Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stańczyku -Ty mój - no teraz mnie oświeciłeś !!!

To majstry sobie chcialy robotę ułatwić i mnie co drugą śrubę przytwierdzić - ale nie dałam sobie takiej fuszerki wcisnąć !!!!

Ale mieli miny !!!! Ale powiem ci ,ze Heniek znalazł kilka śrub co się w kółko kręcą - i to też im płazem nie ujdzie !!!!

Kroyena- musze do Gwiazdora napisać coby mi wiecej czasu podarował , bo ja ostatnimi czasy wszystko w biegu i na nic nie mam czasu ... a o przyjemnościach ???? zapomnij!!!Swieta zblizają sie wielkimi krokami , a ja w lesie....na Forum czasem wpadne , cosik zerkne i .....znowu do pracy ....obłęd w oczach ....

Ewa, dzielna kobietko, ależ pięknie masz :D Wiesz, ze już przyszłe Święta we własnym domu spędzisz??? Kobieto! Czy wiesz co to znaczy?? Kurcze, tak mnie coś wzięło, bo sama na to samo się cieszę jak nie wiem co (jak mieszkanie sprzedamy :wink: ).

Pięknie jest dziewczyny i chłopaki. :D

A tak mnie coś radośnie wzięło, jak Twój radosny post o cudnych wylewkach przeczytałam. :D

http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x19.gif

Dziewczyny - ja troche odpuściłam ze świętami w tym roku - jakoś nie mam nastroju- myślami wciąz jestem w nowym domku- już widzę gdzie postawie choinkę , jakie ozdoby, co w oknach - odlot- nie mam serca do starego mieszkania :cry:

..... :wink:

a za rok .....jak dożyjemy ..... piknie będzie :lol:

dziekuje dziewczyny za życzenia i gratulki :lol: :lol: :lol:

Mój Henio gna z robotą aż sie kurzy ...mnie pogania ...dzisiaj byłam ogladac płytki :cry: i nie wiem jakie ....tyle wzorów mi sie podoba ....

Zawołalam moje koleżanki ale przez dwie godziny plotkowałyśmy zamiast skupić sie nad płytkami :wink: