Żelka 15.12.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Ewuś gratuluję pięknego domu Potomków!!! Przepis smacznie brzmi, zrobię kiedyś na pewno, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cuda mogą się wydarzyćjeśli uwierzysza nadzieję chociaż jest kruchatrudno zabić któż wie jakie cuda możesz otrzymaćkiedy uwierzysz SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE, UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI, ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ewa:) Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ewuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=232534&d=1388479100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Ewa... dużo zdrówka wspaniałej zabawy i Do Siego Roku 2014 ... życzy Wiola z chłopakami http://www.moj-bazar.pl/inzeraty/foto/14/14528-wystrzaowy-sylwester-20132014_1.jpg Dziennik Arniki Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://kartki24.eu/kartki/269/5/d/5032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ewa, dobrego i zdrowego roku życzymy Tobie i Twojej rodzinie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Witam w słoneczny poranek i pozdrawiam serdecznie wszystkich ,którzy życzliwie zajrzeli do mnie w ubiegłym roku z dobrym słowem i myślą I ja życzę Wam tego samego ....tylko szczerze ( ten żarcik królował w minione święta i był hiciorem w towarzystwie ) Swięta spędziliśmy u dzieci w Krakowie ....pięknie było ,ech pięknie .....a Nowy Rok witaliśmy już w domu w gronie przyjaciół i jak zwykle było wesoło i radośnie .Nieustanie od lat zaskakuje nas nasza labradorka Dora ......jak tylko zaczyna się strzelanie petard nie można jej zatrzymać w domu .....musi być w centrum widowiska ,cieszy się jak małe dziecko ,biega od jednego miejsca w drugie radośnie poszczekując i machając wirtualnym ogonem ( w tym roku miała odjęty ogon z powodu guza) ....niesamowity widok zważywszy ,że psy boja się petard . Do Siego Roku dla moich forumowych znajomych Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Moja nieodżałowana Katunia w noc noworoczną wspinała się na barierkę na balkonie i .... szczekała!!! Jakby stwierdziła, że jeszcze za mało hałasują Wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 No to widok Dorki rzeczywiście musi być bezcenny. I my na święta u dzieci byliśmy, a na Nowy Rok w domu, tylko, że na białej sali. Jak zasnęłam przed północą, to żadne wystrzały tuż przy oknie nawet mnie nie ruszyły i przespałam snem sprawiedliwego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Siostro Moja, jeszcze tu...wszystkiego co najpiękniejsze, niech będzie Waszym udziałem w tym Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ewuś dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 14.03.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 witam serdecznie! czytam, patrze i wzdycham!! alez u Ciebie klimatycznie, bajkowo i tak domowo! Ogród :o:o:o:o Podziwiam podziwiam! Doradz proszę niedoświadczonej koleżance co zrobic, zeby chcociaz w polowie miec taki. Komentarzy nie dałam rady przebic- czy masz moze na jakiejs stronce spis swoich roślin? Dziekuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ewa, takie duże listki na berberysach??? pięknie, kolorowo, ciepło, wiosennie.Nie boisz się, że tym cudnym kulom bukszpanowym będzie ciemno w podcieniu wejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 marnajola-witam w moich skromnych progach ......przebiłaś się przez Dziennik ? ......no no ...... spisu roślin nie mam ,ale jeśli któraś Cię zainteresowała to chętnie odpowiem ....rośliny wsadzam ,przesadzam lub wykopuję w zależności od stopnia rozrostu lub jego braku .....np pnąca hortensja kilka lat siedziała na słoncu i ani drgnęła ,a kiedy przeczytałam ,że potrzebuje miejsca zacienionego to po przesadzeniu ruszyła " z kopyta " . Jeśli nie za specjalnie poruszasz się w roślinach to odwiedź Ogrodowisko lub kup sobie to książka ,która powinna być w każdym domu z ogrodkiem Tola- bukszpany mają słońce rano i po południu więc myślę ,że dadzą radę ....... Jak zrobi sie trochę cieplej (od rana dzisiaj wieje i już pada chociaż bardzo słabo) wykopię moje ukryte bukszpany spod płotu , podstrzygę i może zrobię sobie następne kule ,bo te z rabatki to też moja produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts