Ew-ka 04.07.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 chyba miesiąc tu nie zaglądałam a tu takie fajne odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ewuś ogród Brata, niesamowity! A Twoje Chłopaki jeszcze bardziej! Uśmiałam się z tego "Klowa". Wesoło masz! Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ewcia zapytam się u Ciebie... Dlaczego zmieniasz taras z kostki na drewno? Chciałam mieć z kostki u siebie... ale w lato bez zadaszenia nie da się u mnie wysiedzieć, a i od kostki to by parzyło... dopiero było by gorąco.... A ogródka choć troszkę pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ... Dlaczego zmieniasz taras z kostki na drewno? ... bo mieszka w lesie(prawie) a kostkę jako gruz do Żelki junakiem wywiezie PS. też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dlaczego zmieniasz taras z kostki na drewno? Chciałam mieć z kostki u siebie... taras z drewna zawsze był moim marzeniem ,a że obudowujemy go teraz przesuwnymi drzwiami -postanowiłam iść na całość i położyć dechy ( normalnie jestem podekscytowana jak podczas budowy domu ) Z kostki jestem bardzo zadowolona ,ale to prawda ,że tam gdzie nie jest osłonięta od słońca to parzy w stopy ...... a kostki nie rozbieramy -legary zostaną położone na istniejącym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a kostki nie rozbieramy -legary zostaną położone na istniejącym tarasie Żelka będzie zawiedziona a te dechy do domu nie wlezą przez drzwi tarasowe czy też będą przerobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a te dechy do domu nie wlezą przez drzwi tarasowe czy też będą przerobione wyjście z domu jest z progiem ( 10cm) i w sam raz się to wszystko zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To ja już czekam na nowe fotki... A jakie będziecie dawać drewienko? I poproszę o zdjęcia ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To ja już czekam na nowe fotki... A jakie będziecie dawać drewienko? I poproszę o zdjęcia ogródka zdjęcia w Dzienniku a dechy to bangkirai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jak ładnie i kolorowo Dziękuję i proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 fundament zaloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 chyba już taras gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Też jestem ciekawa jak wyszło:)Poprzedni taras był super to ten nowy to już całkiem pewnie odlotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ew-ka Twoj taras byl i jest dla mnie faworytem na forum (mam nawet zapisane zdjecie zebym jak nadejda lepsze czasy i bede robic swoj mogla odgapic), dlatego jak przeczytalam o zmianach smutno mi sie zrobilo ale jestem strasznie ciekawa jak wyjdzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dzisiaj weszła ekipa z oknami ......jestem strasznie podekscytowana .......... po niedzieli wchodzi ekipa od desek .....finał -jak dobrze pójdzie -28 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 verunia , magpie - też bardzo lubię mój taras i jak oglądam zdjęcia z lata to aż mnie w dołku ściska z żalu..... ale jak sobie pomyślę ileż to razy wiatry uniemożliwiały nam odpoczywanie na tarasie to chyba decyzja była dobra ....tym bardziej że wszystkie 4 ściany będą sie rozsuwać więc to nie do końca będzie zamknięte pomieszczenie i będzie można ochronić się od wiatru np z jednej strony . Cieszę się ,że robimy to jesienią bo wiosną straty w roślinach byłyby niepowetowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.10.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ew-ka ,chciałam się przywitać,choć już z kawiarni się znamy;) Taras wyszedł super,bardzo mi się podoba a jak dojdzie drewno,to juz w ogóle będzie super! Gratuluję pierwszej kawki,teraz to juz chyba żadna pogoda nie przeszkodzi,zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ewcia no bomba taras! Sama o takim marze. Siedzę tylko i patrze przez okna i kombinuje jak tu lato zatrzymać.... Proszę na priva informację o kosztach okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 mayland -poszło a od jakiegoś czasu siedzę i szukam w internecie jakiś fajnych foteli na taras , a chciałabym takie wygodne ,mięciutkie i z podnóżkiem i w jasnych kolorach i oczywiście nie za drogie np takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ew-ka, zaniemówiłam. I mowę odzyskam dopiero jak zobaczę na własne oczy i po dechach pobiegam. A zamierzam, Ty wiesz Jak go jeszcze ustroisz po swojemu, to Cię już w pracy nie zobaczą. Od rana do nocy na tarasie, z przerwą na upieczenie ciasta. To będzie życie Tak pięknie, że aż żal patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts