Ew-ka 28.12.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Tolu ..luuuuuu...... http://www.madzia.olp.pl/gify03/image001.gif niech Cię wyściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ewusia http://www.madzia.olp.pl/gify03/image001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Tolu ale ja mocniejhttp://www.madzia.olp.pl/gify03/image001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ...prawda, ledwie dyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 nie dysz , tylko mi kwitnij piknie w Nowym Roku ... buduj i urządzaj swoje gniazdko( widziałam jabłuszka - miodzio- też takie miałam , chyba ten sam pr ... oglądałyśmy ) Wybierasz sie na spotkanie Muratora w marcu ???? Ja bym strasznie chcił sie spotkać z SZ. Koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Szanowna koleżanka też bardzo by chciała się spotkać, wiec nie ma innego wyjścia - musi przyjechać! Ewka, ale będzie pisku co? - już sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.12.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ew-ka, ale śliczne kominki pokazujesz.... Nie muszę katalogów przeglądać, wystarczy, że sobie Twój dziennik poczytam No i gratulacje z wejścia do Elyty!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.12.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Ew-ka - odnośnie wanny z hydromasarzem - rozumiem Twojego syna - ale zapewniam - to nie jest konieczne na panienki - zwłaszcza w jego wieku ;) A poważnie - wynajmowałem kiedyś mieszkanie, w którym była taka wanna. Rzeczywiście rury się "syfią". Są specjalne środki chemiczne - które trzeba stosować - i wtedy jest lepiej. A najlepiej jeszcze dodatkowo do tych środków - przed każdą kąpielą - brać prysznic (nie żartuję). Osobiście nie polecam takiej wanny do użytkowania - no chyba że jako element "prestiżu" - do pokazywania znajomym żeby zazdrościli - stoi i ładnie wygląda Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Jagusia - Elyta -Nareszcie Ci dogoniłam ( prawie ) a kominek ...? tyle wzorów , a ja zdecydowałam się na klasyczny ..... takich jak na moich zdjęciach nikt nie robi ale mam nadzieję ,że ten mój tez będzie ładny (zaraz po nowym roku montują ) Mam nadzieję ,że spotkamy sie w marcu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 bogus - zaprzyjaźniony sprzedawca doradzał nam wannę bez dolnych dysz ino boczne ponoć wtedy brud nie syfi dysz .... ale tak do końca nie mam przekonania co do takiego ustroistwa w domu ...lubie kąpiele w pianie i olejkach , a ponoć nie można tego stosować w tych z bąbelkami - nigdzie o tym nie czytałam - tylko pocztą pantoflową mam te informacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.12.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Ew-ka - moje doświadczenia ograniczyły się do jednej wanny - może już są jakieś usprawnienia. Tym niemniej na logikę to wygląda tak że niezależnie gdzie są dysze - woda jest zasysana - przechodzi przez silnik - może jakieś filtry - i jest wyrzucana zpowrotem. No więc brudna woda dostaje się do środka i tak i tak. Rzeczywiście lekko lepiej będzie przy braku dolnych dysz bo woda nie zostanie w rurach i zycie tam nie będzie mogło sobie kwitnąć Rozumiesz - włączasz hydromasarz a tu jakieś brudy zaczynają pływać w wodzie. Może to rzeczywiście rozwiąże cały problem? Tym niemniej - osobiście nie wierzę że regularne kąpiele w pianie nie rozłożą całości - o olejkach zapachowych nie wspominając. Wg mojego, może skromnego doświadczenia, jeśli wanna z hydromasarzem to hydromasarz włączany jedynie gdy w wannie czysta woda + osoba która wcześniej dokładnie się umyła (np. pod prysznicem). Tak po japońsku - do wody wchodzisz dopiero jak już sie umyłaś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ja też zrezygnowałam z wanny z bąbelkami, choć na początku mocno kusiła. Właśnie ze względu na wspomniane wyżej przez _bogusa_ efekty uboczne. Klasyczne, "normalne" wanny tyż są piękne, a ja podobnie jak i Ty lubię się pomoczyć w olejkach i takich tam A tak w ogóle to pomyślności w Nowym Roku Ew-ka! Niech będzie jednym z ważniejszych i piękniejszych w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A domokrążcy to sprzedają taką bulgocząco prychającą wkładkę do ceramiki. Tej właściwej (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.01.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Ew-ka - ja też tak jak Ania zrezygnowałam z hydromasażu ze względu na bród i na hałas ale zostawiliśmy sobie furtkę gdyby jednak kiedyś naszła nas chętka na zainstalowanie go - po prostu nie obudowaliśmy wanny glazurą tylko kupiliśmy gotową obudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 macie racje dziewczyny ( Maluszku i Aniu)-zapach mydelek i olejkow jest przyjemniejszy w łazience niż smrod z wanny .... Kroyena co do babelkow jest jeden niezawodny sposob - najeść sie grochowki i do wanny ..bąbelkow co nie miara a tak na powaznie wanna juz jest ....NEO Kolo 160x100 i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2005 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Ewa, zamiast wanny pomyśl może o takich matach - gdzieś tu o nich na forum czytałam. Ktoś nawet jest przedawał (jakaś likwidacja sklepu, czy co.. nie pamiętam). Poszperaj może w ogłoszeniach, to chyba tam było. I koniecznie wklej zdjęcie kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ewuś po smile'ach widzę, żeś ty raczej dokonała konsumcji a' la Pink Champagne, ewentualnie Szampańskoje Igrskoje (bez podtekstów ) niż grochuweczkę. PS. Takimi pomysłami się kończy jak dorośli oglądają kreskówki o ograch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ew-ka - a jaką obudowę kominka w końcu wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.01.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ja też jestem ogromnie ciekawa Twojego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wybrać to może wybrała, aleć się naczytała mijanek a' la kroyena i teraz ma zagryzkę co by najpierwej dom oddać przed końcem roku, a potem skorzystać z ulgi remontowej na obudowę kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts