Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

mowili,ze smierdzi ale nie myslalam ,że to Tak śmierdzi - jakis slodko-cuchnąco-drażniący smród , Heniek mówi ,że przesadzam ,że można wytrzymać - ale jak wróciłam do pracy to moja pracownica znacząco pociągnęła nosem - ten zapaszek przyszedł ze mną :cry: o zgrozo , ponoć po kilku rozpaleniach przechodzi.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, to taki, jak my chcemy :D My planujemy z szufladą, model Comfort, 14 kw. A jaki Wy macie? Ewa, dgp robiliście na prostych odcinkach z rur stalowych, twardych (ocieplaliście sami?) a odcinki wygiete ze spiro? Czy wszystko ze spiro? Macie turbinę? Jaki najdłuższy jest odcinek poziomy? Nawiewy na dole czy na górze robiliście? Jakie kratki? Anemostaty stosowaliście? W łazience nawiewy też macie? Stojak firmowy? Ile % rabatu dostaliście?

Uff....sorry :D To by było na tyle zadania domowego. :D Proszę o zrozumienie :D

Z belferskim pozdrowieniem :wink:

Ps. Ewa, głowa do góry, Tarnawa to dobra firma. Przestanie śmierdzieć szybciutko. :D

czesc Tola... na poczatku chcialem mamuske usprawiedliwic,bo mielismy chetnych na nasze skromne mieszkanko,a pozniej moja siostra wrocila ze studniowki i buzia sie jej nie zamykala!! (podobno,bo relacje znam tylko z gg) :p

teee..siostra!! pokaż mamie jak sie zdjecia wkleja,bo sam jestem ciekawy efektu![/url]

no prosze,prosze jaki adwokat z mojego Synka .... dzieki i buziaki :lol:

Agnesk- Tarnawa Comfort 14 KW z szufladka - fajnie sie reguluje doplyw powietrza - lekko uchylić popielnik,a ogień bucha aż milo :lol: DGP z prostych rur ( spiro dochodzi do sufitu -potem proste ) Nie mamy wspomagania,poniewaz nasz kominek stoi jakby po środku domu i u góry bezpośrednio nad nim są pokoje dzieci i holl i tam są najkro0tsze z możliwych odcinki - najmocniej ciepło idzie tą kratką na holl ( nie mam pojęcia dlaczego? ) , a na dole mamy zaraz za ścianą do sypialni i z drugiej strony kominka na dolny holl .....najdłuższy poziomy odcinek to 0,5 m albo mniej .... do łazienki nie jest wskazane i my nie zrobiliśmy ( a myślałam o tym ) i stojak mamy firmowy - Tarnawy - doprowadzenie do kominka zrobiliśmy na etapie przed wylewkami ( hydraulik mi to zrobil - w chudziaku wykuł i ocieplił ) Ile rabatu ? nie wiem - wyliczyli nam dużo więcej ale Henio sie potargował i sie zgodzili na naszą cenę :lol: