Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
Dlaczego zmieniasz taras z kostki na drewno? Chciałam mieć z kostki u siebie...

taras z drewna zawsze był moim marzeniem ,a że obudowujemy go teraz przesuwnymi drzwiami -postanowiłam iść na całość i położyć dechy ( normalnie jestem podekscytowana jak podczas budowy domu :p)

Z kostki jestem bardzo zadowolona ,ale to prawda ,że tam gdzie nie jest osłonięta od słońca to parzy w stopy ......

a kostki nie rozbieramy -legary zostaną położone na istniejącym tarasie

• 2 weeks później...
Ew-ka Twoj taras byl i jest dla mnie faworytem na forum (mam nawet zapisane zdjecie zebym jak nadejda lepsze czasy i bede robic swoj mogla odgapic), dlatego jak przeczytalam o zmianach smutno mi sie zrobilo ale jestem strasznie ciekawa jak wyjdzie :)!

verunia , magpie - też bardzo lubię mój taras i jak oglądam zdjęcia z lata to aż mnie w dołku ściska z żalu..... ale jak sobie pomyślę ileż to razy wiatry uniemożliwiały nam odpoczywanie na tarasie to chyba decyzja była dobra ....tym bardziej że wszystkie 4 ściany będą sie rozsuwać więc to nie do końca będzie zamknięte pomieszczenie i będzie można ochronić się od wiatru np z jednej strony . Cieszę się ,że robimy to jesienią bo wiosną straty w roślinach byłyby niepowetowane

Ew-ka, zaniemówiłam.

I mowę odzyskam dopiero jak zobaczę na własne oczy i po dechach pobiegam.

A zamierzam, Ty wiesz :)

Jak go jeszcze ustroisz po swojemu, to Cię już w pracy nie zobaczą.

Od rana do nocy na tarasie, z przerwą na upieczenie ciasta.

To będzie życie :)

Tak pięknie, że aż żal patrzeć ;) :)