Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewunia, jeszcze przed północą rozmawiałyśmy o synowej, że w dwupaku,

a rano już sms ze szczęśliwą wiadomością :)

Cała nasza sylwestrowa ekipa natychmiast wzniosła toast za długie, piękne życie Franusia :)

Sto lat też mu odśpiewaliśmy, więc wiesz...tak będzie :)

Uściski dla wszystkich w Oleśnie i Krk. :)

dziekuję wszystkim za miłe słowa :wiggle:po weekendzie pełnym wrażeń już o 21,oow domu padliśmy ze zmęczenia !!! dzisiaj Franio przychodzi do domciu .....tradycją stało się ,że młodsze rodzeństwo przynosi starszemu rowerek ( Kasia 25 lat temu przyniosła Dawidowi ....teraz Franio podaruje Stasiowi )

stasFranio..jpg

Staszek z wielką uwagą przygląda sie młodszemu .....a w domciu razem z dziadziusiem ( tak słodko mówi do H.) podzielił swoje zabawki prawie po połowie ...to dla Tasia a to dla Fanka :hug:

• 2 weeks później...
Wielkie gratulacje tak szczęśliwego i spełnionego podwójnego Babciostwa!!! :lol:

ps... czy to nie czarna VTX na którymś pięknym czerwcowym zdjęciu?:rolleyes::cool:

w rzeczy samej ....VTX 1300 !!! czarny rumak mojego męża :)

Babciostwo fajne jest -szkoda ,że tak daleko ,ale chociaż codziennie widujemy sie na skypie :cool:

R

Ewa co tu tak cicho? Zdrowi jesteście? Wszystko OK?

zdrowi zdrowi ...tfu tfu .....odpukać w niemalowane :)

czasu nie mam za wiele bom sie pracownika pozbyła i teraz od rana w pracy siedze i casting na nowych organizuję :yes:

...dostaliśmy pierwsze laurki od Stasia na Dzien Babci i Dziadka -założyłam sobie specjalną teczkę ....i jak On pięknie mówi do nas .....Dziadziusiu Heniusiu i Babusiu Ewcia :hug:no piękniej sie już chyba nie da :)

• 1 month później...
w rzeczy samej ....VTX 1300 !!! czarny rumak mojego męża :)

Babciostwo fajne jest -szkoda ,że tak daleko ,ale chociaż codziennie widujemy sie na skypie :cool:

Ewcia, to na rumakowym zlocie może się nasi Księciunie kiedyś minęli, bo mój ma ten sam, tylko szary.;):)

• 1 month później...