Ew-ka 19.11.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 witajcie -jestem ( byłam odcięta od świata) nareszcie na Forum....... u nas zasypane miasto białą mazią .....śnieg to leciał z nieba .... a co do Walentynek ...hmm..... jakby to ująć .....mam je codziennie , więc do tych w kalendarzu nie tęsknie ale to miłe jak Ukochany sie stara ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ew-ka - takiego kominka i to w kompletnie wykończonym domu to ja Ci życzę za kilka tygodni, a nie na przyszłą gwiazdkę. Listopadowym smętnym nastrojom się nie daj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Panie inż. Mamoń - bardzo Pan łaskawy ....dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Ewcia, kurcze, ależ Ty masz pięęęęekny dom!!!!!!! Powiedz mi ino, dlaczego umieściłaś tę reklamę na domu? Ewa, wszystko będzie gut. Zobaczysz. Jeszcze troszkę i będą święta a potem jeszcze ciupinelkę (jak to Glizdeczka mawia) i już usłyszymy w radiu: "Dzień dłuższy od najkrótszego dnia w roku o....." Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Agnesk- dzieki -.......a reklama ? Obiecaliśmy tym od okien ,że na 2 tyg. poazwolimy im powiesić reklamę ( nowa firma na naszym rynku ) ..... ale teraz nie wiem ,czy dobrze ....bo 3 rolety nie chodzą - dzisiaj mamy sie spotkać z szefem okiennym i jego specami od montażu .... i tu mam pytanie do wszystkich czy mam zapłacić za okna jeśli nie są w pełni prawidłowo działające? Kto kupuje towar niepełnowartościowy świadomie i płaci jak za dobry ? A tak chcą ode mnie wyegzekwowac zapłatę za okna ci od okien ------ ALE BĘDZIE AWANTURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 aha .... i jeszcze jedno .....odebrało mi mowę !!!! Naprawde !!! Po sobotniej zabawie jestem prawie niemową , nie potrafie z siebie wydobyć głosu ino kiepski szept ... i jak ja mam z tymi okiennymi gadać ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ewa proponuje poczytać dziennik Magi ona tam miała niezłe przeboje z roletami więc może jak poczytasz znajdziesz jakieś rozwiązanie. Ja bym nie zapłaciła no może część a resztę jak naprawią bo jak wezmą pieniądze to potem można szuakać wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 studiowałam dziennik Magi , ale Ona miała trochę inne problemy ( jaj dopiero mieli zamontować i spartaczyli ) - ja mam zamontowane i nie działają - ........- tu padaja niecenzuralne wyrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2004 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ewa, bierz Homeovox. Lek cud na głos. A za rolety nie płać kurcze. Za okna jak ok to tak, ale rolety niech wymieniają. No i jeszcze ich reklamujesz. Użyj argumentu: Szanowny panie, a co ja mam powiedzieć inwestorom pytającym o doświadczenia we współpracy z pana firmą?? Pozdrowienia Aga Ps. Czekam na smaluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aga- awantury wczoraj niet....szef okienny przysłal szefa montażystów okien ( a swoją drogą dlaczego nie stanął twarzą w twarz z nami ???) a ten podsunął nam protokół odbioru , w którym Haniek zaznaczył,że okna zamontowane ok , bez zastrzeżeń ale niesprawne są rolety . Oczywiście faktury nie przyjęliśmy . Co do mojego gardła ...Ty sie mnie zapytaj czego ja nie zażywam ? Homeovox od soboty , szklanka wody+7ząbków czosnku+sok z cytryny +3łyżeczki miodu- pić po 2-3 łyżyczki kilka razy dziennie ( jakie to niedobre , ale ponoć skuteczne) , mnóstwo wapna ( ale nie tego z budowy ) i inne duperele z apteki ..... cosik dzisiaj jakby troszkę lepiej ale i tak gadam szeptem ( Kaśka wczoraj stwierdziła,że fajnie tak jest , bo mama się nie czepia ).Smalczyk Ci dam ,jak będę w pracy .... aha ..... wczoraj z mojego komina leciał najprawdziwszy dym ... hydraulicy przynieśli tzw kozę i napalili w piecu .....jak cieplutko zrobilo sie w domciu ( a mnie wokół serca jak zobaczyłam ten dym z komina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Jejku, Ewa... kude, kobietko, masz dom!!!! Gratulacje Dym z komina. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Rację ma AgnesK Dym unoszący się z komina to symbol DOMU. Nie budowy ino właśnie domu. Gratulacje! I szybko powracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ew-ka znalałam wreszcie chwilę na lekturę od deski do deski Twojego dziennika. Jestem zachwycona. Domeczek piękniutki i wszystko tak ładnie, metodycznie się dzieje. Jesteś dla mnie w tej chwili wyznacznikiem tego jak powinna wyglądać dobrze prowadzona budowa! Brawo! Z zazdrościa obejrzałam Twoje piękne fundamenty i zgrzytam zębami na moją ekipę. Pogratuluj córci "prawka" dzielna dziewczyna! Z jakiej hodowli jest Twoja Dora? Balbina jest z Dżemojadów. Buziaki i tej choinki na święta życzę Ci z całego serducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dziewczyny na " A" - szeptem dziekuje , z dymu jestem bardzo szczęśliwa ... ma rację Ania - to już prawie dom ...ino bajzel przez hydraulików zrobiony , tynkarze sprzątaja ładnie po sobie - juz ich tam mój Henio do roboty zagania - na tej kozie to można jaką zupę ugotować albo odgrzać , ale nie będe sie wygłupiac , niech jedza kanapki i pija moją kawę i herbatkę ..... Aggi - Dora jest z hodowli Pomarszczony Czar z Inowrocławia , a Kasi pogratuluję - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ewus gartulki dym z komina to już jest dom Miły ciepły i przytulny Wracaj do zdrowia, wiem jak to jest czasami mnie dopada i w moim przypadku nic nie pomaga poprostu czekam aż samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Przepis na smalec energetyzujący nalezy spożywac od października do lutego 1/2 kg sloniny, 1/2 kg boczku 2 kawałki czosnkowej kiełbaski - skręcic w maszynce i stopić - nie przypalić dodać : 7 ząbków czosnku( przecisńąć przez praskę ) 3-4 cebule ( pokroić w kosteczkę i wrzucić do tłuszczu ) po 1 łyżeczce - imbiru , pieprzu białego , chili, kurkumy po 1 łyżce - bazylii , tymianku, majeranku . kminku mielonego Przepis ten jest oparty na medycynie chińskiej ( tzn na filozofii i diecie pięciu przemian , inaczej 5- ciu smaków smalec należy przelac do sloiczków i spożywać conajmniej raz dziennie ze świeżym chlebkiem Smacznego i na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ewuś tak pisałam pisałam i wiedziałam że o czymś zapomniałam ale mi się przypomniało Gartulki dla Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ewka - gratulki dla Kasi A na jaki samochodzik zgodził się Henio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Tatuś obiecał Kasi każdy samochód jaki sobie wybierze ...ze wskazaniem na Mazde 121 ( auto Dawida ) ale się corcia ucieszy z gratulacji!!!!! zaraz jej przeczytam jak wróci ze szkoły .... Tynkarze skończyli swoją pracę , był przed chwila szef tynkarzy po kasę i stwierdził ,że bardzo miło nas będzie wspominał , polecal sie na przyszłość ( powiedział ,że pierwszy klient ,ktory sie nie targował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ew-ka - bardzo podoba mi się to wskazanie na mazdę A co na to Dawid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts