Ew-ka 28.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 A jak sie podobały Twoje prezenty? Zadowoleni? moje prezenty sprawiły wszystkich w osłupienie i krzyk radości H. też był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 biedny ten cherubinek, goły na śniegu siedzi ten bidny cherubinek już trzecią zimę w krzakach siedzi ......i chyba mu dobrze bo wciąż kusiki posyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dużo zdrówka życzę i pogody ducha i uśmiechu ... Arnika witam Cię -Arnika -w moich starych progach i dziekuję za życzenia ....rewanżując sie tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 28.12.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Buziak gorący rozgrzał mnie, zmarzniętą bidulkę jak należy. Odsyłam pogrzanego jeszcze bardziej Ewunia, ale Ty prezenty sprawiasz, matko jedyna! Każdy chciałby mieć taka mamę i żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 :.............. i żonę dla H. kupiłam ( dla mnie też ) na GRUOPON.pl talon do SPA w barrrrdzo dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jesuuuu zawsze marzyłam o samochodzie z kokardą i całym mnóstwem balonów w bagażniku.....Mój mąż na to nie wpadnie nigdy, choć teraz jestem na etapie załatwiania papierków z cła..... Dla kogo było to srebrne cudo... I jak udało Ci się go schować przed rodzinką ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Ale prezent WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jesuuuu zawsze marzyłam o samochodzie z kokardą i całym mnóstwem balonów w bagażniku..... Mój mąż na to nie wpadnie nigdy, choć teraz jestem na etapie załatwiania papierków z cła..... Dla kogo było to srebrne cudo... I jak udało Ci się go schować przed rodzinką ???????? ten prezent to dla naszej córci ,która miesiąc temu obroniła Dyplom a samochód to był absolutnie strzał w 10 !!! po 6 godz podróży z Krk do domu pociągiem (samochodem 2 godz) była strasznie zmęczona ale widok srebrnego maluszka zrekompensował wszystko .... prezent dostała o 22,oo w wigilię Wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Nooo to ja rozumiem ten uśmiech Cudnie móc patrzeć jak cieszą się z prezentów obdarowani A jak udało Wam się schować przed córcia to autko????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 A jak udało Wam się schować przed córcia to autko????? nasze dzieci( syn też ) mieszkają w Krk ......180 km od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Tacy rodzice to skarb i nie pisze tego tylko dlatego, ze ładne prezenty dzieciom sprawiacie. Widzę inne rzeczy jakie gdzieś tam w postach się pojawiają. Radość, duma, miłość.... to odnajduje Ewo w Twoich słowach, gestach, zdjęciach. Nawet nie wiesz jak wielki to skarb dla dzieci, często niezauważany bo taki...codzienny. Dla mnie to coś calkiem obcego, coś czego malą namiastke miałam od taty i która odeszła razem z nim... Z matką nie mam najlepszych stosunków. Tworzycie naprawdę cudowną rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Wiesz Ewa... Myślałam, że Ty gdzieś blisko mnie mieszkasz, ale sądząc po km to spory kawałek mamy od siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Tacy rodzice to skarb ................. Tworzycie naprawdę cudowną rodzinę daleko nam do doskonałości ale staramy sie wszyscy do Krk jechaliśmy raniutko w I dzien świąt ( dwoma autami oczywiście) i wiozłam do synowej obiad na całe dwa dni ...rolady , pieczenie ,kluski , kapuste i sos ....ciasta też ....coby moja ciężarówka nic w te świeta nie musiała robić ( czekamy ,bo lada dzień urodzi drugiego syna ) wiec gościliśmy się od rana do wieczora -prawie nic nie szykując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Wiesz Ewa... Myślałam, że Ty gdzieś blisko mnie mieszkasz, ale sądząc po km to spory kawałek mamy od siebie..... ze 140km, na Harleyach to migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ze 140km, na Harleyach to migusiem takie prędkości to na ścigaczach ......my dostojnie ,pomaluśku choperkami .....3 godz to minimum..... z kawą w Ogrodzieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ewciu - chciałabym mieć taką mamę jak Ty..... http://szwederowo.net/~ewa/gify/colouredballoonszi2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W wielkich butach małym kroczkiem idzie sobie rok za roczkiem.Dziś jest ta magiczna nocco przynosi szczęścia moc.Dołączam wiec też życzeniaw Nowym Roku marzeń spełnienia. http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.01.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ewuniu, w Nowym Roku życzę Tobie i Twojej Rodzinie samych szczęśliwych dni, miłości, pokoju w sercach i realizacji wszystkich planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ewciu z Rodzinką http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby nie był gorszy od minionego ale zdecydowanie lepszy w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych Życzy Arnika z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 No to nieźle Ci się rok rozpoczął!Gratulacje dla Rodziców i "dziadostwa" Niech Franio ślicznie się rozwija ku radości wszystkich go kochających Jakoś empatycznie podchodzę do tematu, bo i ja urodziłam swojego syna w nowy rok, a dokładniej to w noc sylwestrową, ale po północy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts