Ew-ka 10.11.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ew-ka, dlaczego nie przyjmuje jedzenia z prawej ręki??? bo nie może !!!! Tak ją nauczyłam (coby od obcych jedzenia nie brała) większośc ludzi karmi prawą ręką przecież. Jak w prawej mam szyneczkę a w lewej marchewke - zawsze wybierze ......marchewkę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.11.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Ew-ka a z czego ta ładna oblicówka nad wejściem głównym? Ps. I niezbyt stylowo zapytam jeśli mogie po ila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Kroyena- że tak powiem .....koszt ....praca Heńka i Dziadka + drewno i farba ......mój henio sam robi drewniane podbitki więc nie potrafie ocenić ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.11.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 O nie tak łatwo ci nie pójdzie. Jaka farba i na jakim podkładzie, że o drewnie nie wspomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 drewno..... to co zostało z więźby ( kupiliśmy drzewo z lasu - super styczniowe, z niego deski i więźba ) , Dziadek -stolarz pomierzył i zrobił podbitkę ....a to co widzisz to bejca ( niemiecka firma) NELVALIN DOMPELBEIC kolor palisander nr 079 , kosztuje 84 zl /2.5 l .To nie jest jeszcze farba , tylko podkład .Na to jeszcze przyjdzie farba - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No proszę, budowa jeszcze nie zakończona, a już otwarty nowy punkt usługowo-handlowy, albo handlowo-usługowy, albo jakoś tak podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Kroyena - rozumiem usługi ( drobnosąsiedzkie - oczywiście ) ale handlowe ? skąd Ci sie wzięło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.11.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ew-ka - myślę że Kroyena, podobnie jak ja, zauważył ogłoszenie o "bramach, drzwch, oknach i parapetach" na ścianie Twojego domu. Na tym ostatnim zdjęciu. A co do koncepcji łazienki - jeśli decyzja jeszcze nie zapadła - pogadaj chwilę z mężem. Naprawdę - łazienka nie musi być hangarem. I nie jest tak że im większa tym lepsza. Nie widzę Twojej łazienki ale 3x3 to dużo miejsca jest. Sam lubię poleżeć w wannie i do tej pory małe łazienki miałem więc chciałem dużą - ale teraz czasami mniejszą bym chciał mieć. Czyba że chodzi mu o to żeby jeszcze wanna się zmieściła. Ja też po prostu musiałem (!) mieć wannę. To zawsze możesz powiedzieć że wanna to dodatkowo tak minimalnie ze 2 tys (armatura, sama wanna, robocizna). Większe zużycie wody (a chyba kanalizacji nie macie). Nie wiem ile macie miec łazienek ale zawsze możesz powiedzieć że w tej drugiej zrobicie tak jak mąż chce (np. wannę). W końcu dla 4 osób (choć 2 na wylocie jak rozumiem) to 1 łazienka może być za mało, zwłaszcza jak jedna osoba w wannie będzie siedzieć godzinami. A tak na marginesie - to może powiedz jeszcze że przy twoim ustawieniu, myjąc zęby (przy umywalce) będzie Ciebie mógł obserwować pod przysznicem ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 bogus- jaka gapa ze mnie a ja główkowałam o co kroyenie biega???? a co do .łazienki ...... klamka zapadła , poszlo na kompromis , wanna miała być i teraz i przedtem , łazienka będzie jeszcze na górze . Ale nie daruję mojemu - wybrałam piękną kabinę prysznicowa ( mój trochę jęknął ( cena ( , ale sie zgodził ) Wiesz , tez miałam nadzieję ,że 3x3 to już salon kąpielowy , ale teraz widzę że nie będzie tak wielgaśnie jak mi sie zdawało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.11.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ewka - nie łam się! Mi też runęła koncepcja łazienki na podobnym etapie, tyle, że przez nasze własne gapiostwo nie zwróciliśmy uwagi i z rozpędu ekipa zrobiła odpływ kanalizy w takim miejscu (zrobili zgodnie z projektem...), że trzeba było wszystko od nowa wymyślać... Zobaczysz - i tak będziesz miała piękną łazienkę - najważniejsze nie jest ustawienie, a klimat, który Ty jej nadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 kingaa- nie ma tego zlego ...itd.... może jednak tak będzie ok???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 18.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ew-ka, a czymże jest zmiana założonej koncepcji? Poszybuj nad tym Tempo macie z małżem zawrotne - już okna, hydraulika, elektryka... Matko, jak ja byłabym szczęśliwa! A depresja? Ludzka rzecz, przemija jak każdy listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ewuś ja jak wszyscy wyżej wierze że z Twoją wyobraźnią i sercem łazienka bedzie piekna jak i reszta domu depresja minie juz niedługo święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ew-ka Założę się, że jak już Twoja łazienka będzie gotowa, będziesz z niej bardzo dumna i ogromnie Ci się będzie podobać W listopadzie wszystko wygląda gorzej niż w rzeczywistości Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 dzięki - dziewczyny - może tan nastrój chwilowy , zmęczenie daje znac o sobie , podziwiam za to mojego Henia - niesamowicie mnie wspiera i pociesza , chociaz jest totalnie przemęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ewus będzie dobrze głowa do góry i pozdrowienia dla Heńka niech Cie wspiera Ty jego i byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.11.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ew-ka - Ty to minimalistka jesteś. Dlaczego dopiero za rok? Pisz podanie na ten sam adress tylko z datą 24 grudnia 2004r. A na poważnie - za rok o tej porze popatrzysz na zdjęcie i stwierdzisz że w orginale to jeszcze lepiej wyszło A prezenty też jakby większe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ewuś, a u ciebie to przeca już Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ewa tęskni za wiosną to sobie czas przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ee, raczej ma cosik do mąża bo jej się ta budowa b. podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts