Ew-ka 17.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mogę prosić o głosik na mój ogród? http://twojogrod.zumi.pl/konkurs/1829,konkurs-ogrod.html Z góry bardzo dziękuję zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ewciu zapodalabys pare fotek nowego starego tarasu? myslimy o zabudowie naszego a u Ciebie bosko wyszlo. gdzies te fotki widzialam ale teraz nie moge znalezc a w dzienniku chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 TAR, jeszcze dziś rano miałam przyjemność siedzenia na tym tarasie, przyjemność NIEWYMOWNĄ Ewa, bardzo dziękujemy za cudowne dni spędzone u Was. Jesteście niezwykłą rodziną, niezwykłymi ludźmi, a my jesteśmy szczęściarzami, farciarzami i nie wiem kim jeszcze, że dane nam jest się z Wami przyjaźnić :) Wiesz, że będę tęsknić do wszystkiego, czym się zachwycałam. Najbardziej do Waszych opowieści, uwielbiam je Do włoskiego nieba, słońca, werandy...zazdroszczę okrutnie, Ty wiesz Do tego, by jeszcze raz zatańczyć po północy "Bombonierkę" z H. oczywiście, oczywiście i mogłabym wymieniać bez końca, do czego tęsknić będę. I napiszę jeszcze coś, myślę, że ważnego. Gdybym mogła kupić od Was Wasz dom i w nim zamieszkać...nie zmieniłabym w nim niczego. Absolutnie niczego. Tkwię w podziwie dla klimatu jaki stworzyłaś i w tym podziwie pozostanę. Jesteś Wielka! Oboje jesteście...Niemożliwce Jedne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ło matko i córko !!!!! Siostra napisała takie słodkości w moich komentarzach a ja dopiero teraz je czytam ????? zaraz zejdę na zawał ........ .......i ja żałuję ,że mieszkamy tak daleko .....byłabyś moim najmilszym gościem ( ......Ty wiesz,że ja tak naprawdę nic Wam dobrego nie ugotowałam .....żadnego obiadu i prawdziwej kolacji ............ ) posiedziałybyśmy sobie przy winku .... Ty przy lampce a ja resztę butelki ....bo Tola przecież nie pije tyle co ja .....pogadały ........pomilczały ( a z tym akurat byłoby ciężko )............ ech Siostra .....stanowczo za mało się spotykamy ps....kupiłabyś mój dom , a za ile ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ewciu zapodalabys pare fotek nowego starego tarasu? myslimy o zabudowie naszego a u Ciebie bosko wyszlo. gdzies te fotki widzialam ale teraz nie moge znalezc a w dzienniku chyba nie ma. Tar ...proszę bardzo -jeśli chcesz jeszcze jakieś ujęcie -daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ewus dziekuje, jakos odnalazlam w Twoim dzienniku mam tylko pytanko te scianki sa ruchome/przesuwne? i gdyby nie bylo to nietaktem podalabys orientacyjny koszt, moje zadaszenie patrzac na oko byloby podobnych rozmiarow. na razie ceny, ktore przyslali mi wykonawcy przyprawiaja mnie o palpitacje serca 40-50 tys :jawdrop:czy to realna kwota czy mocno naciagana? jak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ewus dziekuje, jakos odnalazlam w Twoim dzienniku mam tylko pytanko te scianki sa ruchome/przesuwne? i gdyby nie bylo to nietaktem podalabys orientacyjny koszt, moje zadaszenie patrzac na oko byloby podobnych rozmiarow. na razie ceny, ktore przyslali mi wykonawcy przyprawiaja mnie o palpitacje serca 40-50 tys :jawdrop:czy to realna kwota czy mocno naciagana? jak sądzisz? tak -wszystkie ścianki mają jedną część stałą a drugą ruchomą-przesuwną .....koszt to ok 20 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 1000 lat, 1000 lat niech żyje żyje naaaaaam, niech żyje nam Siostro niech przez kolejne pół wieku nie zabraknie Ci radości, szczęścia, zdrowia, miłości. Niech niebieskie niebo sprzyja włoskiej beztrosce, słońce niech sprzyja ułańskiej fantazji, ciepły deszcz prowokuje romantyczne uniesienia, a dźwięki "Bombonierki" mobilizują do tanecznego kroku każdego dnia. Urodzinowe buziaki http://www.youtube.com/watch?v=lBkBESdeyH8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 STO LAT, STO LAT.... http://www.tapeta-bukiet-roz-ososiowych.na-pulpit.com/zdjecia/bukiet-roz-ososiowych.jpeg Czyżby to TA rocznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tolu i Amtla dziękuję za piękne życzenia i zapraszam na urodzinowy torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Wszystkiego najlepszego i duuuużo zdrówka http://static.e-ogrodek.pl/gallery/1110/0_2c36fb3c10e5fcdcdcdb533dff0099b083ef6606.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Arniko -ślicznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ewusia przylaczam sie do zyczen i dzieki za odpowiedz nt tarasu -normalnie chca mnie skroic Ale laska babcia z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.05.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ale gapa ze mnie. Ewuś wszystkiego najlepszego, dobrego zdrowia, serdecznych przyjaciół i aby ta dobra energia którą masz nigdy cię nie opuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tar i Verunia dziekuję Wam moje Kochane Koleżanki za serdeczne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jeśli Verunia gapa, to ja gapa megakoncertowa .... Ewciu, wszystkiego naj...naj..... i bardzo przepraszam, że z takim opóźnieniem!!! To pierwsze zdjęcie werandy, ze świąt .... boskie!!!! Przemilczę już fakt, że taka weranda to moje marzenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jeśli Verunia gapa, to ja gapa megakoncertowa .... Ewciu, wszystkiego naj...naj..... i bardzo przepraszam, że z takim opóźnieniem!!! To pierwsze zdjęcie werandy, ze świąt .... boskie!!!! Przemilczę już fakt, że taka weranda to moje marzenie .... Braza-dziekuję a weranda to moje ziszczone marzenie ....warto marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a ta weranda to z jakiego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a ta weranda to z jakiego filmu "łopolsko sielanka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts