Arnika 21.04.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ewcia pokaż jeszcze troszkę zdjęć swojego i brata ogrodu... Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia. Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną. http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT!http://i55.tinypic.com/13z8squ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Jedziecie na zlot VTX do Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 dziękuję wszystkim za piękne życzenia świąteczne wszystkie się spełniły Miałam pełna chate gości juz od czwartku, a w świateczna niedzielę jeszcze dojechał brat z rodzinka oraz mama z drugim bratem ....działo sie w te Święta , oj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Jedziecie na zlot VTX do Szczecina? na zlot ? nie słyszałam o takowym ...kiedy jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 na zlot ? nie słyszałam o takowym ...kiedy jest ? Pojutrze. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/139739-spotkanie-vtx-szczecin-2011/page__pid__1770431__st__340#entry1770431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pojutrze. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/139739-spotkanie-vtx-szczecin-2011/page__pid__1770431__st__340#entry1770431 pojutrze to jesteśmy troszkę bardziej na Zachód i mam obiecany przejazd Suzuki Hayabusa (najszybszy seryjny motor - brat go jeszcze podrasował ) mam nadzieję ,że nie wymięknę jak 2 lata temu i usiądę na nim na małą przejażdżkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Hayabusa a Wy jedziecie na ten zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ja bym wymiękła. Na zlot już jutro/dzisiaj;) turla się tylko Księciunio. Ja pilnuję maturzystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No i gratulacje dla Córci! Filmik świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Siostra, pogratuluj Kasi, świetna robota. Aż chciałoby się być na miejscu tej dziewczyny z reklamy, ech. I czyżbyś polubiła mój kolor tulipanów? Ja miałam w tym roku w święta Twoje ulubione. Uważajcie na siebie na tym wyjeździe i wracajcie szczęśliwie. Będę tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 jak się robi taki fotomontaż zdjęć u mnie właśnie sypie białym g......em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 rasia- ukłony dla Księciunia nazwalam tak mojego Stasia ,kiedy któregoś wieczoru nie zrozumiał co powiedziałam ( a w telewizji wciąż pokazywali przygotowania do ślubu ) i zapytał tym swoim słodziutkim głosikiem -a co babcia powiedziała ? -powiedziałam ,że jestem Królową Matką !!! -klową matką ? -nieeee.....królową matką ! -a dziadziuś ? -dziadziuś to król ! -a Stasio ? -a Stasio to Księciunio Tak mu się spodobało ,że do dzisiaj wszystkim mówi ,że Babcia to Klowa (sic) a Staś to Księciunio Tola - wróciliśmy cali i zdrowi .....wstawiaj powoli piwo do lodówki bo zbliża sie godzina 0 Jamles - u nas też to białe g....leci od kilku godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Właśnie miałam napisać, że 1 kwietnia był ponad miesiąc temu, ale te zdjęcia nie wyglądają jak fotomontaż... Ale Ewcia, u Twojego brata cuudna wiosna! A Księciunio odwzajemnia. Wczoraj wrócił cały, zdrowy i szczęśliwy ze zlotu. Ufff... Edytowane 3 Maja 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ewciu wielką radość dla moich oczu było zobaczyć te cudeńka w ogródku... I aż nie można uwierzyć, że jest to tyyyylko na 3a... Oglądać Twój ogród, Toli, Twojego brata i jeszcze kilka to prawdziwa poezja.... I fajnie , że zlot czarodziei na swoich rumakach się udał, przynajmniej wracają do domów zadowoleni... U mnie też padał śnieg..., ale na szczęście nie aż tak dużo jak u Ciebie... Aż strach się bać co to będzie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pozdrawiam Ewuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ewunia, poczytałam i pooglądałam ostatni Twój wpis w Dzienniku. Wnusie przesłodkie, te fałdki Frania takie całuśne Na wspomnienie naszego spotkania od razu radośnie mi bardzo, bo sama wiesz Siostra, no właśnie. Tęsknie za opowieściami Henia Uściski wszystkim Twoim Chłopakom Jak znajdziesz wolniejszą chwilkę dzwoń, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 No udało mi się chciaż troche nadrobić zaległości w Twoim wątku. Wnuki cudowne - fajnie że się rodzina tak słdziacko powiększa. Historia o ponownym spotkaniu Twojego męża i tego człowieka daje do myślenia....Zdjęcia z Juraty bosskie..może przekonam męża żeby się tam wybrać. Jak tu do Ciebie wpadam to zawsze zdąże się czymś wzruszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts