Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cuda mogą się wydarzyć

jeśli uwierzysz

a nadzieję chociaż jest krucha

trudno zabić

któż wie jakie cuda

możesz otrzymać

kiedy uwierzysz

SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,

BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE,

UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI,

ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO....

Witam w słoneczny poranek i pozdrawiam serdecznie wszystkich ,którzy życzliwie zajrzeli do mnie w ubiegłym roku z dobrym słowem i myślą :yes:

I ja życzę Wam tego samego ....tylko szczerze :p ( ten żarcik królował w minione święta i był hiciorem w towarzystwie ) Swięta spędziliśmy u dzieci w Krakowie ....pięknie było ,ech pięknie .....a Nowy Rok witaliśmy już w domu w gronie przyjaciół i jak zwykle było wesoło i radośnie .Nieustanie od lat zaskakuje nas nasza labradorka Dora ......jak tylko zaczyna się strzelanie petard nie można jej zatrzymać w domu .....musi być w centrum widowiska ,cieszy się jak małe dziecko ,biega od jednego miejsca w drugie radośnie poszczekując i machając wirtualnym ogonem :D ( w tym roku miała odjęty ogon z powodu guza) ....niesamowity widok zważywszy ,że psy boja się petard .

Do Siego Roku dla moich forumowych znajomych :bye:

Edytowane przez Ew-ka

No to widok Dorki rzeczywiście musi być bezcenny. :D

I my na święta u dzieci byliśmy, a na Nowy Rok w domu, tylko, że na białej sali.

Jak zasnęłam przed północą, to żadne wystrzały tuż przy oknie nawet mnie nie ruszyły i przespałam snem sprawiedliwego! :lol2:

• 2 months później...

witam serdecznie!

czytam, patrze i wzdycham!! alez u Ciebie klimatycznie, bajkowo i tak domowo!

Ogród :o:o:o:o:o Podziwiam podziwiam!

Doradz proszę niedoświadczonej koleżance co zrobic, zeby chcociaz w polowie miec taki.

Komentarzy nie dałam rady przebic- czy masz moze na jakiejs stronce spis swoich roślin?

Dziekuję i pozdrawiam serdecznie

Ewa, takie duże listki na berberysach??? pięknie, kolorowo, ciepło, wiosennie.

Nie boisz się, że tym cudnym kulom bukszpanowym będzie ciemno w podcieniu wejścia?

marnajola-witam w moich skromnych progach ......przebiłaś się przez Dziennik ? ......no no ......:D spisu roślin nie mam ,ale jeśli któraś Cię zainteresowała to chętnie odpowiem ....rośliny wsadzam ,przesadzam lub wykopuję w zależności od stopnia rozrostu lub jego braku .....np pnąca hortensja kilka lat siedziała na słoncu i ani drgnęła ,a kiedy przeczytałam ,że potrzebuje miejsca zacienionego to po przesadzeniu ruszyła " z kopyta " . Jeśli nie za specjalnie poruszasz się w roślinach to odwiedź Ogrodowisko lub kup sobie okladka_katalog_roslin.jpg to książka ,która powinna być w każdym domu z ogrodkiem :yes:

Tola- bukszpany mają słońce rano i po południu więc myślę ,że dadzą radę ....... :D Jak zrobi sie trochę cieplej (od rana dzisiaj wieje i już pada chociaż bardzo słabo) wykopię moje ukryte bukszpany spod płotu , podstrzygę i może zrobię sobie następne kule ,bo te z rabatki to też moja produkcja :D