kroyena 17.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wtedy ja nie wytrzymałam - to zlodziejowi ma być łatwiej ???? Jak są otwory to mają być i śruby !!!! Znaczy ten tego, śruby kradł, że o robocie za którą chciał skasować a nie wykonał nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Stańczyku -Ty mój - no teraz mnie oświeciłeś !!!To majstry sobie chcialy robotę ułatwić i mnie co drugą śrubę przytwierdzić - ale nie dałam sobie takiej fuszerki wcisnąć !!!!Ale mieli miny !!!! Ale powiem ci ,ze Heniek znalazł kilka śrub co się w kółko kręcą - i to też im płazem nie ujdzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A po jakich lokalach ty łazisz? Czy aby na herbatce przelotem nie byłaś? Siedzisz se tak cicho nawet o homo nie stukniesz. Pewniakiem se mentliczek-pentliczek w kwesti wykańczania robisz i to nie tylko domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Kroyena- musze do Gwiazdora napisać coby mi wiecej czasu podarował , bo ja ostatnimi czasy wszystko w biegu i na nic nie mam czasu ... a o przyjemnościach ???? zapomnij!!!Swieta zblizają sie wielkimi krokami , a ja w lesie....na Forum czasem wpadne , cosik zerkne i .....znowu do pracy ....obłęd w oczach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Ewa dobrze że nie tylko ja tak mam, więc życzę nam żebysmy miały więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Aga- czas..... czemu doba nie ma 48 godzin ???a może trzeba trochę przystopować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Wiesz Ewa ja myślę że i 48 było by za mało. Dobry pomysł z przystopowaniem ale przed świętami to chyba nie możliwe a potem przyjdzie wiosna i ruszy budowa i tyle będzie z mojego przystopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.12.2004 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Ewa, dzielna kobietko, ależ pięknie masz Wiesz, ze już przyszłe Święta we własnym domu spędzisz??? Kobieto! Czy wiesz co to znaczy?? Kurcze, tak mnie coś wzięło, bo sama na to samo się cieszę jak nie wiem co (jak mieszkanie sprzedamy ). Pięknie jest dziewczyny i chłopaki. A tak mnie coś radośnie wzięło, jak Twój radosny post o cudnych wylewkach przeczytałam. http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Dziewczyny - ja troche odpuściłam ze świętami w tym roku - jakoś nie mam nastroju- myślami wciąz jestem w nowym domku- już widzę gdzie postawie choinkę , jakie ozdoby, co w oknach - odlot- nie mam serca do starego mieszkania ..... a za rok .....jak dożyjemy ..... piknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Ew-ka ten ostatni kominek najlepszy! A te święta przcież możesz sobie potrakować ulgowo. Należy Ci się po takiej orce! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Ewa pomyśl sobie jakie będą Święta za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.12.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ew-ka - zobaczysz jak szybko przyszły rok minie, nawet nie zauważysz a już będziecie spędzać Święta w nowym domku ten ostatni kominek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.12.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Co ja będę pisał, wszystko już napisane. A ja myslałem, że szybko buduję. O ja naiwny Chapo bas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Ewuś dużo dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Gratulacje z okazji 1000 postu . Przy okazji życzę miłego i bezbolesnego wykańczania się w 2005 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ewuś gratulki 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.12.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 gratulacjon wielkie jejku jak szybko u ciebie prace postępują ja jestem jeszcze przed zakupem i montażem kominka - a ich ceny po prostu mnie rozwalają serdeczne życzenia na nadchodzący Nowy Rok, żeby był dla Ciebie pozytywnym zakończeniem przygody budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 dziekuje dziewczyny za życzenia i gratulki Mój Henio gna z robotą aż sie kurzy ...mnie pogania ...dzisiaj byłam ogladac płytki i nie wiem jakie ....tyle wzorów mi sie podoba .... Zawołalam moje koleżanki ale przez dwie godziny plotkowałyśmy zamiast skupić sie nad płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ewa, 1000 post bez szampana... tak nie może być, nie ma mowy.Za Twoje następne 1000 WIELKIE LLLLLUUUUUUUUU http://www.benchmark.pl/obrazki/12_2002/szampan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 oczywiście dziekuję inż. Mamoniowi - za bezbolesne wykańczanie się w Nowym Roku myśle ,że wykańczanie mimo wszystko boli ( a kieszenie najmocniej- niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts