Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oczywiscie kominkowi tez nie maja lekko z moim Heniem ....zadzwonili w srode ,ze nie przyjada w tym tygodniu bo nie maja Tarnawy ...a Henio na to -a co mnie to obchodzi -w umowie jest termin do 7 stycznia -sami go podali ,nikt ich nie poganiał, Henio umowił hydraulika na montaz szufelki obok kominka ,a od poniedziałku wchodzi kafelkarz bo mialo byc grzane i ciepełko w domku ..... kominkowy,ze to nie ich wina itp .....i takie tam bzdty.... dzisiaj wieczorem na 90 procent obiecali montaz w poniedziałek...powiedziałam im ,ze ich dzieło bedzie komentowane w muratorze .....ciekawam ,czy sie spreżą ???? :wink:

Moja serdeczna kolezanka ( cwana bestia -ale słodka ) jak spisywała umowe ze stolarzem na meble kuchenne ( okropnie upierdliwy i bufonowaty) dopisała przy nim na umowie ,ze kazdy dzień spóźnienia to o 50 zł mniej .....strasznie sie zdziwił ,ale podpisal i dotrzymał terminu :lol: a słynął z nieterminowości .... tak sie załatwia swoje sprawy :wink: POLECAM -, chociaz sama nie skorzystałam (jeszcze ) z takiego sposobu

Ewa, te kafle, które wkleiłaś podobają mi się bardzo. Nie wiem kto to z tym brązem wymyślił?? :o Brąz jest (dla mnie) bardzo naturalnym kolorem i mało opatrującym się, w przeciwieństwie do wszelakich nasyconych barw.

Ja też zastanawiam się nad gresem polerowanym/szkliwionym (jest jakaś różnica?? :o ) a powierzchni przeca też mało mamy. Ale wiesz że błyszczące powiększa (dlatego tak lubimy matowe czarne kiecki :wink: :D ). Ewa, czytałam u Kasiorka, że ten gres wcale śliski nie jest. U nas jest makabryczna przecena i widziałam gres w granicach 50-67 zł..

Aga - wiem ,że nie jest sliski -ostatnio spacerowałam u Klera :wink: az bylam zdziwiona , bo nawet wydał mi sie tępy pod butem ,ale zastanawiam sie jak by to bylo w paputkach ???

mam metlik w glowie - ale chyba wiesz ta sama :lol: Taka oferta na rynku.....pamietam jak 16 lat temu urzadzalam lazienke i miałam do wyboru plytki szare lub czekoladowe ... wybrałam szare ...mam je do dziś i wcale mi sie nie znudzily , a czekoladowe moja teściowa juz pare lat temu wyrzuciła ...nie mogła na nie patrzec :wink:

Dziwczyny- mysle,że nic straconego ...wszak głowna siedizba Klera -to rzut beretem ( jakies 17 km) ...pojade i pomiziam ukradkiem ten swieżutki gres polerowany, a potem -niby przypadkiem zrobie "szczupaka " - a miejsca jest , że hej i posunę tym szczupakiem jakies 100 m :wink: , a potem wystąpie o odszkodowanie i za odszkodowanie kupie sobie najładniejszy kpl ze skóry - oczywiście Klera :lol:

nieźle, co?