Ew-ka 02.09.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ewusia, niech dom Waszych Młodych rośnie w górę, niech buduje się równie szybko jak Wasz kiedyś no i bezproblemowo. A potem, po przeprowadzce...to już żyli dłuuuugo i szczęśliwie Uściski Młodym i Najmłodszym Niech Twoje słowa staną się prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dla Syna gratulki wbicia łopaty... Proszę zdawać nam relacje No i nie mogę wspomnieć o ogrodzie.. jest cudny.. dziękuję mocniście ...przekażę Stasio wczoraj meldował ....Babciu my już mamy komin !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 byliśmy na Górze św Anny ..a .na dalsze wypady nie ma co liczyć H. miał pęknięty bark i odczuwa dolegliwości Oj, to niedobrze:(. Wierzę, że się szybko z tego wykaraska i o bólu zapomni na zawsze:). Księciunio wczoraj wrócił z Orzysza:). Było prawie 80 VTX-ów i kilka innych:). Niestety nie mogłam z nim pojechać. Pięknie rośnie Synowy dom:D. Niesamowite tempo:jawdrop:. Tak trzymać. ... i żeby żyli w nim długo i szczęśliwie... jak Wy w swoim;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Boszzzz.... ile kwiatów i jakie piękne:jawdrop::cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 13.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam, jestem z grona stałych podglądaczy podziwających, ale ja nie o tym. Proszę Pani, 19 września skończę 58 lat i przez całe swoje dorosłe życie próbowałam na różne sposoby: zasłyszane, przeczytane, wymyślane (no cuda cudeńka) - upiec skutecznie placek drożdżowy, niestety zawsze z marnym efektem. Po przeczytaniu Pani przepisu postanowiłam dać sobie jeszcze jedną szansę i wczoraj...UDAŁO SIĘ. Jestem Pani bardzo, bardzo wdzięczna, dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 .......... postanowiłam dać sobie jeszcze jedną szansę i wczoraj...UDAŁO SIĘ. Jestem Pani bardzo, bardzo wdzięczna, dziękuję, pozdrawiam bardzo się cieszę ,że się udało i smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Boszzzz.... ile kwiatów i jakie piękne:jawdrop::cool:. to znaczy ,że umiem robić zdjęcia buziaki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ewunia rzeczywiscie u ciebie zima jesienia, wrrr nie lubie. ale pokazane kule sa obledne, tez chce takie kochana rzuc jakims namiarem na takie cuda. no i oczywiscie niezmiennie podziwiam tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 pokazane kule sa obledne, tez chce takie kochana rzuc jakims namiarem na takie cuda. no i oczywiscie niezmiennie podziwiam tarasik Tar ....kule kupiłam w ubiegłym roku w małym sklepiku z dekoracjami ,potem pokazały się w złotym kolorze a teraz nie ma żadnych (Tola też czeka aż się pokażą srebrne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 to ja tez poczekam i sie usmiechne do ciebie jakby sie pokazaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A co tam, ujawniam się... Podczytuję Twój dziennik tak po cichutku, podziwiam piękny ogród i wspaniałe dekoracje. A dzisiaj- na wkupne- przylazłam z przepisem na pyszne ciasto drożdżowe- wyrabiane robotem- zawsze się udaje i jest przepyszne. http://www.wielkiezarcie.com/recipe22959.html pozdrawiam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 10.12.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witaj! Wpisuję się tak na szybciutko, żeby nie zgubić fajnego wątku. Szkoda tylko, że wiele zdjęć jest już niedostępnych. Widzę, że staż małżeński mamy prawie dokładnie taki sam. 3 tarasy cudne! I fajnie, że masz się gdzie zaszyć, gdzie się poopalać. U mnie na razie wszystko na widoku i brakuje mi takich miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Ewka dla Ciebie i całej Twojej rodzinki życzenia, a uściski dla maluszków Stasia i Franka http://foto2.m.onet.pl/_m/a8f60c7869912f2dbb1c144189058266,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jest taki czas, Co łzy w uśmiech zamienia. Jest taka moc, Co smutek w radość przemienia. Jest taka siła, Co spełnia nasze marzenia. To właśnie Magia ***Świąt Bożego Narodzenia*** Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 zabiegana i zapracowana nie zaglądałam często na Forum a już na pewno nie do swojego wątku a tu takie miłe odwiedziny .........dziękuję Wam bardzo serdecznie i również przekazuję może już nie świąteczne ,chociaż w domach nastrój nadal Bożonarodzeniowy ale z całego serca życzę samych szczęśliwych dni w nadchodzącym 2013 roku Dzisiaj wyjechali ostatni goście ,bo dość hucznie w czasie świąt obchodziliśmy naszą 30 rocznicę ślubu ..jak zwykle było wesoło ,gwarno ,tanecznie i Dżemowo bo nasze małe chłopaki są już dość świadomi w wyborze muzyki i Dżem jest nr 1 na ich muzycznej liście .....a widok wydzierającego się pod niebiosa Stasia " czerwony jak cegła ,rozgrzany jak piec ,muszę mieć ,muszę ją mieć " największych smutasów powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts