Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

U Was jak zwykle klimatycznie i świątecznie. A Ty nadal czarujesz dom ozdobami! Wspaniałe święta przed Wami, ciepłe i rodzinne. :) Ewcia nie każdy ma taki dar i takich bliskich by móc się tak pięknie realizować. Ty masz. :)

mayland - Ty to potrafisz poprawić humorek styranej kobiecie ;) przytulam i życzę wszystkiego najlepszego

ps....założyłaś już dziennik czy galerię ???

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siostra, pomysł z tą niespodzianką r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-y :)

Złóż Jej życzenia i pozdrów również ode mnie :)

Dekoracje świąteczne jak zwykle urokliwe, pięknie sfotografowane.

A taras już nie jest tarasem,

awansował do miana werandy i to bajecznej werandy.

Wiesz, że zazdroszczę. No! :)

http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium

Ps. też miałam tak cudną 40:lol:. I będę ją pamiętać do końca życia... tylko bez limuzyny się obyło, bo zostałam uprowadzona z domu z przewiązanymi szczelnie oczami i dopiero w salonie spa mi je rozwiązano:D.

Ewcia werandę piękną masz! Dopiero co widziałam. I taki smutny post o koleżancę, przykro mi. Masz rację nikt z nas nie wie..., i dobrze, że nie wie.

Dziękuję za życzenia, przyznam, że poszłam do dziennika Twojego popatrzeć na dekorację, zawsze lubiłam oglądać i w tym roku tak samo masz pięknie.

Ewuś z całego serca Tobię i Rodzinie życzę zdrowych i radosnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!