jamles 14.05.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 to mi się tytuły pomyliły, myślałem, że leśno sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cudowna ta weranda, pomarzę sobie jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja tej werandy dziko zazdraszczam, na swoja jednak musze dozbierac "keszu". posiedze tu troszke cichutko w katku i pomarze, to nic nie kosztuje a marzenia dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Braza i Tar .....marzcie sobie ,marzcie -młode jeszcze jesteście ....ja też marzyłam i wymarzyłam i .....jest cudnie Nie wiedzieliśmy jak się weranda będzie spisywała podczas upałów ... teraz są upały więc testujemy i jest ok ....od południa okna pozamykane i pozasłaniane ,a od wsch i zach otwarte ..... po nogach muska delikatny wiaterek i zaraz człek się robi leniwy i zapada w błogą drzemkę ...a już na pewno jak się siądzie w hamak ..... to nie ma mocnych ...oko leci w sekundę A wieczorem ? zimne piwko , na tarasie 24st ....spokój i cisza ......do północy można tak siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 no dobijaj, dobijaj nas skarbie. az mi sie spac zachcialo jak sobie zwizualizowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ewcia, Gratulacje z okazji tak wspaniałej rocznicy Życzę Wam kolejnych wspaniałych rocznic , nieustającej miłości i samych radości !!! Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Alunek -dziękuję w dzienniku wkleiłam moją glediczję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 01.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cudowna ta weranda, pomarzę sobie jeszcze ... Zajrzałam do dziennika- bajkowo , ślicznie! Np i oczywiście gratulacje rocznicy A jak tam wycieczki motocyklowe? Jak ja tęsknię za motorem, na razie go tylko głaszczę od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witaj Ewka!!! Może nie tak często ale jak już mam chwilę żeby posiedzieć na muratorze to lubię zaglądać , wracać do Ciebie. Oglądam z zaciekawieniem Twój domek, piękny ogród, wychwalaną i to nie bez powodu werandę (ma to" coś" w sobie mogłabym się tam pewno zapomnieć ) słodkich i uroczych wnuczków, Ciebie, Twoją drugą połówkę .....wszystko:) A Wy tworzycie piękną parę Wszystkiego najlepszego, dużo miłości na następne 30-ści lat oczywiście w zdrowiu, szczęściu i dobrobycie Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A jak tam wycieczki motocyklowe? Jak ja tęsknię za motorem, na razie go tylko głaszczę od czasu do czasu. jeździmy a jakże ......ale od 2 tyg trochę mniej bo H. ma pęknięty bark ( w niedzielę byliśmy w Krk -200 km w jedną stronę ) dlaczego tylko głaszczesz? ....a już wiem -szanowne zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wszystkiego najlepszego, dużo miłości na następne 30-ści lat oczywiście w zdrowiu, szczęściu i dobrobycie Pozdrawiam Ola Dziękuję serdecznie :yes:ja też podglądam Twój śliczny domek i fajnego wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 NA PERŁOWĄ ROCZNICĘ przyszłam z perłami... http://www.weselinka.pl/files/images/perly.preview.jpg Tylko Wam pozazdrościć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 NA przyszłam z perłami... Tylko Wam pozazdrościć ... dziękuję i Wam życzę również dużo miłości perłowa mówisz ? ślub mieliśmy w grudniu a w ostatni dzień miesiąca miłości się poznaliśmy (śmiejemy się ,że rzutem na taśmę ) i dlatego 31 maja zawsze celebrujemy we dwoje, bo w grudniu ( święta) jest większe zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 no dobijaj, dobijaj nas skarbie. az mi sie spac zachcialo jak sobie zwizualizowalam Ja już jestem dobita ... tylko ryczeć rzewnymi łzami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombelo 04.07.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ew-ka mam pytanie jesli mozesz napisz jaki byl koszt zabudowy tego tarasu najbardziej interesuje mnie sprawa okien przesuwnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ew-ka mam pytanie jesli mozesz napisz jaki byl koszt zabudowy tego tarasu najbardziej interesuje mnie sprawa okien przesuwnych ? ok 20 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Noooo... to przegapiłam tyle imprez . Nadrabiając ekspresowo i hurtowo;): Ewcia - sto lat w zdrówku i miłości... czyli oby tak dalej... http://4.bp.blogspot.com/-IuFBgCsLHb8/TqRvdhKfd-I/AAAAAAAAA2U/uRBGDrl-p9E/s1600/szampan.jpg Ależ Ty masz tarasów!!!:jawdrop:I wszystko takie piękne i wygłaskane..., nie tylko kulki.... Cudnie jak zwykle... po prostu:cool:. Buziaki zostawiam:). Ps. Wybieracie się na jakiś zlot w ty roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.08.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ps. Wybieracie się na jakiś zlot w ty roku? byliśmy na Górze św Anny ..a .na dalsze wypady nie ma co liczyć H. miał pęknięty bark i odczuwa dolegliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ewusia, niech dom Waszych Młodych rośnie w górę, niech buduje się równie szybko jak Wasz kiedyś no i bezproblemowo. A potem, po przeprowadzce...to już żyli dłuuuugo i szczęśliwie Uściski Młodym i Najmłodszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Dla Syna gratulki wbicia łopaty... Proszę zdawać nam relacje No i nie mogę wspomnieć o ogrodzie.. jest cudny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts