Ew-ka 06.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 i tu sie kolega Kroyena zawiedzie ..... w poniedziełek firma montuje caly kominek z obudowa i DGP ..... a jaki będzie ???? Tego jestem najbardziej ciekawa ja sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ewuś to czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 oczywiscie kominkowi tez nie maja lekko z moim Heniem ....zadzwonili w srode ,ze nie przyjada w tym tygodniu bo nie maja Tarnawy ...a Henio na to -a co mnie to obchodzi -w umowie jest termin do 7 stycznia -sami go podali ,nikt ich nie poganiał, Henio umowił hydraulika na montaz szufelki obok kominka ,a od poniedziałku wchodzi kafelkarz bo mialo byc grzane i ciepełko w domku ..... kominkowy,ze to nie ich wina itp .....i takie tam bzdty.... dzisiaj wieczorem na 90 procent obiecali montaz w poniedziałek...powiedziałam im ,ze ich dzieło bedzie komentowane w muratorze .....ciekawam ,czy sie spreżą ???? Moja serdeczna kolezanka ( cwana bestia -ale słodka ) jak spisywała umowe ze stolarzem na meble kuchenne ( okropnie upierdliwy i bufonowaty) dopisała przy nim na umowie ,ze kazdy dzień spóźnienia to o 50 zł mniej .....strasznie sie zdziwił ,ale podpisal i dotrzymał terminu a słynął z nieterminowości .... tak sie załatwia swoje sprawy POLECAM -, chociaz sama nie skorzystałam (jeszcze ) z takiego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ewuś piękna ta wanna i kabina nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ewa, te kafle, które wkleiłaś podobają mi się bardzo. Nie wiem kto to z tym brązem wymyślił?? Brąz jest (dla mnie) bardzo naturalnym kolorem i mało opatrującym się, w przeciwieństwie do wszelakich nasyconych barw. Ja też zastanawiam się nad gresem polerowanym/szkliwionym (jest jakaś różnica?? ) a powierzchni przeca też mało mamy. Ale wiesz że błyszczące powiększa (dlatego tak lubimy matowe czarne kiecki ). Ewa, czytałam u Kasiorka, że ten gres wcale śliski nie jest. U nas jest makabryczna przecena i widziałam gres w granicach 50-67 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Aga - wiem ,że nie jest sliski -ostatnio spacerowałam u Klera az bylam zdziwiona , bo nawet wydał mi sie tępy pod butem ,ale zastanawiam sie jak by to bylo w paputkach ??? mam metlik w glowie - ale chyba wiesz ta sama Taka oferta na rynku.....pamietam jak 16 lat temu urzadzalam lazienke i miałam do wyboru plytki szare lub czekoladowe ... wybrałam szare ...mam je do dziś i wcale mi sie nie znudzily , a czekoladowe moja teściowa juz pare lat temu wyrzuciła ...nie mogła na nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Bo może to była jakas jadowita czekolada? Ewa, Kasiorek pisała, że jej czteroletnia córka biega po tym pokoju z gresem w skarpetkach, więc chyba coś w tym jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 może .....mogłam zdjąc buty i po Klerze zasuwać w rajstopach juz bym wiedziała , a tak ? musze wierzyć na slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ewuś myślę że nieco dziwnie by na Ciebie patrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Trza było ukratkiem ściągnąc bucik i choć jednym paluszkiem pomiziac podłogę. Albo zastosować jakiś podstęp...hm... np rzut na szczupaka i zmierzyć jak daleko się sunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Widzę że zaczyna być ciekawie Można jeszcze dyskretnie wysypać kamyczek z buta i wtedy sprawdzamy jaki jest poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Dziwczyny- mysle,że nic straconego ...wszak głowna siedizba Klera -to rzut beretem ( jakies 17 km) ...pojade i pomiziam ukradkiem ten swieżutki gres polerowany, a potem -niby przypadkiem zrobie "szczupaka " - a miejsca jest , że hej i posunę tym szczupakiem jakies 100 m , a potem wystąpie o odszkodowanie i za odszkodowanie kupie sobie najładniejszy kpl ze skóry - oczywiście Klera nieźle, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ew-ka - właśnie wyobraziłam sobie jak robisz tego szczupaka To musiałobybyć cudniaste widowisko :D Dzięki za poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Zaraz mi się kończy przerwa, a że długa była wyskoczyłam do "mojego" sklepu z płytkami. Co ja się dzisiaj namiziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 http://www.pawpol.pl/jotul/i80harmonym.jpg to jest moj kominek- prawie mój ( mam prosty wkład i jest usytulowany narożnie ) nie mam kiedy zrzucić zdjeć mojego kominka , ale ten jest prawie taki sam ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewka, prawie dokładnie taki sam i ja chcę mieć. Belka drewniana i połączenie piaskowca z cegłą szamotową. Jest cuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewa już Cię widzę jak robisz tego szczupaka Kominek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Bardzo fajny kominek. Szybciukto wklej zdjątko swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Henio juz lekko zapalił w kominku ...ale ....śmierdzi !!!! w calym domu roznosi sie smrod ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Hm.. nowa suszarka też na poczatku śmierdzi... Może tak ma być? Ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts