Amtla 02.01.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Ew-ka, \ wielkie gratulacje :) Wnusio taki śliczniutki (wiadomo - po babci)... Pięknie się Wam ten rok zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nowy rok, nowy wnuk, niech zyje nowe . Moje gratulacje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 I jaki duży i jak ekspresowo Jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Ewunia, jeszcze przed północą rozmawiałyśmy o synowej, że w dwupaku, a rano już sms ze szczęśliwą wiadomością Cała nasza sylwestrowa ekipa natychmiast wzniosła toast za długie, piękne życie Franusia Sto lat też mu odśpiewaliśmy, więc wiesz...tak będzie Uściski dla wszystkich w Oleśnie i Krk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 a rano już sms ze szczęśliwą wiadomością raczej po południu, ale miałem lenia więc gratulacje dopiero teraz chociaż większe należą się H. i ............ Stasiowi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 dziekuję wszystkim za miłe słowa :wiggle:po weekendzie pełnym wrażeń już o 21,oow domu padliśmy ze zmęczenia !!! dzisiaj Franio przychodzi do domciu .....tradycją stało się ,że młodsze rodzeństwo przynosi starszemu rowerek ( Kasia 25 lat temu przyniosła Dawidowi ....teraz Franio podaruje Stasiowi ) Staszek z wielką uwagą przygląda sie młodszemu .....a w domciu razem z dziadziusiem ( tak słodko mówi do H.) podzielił swoje zabawki prawie po połowie ...to dla Tasia a to dla Fanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A ja dopiero teraz doczytałam! Gratulacje wielkie podwójna Babciu Ewo! Dwóch chłopaków - faaajnie będzie Coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ale Ewcia to Ty tak naprawdę to jesteś żoną dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 O jej o jej, jakie tu njusy są niesamowite! Gratuluję żonie dziadka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aniu ,Arniko,Kasiu - niewątpliwie miło być żoną Dziadka dziekuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dużo zdrówka dla Franusia ...a gratulacje dla rodziców i dziadków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Wielkie gratulacje tak szczęśliwego i spełnionego podwójnego Babciostwa!!! ps... czy to nie czarna VTX na którymś pięknym czerwcowym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Rasiu chyba taaaak Ale właścicielki dopytać trzeba. Ewa co tu tak cicho? Zdrowi jesteście? Wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wielkie gratulacje tak szczęśliwego i spełnionego podwójnego Babciostwa!!! ps... czy to nie czarna VTX na którymś pięknym czerwcowym zdjęciu? w rzeczy samej ....VTX 1300 !!! czarny rumak mojego męża Babciostwo fajne jest -szkoda ,że tak daleko ,ale chociaż codziennie widujemy sie na skypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 R Ewa co tu tak cicho? Zdrowi jesteście? Wszystko OK? zdrowi zdrowi ...tfu tfu .....odpukać w niemalowane czasu nie mam za wiele bom sie pracownika pozbyła i teraz od rana w pracy siedze i casting na nowych organizuję ...dostaliśmy pierwsze laurki od Stasia na Dzien Babci i Dziadka -założyłam sobie specjalną teczkę ....i jak On pięknie mówi do nas .....Dziadziusiu Heniusiu i Babusiu Ewcia :hug:no piękniej sie już chyba nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Stasio to już duży chłopak! a jaki przystojny!!! Profilaktycznie nakladkę proszę na monitor zakupic, zeby w czasie skypowych rozmów Frania zacołowując kurzu z monitora nie zlizywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ewuś ja juz gratulowałam, teraz wklejam. http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 02.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja też z gratulacjami. Odwiedzam Cię od dawna - zawsze miło się oglada i czyta Twoje wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 w rzeczy samej ....VTX 1300 !!! czarny rumak mojego męża Babciostwo fajne jest -szkoda ,że tak daleko ,ale chociaż codziennie widujemy sie na skypie Ewcia, to na rumakowym zlocie może się nasi Księciunie kiedyś minęli, bo mój ma ten sam, tylko szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://lisiesprawy.blox.pl/resource/3323_Wielkanoc_2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts