z kloszem za 31 zł Pozdrawiam ewa bardzo dziekuję za info juz go odszukałam - ma w tej chwili taki zestaw ale troszke za mały (18 cm) ale będe obserwować tego uzytkownika .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 13.06.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj Ewo:welcome: Przecudnie u ciebie ... jak zwykle Pozdrawiam z Pomorza:) Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 11.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 przeczytałam tą niesamowitą historię, i mam wrażenie, żektoś nad nami czuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ewuś byłam zerknac czy juz są fotki Twojego Świątecznie ozdobionego domku. Nie ma. Poczekam.Ale za to obejrzałam Cudownego Stasia, piękny ogród Twój i Brata, no i przeczytałam tą niesamowitą historię. Buźka!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 12.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Witam się skromnie, wpadłam z rewizytą i jestem zakochana w Twoim ogrodzie. Cudności! Róże przepiękne! Ja mam jedną okrywową szczepioną na pniu Tommelise i tylko ta jedyna mi się ostała z wielu innych:( Pozytywnie zazdroszczę!Pozdrowienia serdeczne,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.12.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Cześć Ewa!Odszukałam Cię i Twój dziennik w czeluściach forum (tragedia to nowe forum) w nadziei, że ujrzę świąteczne dekoracje........... a u Ciebie jeszcze jesień obfita w grzybki Pewnie będę do Ciebie teraz częściej zaglądała, do archiwalnych zdjęć, bo Twój dom, ogród i taras mogą być wspaniałą inspiracją. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.12.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Alunekhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts