rasia 31.12.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://us.123rf.com/400wm/400/400/jelen80/jelen801208/jelen80120800009/14982178-happy-new-year-2013-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.03.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ew-ko! Twój ostatni wpis w dzienniku spowodował, że się bardzo szeroko uśmiechnęłam. A daleko mi do uśmiechania się było. Bardzo mądre zakończenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ewuś wiem, że nie zaglądasz, bo nie mozesz, ale i tak... Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zaśpiewajmy dziś Alleluja, Alleluja!Dzisiaj mamy Wielkanoc, dzień Zmartwychwstania, dzień cudów,Bogu oddajmy należytą chwałę.Jest to nasz Zbawiciel, tego świata Odkupiciel. Udanych Świąt Wielkanocnych, bez zmartwień, bez trosk.\http://www.malanowicz.eu/mm/pasje/silesiana/Wielkanoc/kroszonki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 .........ale mi się cieplutko zrobiło jak zobaczyłam ,że jeszcze ktoś odkopuje mój Dziennik i Komentarze ,żeby wpisać miłe słowa DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ....... i również wszystkim życzę prawdziwie Wielkiej Nocy , abyśmy zawsze mieli w sobie wiarę , nadzieję i pewność ,że Śmierć nie jest końcem lecz początkiem nowego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 .........ale mi się cieplutko zrobiło jak zobaczyłam ,że jeszcze ktoś odkopuje mój Dziennik i Komentarze .... a bo to przed śniegiem było też poświątecznie życzę ...... wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Siostra, a co Ty kobieto nie śpisz o 5.20 Pisać na forum w środku nocy??? ...no chyba że skończyłaś odśnieżać...i nie opłacało się do łóżka kłaść Buziaki poświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Siostra, a co Ty kobieto nie śpisz o 5.20 Buziaki poświąteczne taką widzisz godzinę ???? ja widzę 7 rano ...... o 6 wstawałam jak maluchy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 no tak, u mnie czas na FM nie przestawiony, nie mógłby się tak sam uaktualniać?...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 urodzinowe NAJ http://trybunalscy.pl/system/files/images/kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 dziękuję Leszku ....Ty to zawsze na posterunku zapraszam na czarną kawę i biały sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ewuniu, ja przez całą Polskę tkwiąc w korkach pędziłam z bukietem do Ciebie, przebacz, wybacz to spóźnienie, posypuję głowę popiołem.. Jak zawsze, jak każdego dnia... życzę słońca, miłości, uśmiechu, zdrowia, energii do realizacji najbardziej zwariowanych marzeń. I żeby zawsze chciało się chcieć Tego Ci życzę ja i wszyscy moi bliscy http://www.kwiatowaprzesylka.pl/252-467-thickbox/kreator-bukietu-roz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jak urodzinki były, to muszą być i kwiatki i życzenia...NAJLEPSZEGO :D:D http://twojasuknia.pl/slubny-blog/wp-content/uploads/automatycznie-zapisany-szkic/Bukiety-ślubne-tulipany-13-990x893.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 12.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 [Ponieważ pewnie nie umiem dodać wiadomości to się dopisuje sorki.Masz taki zmysł artystyczny, parasolka na drzwiach powaliła mnie na łopatki. Powinnaś umieścić zdjęciana decoria.pl nie tylko w muratorze. Pozdrawiam serdecznie i gratuluje talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Buziaki zostawiam:D Byłam, czytałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ...i ja buziaki zostawiam dla odwiedzających ....a z nowości to mam jeden nius,który przebił nawet moją lipcową operacje kolana ....nie mam ogrodu ....szlag trafił prawie wszystko ... i czeka mnie praca od podstaw ...nawet nie chce mi się gadać na ten temat ......a przyczyna ???? kiedy pod koniec czerwca nastąpiło przesilenie kwitnienia i w ogrodzie było bajkowo ...zaczęły dokuczać tylko komary i popryskaliśmy preparatem na te bzykacze ...a po 4 dniach wszystkie liście opadły , tuje poparzone , trawa w oczach zamierała , juka , klonik czerwony ,lilie ...totalna demolka .....nie wiem co tak naprawde się stało -podejrzewam ,że pozostawiony preparat w urządzeniu zmienił stężenie lub wszedł w jakąś reakcję z plastikiem ...jedno jest pewne ,że tylu łez w ogrodzie jeszcze nie wypłakałam . Ale nic to ...... zaczniemy od początku jak zdrowie pozwoli ,a moje operowane 5 lipca kolano ma się świetnie więc jest nadzieja ,że odbudujemy zgliszcza Na razie cieszę się ,ze Dawid ma juz swój domek w Kr i Kasia urządziła mieszkanko w W-we ..... i wciąż kursuję między dwoma stolicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts