Ew-ka 28.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ew-ka, zaniemówiłam. I mowę odzyskam dopiero jak zobaczę na własne oczy i po dechach pobiegam. A zamierzam, Ty wiesz Tak pięknie, że aż żal patrzeć oj Siostra .....już się nie mogę doczekać Waszej wizyty trafiłaś na tę stronkę o ogrodach o której Ci mówiłam ? dzisiaj kupiłam takie oto kule do ogrodu .....widziałam je w bukszpanowym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Łaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłł ..... Jak ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.10.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Pisz na priw gdzie kupiłaś te cuda.U nas na wsi takie nie do zdobycia.Obejrzałam ogród Danusi, i wiesz, że ja go widziałam w jednym z odcinków "Mai w ogrodzie".Byłam i jestem nim zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ew-ka, muszę napisać, że cały czas mam mieszane uczucia odnośnie Waszego tarasu. Z pewnością zrobiliście to po odpowiednich przemyśleniach, o których mi nie wiadomo i cały czas mam w pamięci ten stary - piękny otwarty...Bardzo jestem ciekawa jak to będzie latem zasiąść na tym tarasie ? Podejrzewam, że zaważyła wiosna i jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A w/g mnie nie będzie inaczej niż było przy otwartych oknach... przecież rozsuwają się chyba ze wszystkich stron... ale w wietrzny czy deszczowy, czy też chłodny dzień czy jesień albo wiosnę to zasunięte okna sprawią, ze można imprezować długo.. a i jako ogród zimowy... W/g mnie jest świetnie.. i nie będzie już tak gorąco od kostki (podejrzewam, że było gorąco) a drewienko przyjemne i zlicowane z wejściem do domu. Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A w/g mnie nie będzie inaczej niż było przy otwartych oknach... przecież rozsuwają się chyba ze wszystkich stron... ale w wietrzny czy deszczowy, czy też chłodny dzień czy jesień albo wiosnę to zasunięte okna sprawią, ze można imprezować długo.. a i jako ogród zimowy... W/g mnie jest świetnie.. i nie będzie już tak gorąco od kostki (podejrzewam, że było gorąco) a drewienko przyjemne i zlicowane z wejściem do domu. Fajnie jest 100% racji dokładnie takie były nasze przemyślenia a dzisiaj ustawiłam już lampiony i kwiaty w donicach ( wczoraj w Biedronce kupiłam po 33zł duże okazy juki i fikusa ) i ławeczkę, i stolik ,i oczywiście hamak .....zapaliliśmy wieczorem świece ...... w szybach odbijały się płomyki świec i mieliśmy wrażenie ,że tych świec jest kilkadziesiąt ......prawie jak w bajce wieczorem przyszli goście i koleżanka zamiast gościć się przy stole ,stała w drzwiach tarasowych i wciąż wzdychała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Pisz na priw gdzie kupiłaś te cuda. U nas na wsi takie nie do zdobycia. Obejrzałam ogród Danusi, i wiesz, że ja go widziałam w jednym z odcinków "Mai w ogrodzie". Byłam i jestem nim zachwycona. kule kupiłam w mojej małomiasteczkowej kwiaciarni ....malutkie po 2zł ,średnie po 21 ,duże po 41.....jest jeszcze duża wisząca i chyba w poniedziałek dokupię i powieszę na tarasie -będzie fajnie słoneczko odbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Przyszłam powiedzieć, że taras jest iście czaderski!!!! W Kawiarni podejrzałam, tak bezwstydnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Przyszłam powiedzieć, że taras jest iście czaderski!!!! a ja uwielbiam Twoje motto w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dzisiaj wstawili mi ostatnie drzwi tarasowe i mogłam całkowicie zamknąć taras ........temp w południe doszła na nim do 29 st więc pootwieraliśmy drzwi do domu coby ciepełko weszło i ogrzało domek ....w domu temp wzrosła o 2 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 obserwacje cd wczoraj i dzisiaj słonecznie od rana więc na tarasie upał dochodzący do 38 st !!!! nie można było długo posiedzieć w tej temp. ale co mi tam ............ fajnie tak się pobujać w hamaku ,wygrzać stare kości na słoneczku, kiedy na zewnątrz zaledwie 5st ......a i ogród jest na wyciągnięcie reki oczywiście drzwi na taras są wciąż otwarte ,żeby ciepełko wędrowało w głąb mieszkania ,bo przecież szkoda by zmarnować taką energię cieplną ........w domu od 2 dni nie włączamy ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Normalnie czary jakieś Tarasik wyszedł swietnie i jak ładnie wkomponował sie w bryłę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ew-ka, ten dzisiejszy argument czyli 38 stopni, jest dla mnie w zupełności przekonujący i wystarczający aby powiedzieć: przebudowie tarasu stanowcze TAK :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ewka - normalnie jak w niebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ewka - normalnie jak w niebie.... To samo chciałam napisać... Nefcia mnie ubiegła. Cuuudowną masz tą werandę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 U Was jak zwykle klimatycznie i świątecznie. A Ty nadal czarujesz dom ozdobami! Wspaniałe święta przed Wami, ciepłe i rodzinne. Ewcia nie każdy ma taki dar i takich bliskich by móc się tak pięknie realizować. Ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ewka - normalnie jak w niebie.... dziękuję Neferko za odwiedziny ale myślę ,że lekutko przesadzone stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cuuudowną masz tą werandę!!!!!! też mi się podoba .... poznajemy się z każdym dniem bliżej, ale najbardziej nie mogę się doczekać wiosny i lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. magpie bardzo dziękuję Ci za życzenia i również życzę wszystkiego co dobre w te Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts