Ew-ka 14.01.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 mowili,ze smierdzi ale nie myslalam ,że to Tak śmierdzi - jakis slodko-cuchnąco-drażniący smród , Heniek mówi ,że przesadzam ,że można wytrzymać - ale jak wróciłam do pracy to moja pracownica znacząco pociągnęła nosem - ten zapaszek przyszedł ze mną o zgrozo , ponoć po kilku rozpaleniach przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Tak tak ja też słyszałam o tym smrodziku Ale skoro potem ludzie palą i nie śmierdzi to znaczy że tak ma być a potem mija Ewuś zdjęcia zdjęcia bo pęknę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 zdjecia robie na bieząco , ale że z technika u nie tak sobie i nie naumiałam sie jeszcze zrzucac do kompa to musze poczekać ,aż moj synek albo corcia znajda 3 minuty dla starej matki i nauczą ja tej prostej -mniemam -czynnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 ZDJĘCIA, ZDJĘCIA bo zaduszę!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 o ho ho ... jakie to bojowe nastawienie do starej kobity !!! Taka mala a taka zadziora Wiecie ,że pomyślałam o tym aby zdjęcia umieścić juz jak będzie jakiś efekt , np za kilka miesiecy ? co Wy na to ??? dobry pomysł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ty się tutaj pseudo-starością nie zasłaniaj!! A co do tych kilku miesięcy, to ... ani mi się waż!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 pewnie ,ze sie nie odważe ( psorko) - to była podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 No ja myślę. Ps. Ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewuś Ty dawaj te zdjęcia bo będę na zjeździe i wybiję Ci z glowy te pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.01.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ewa, ty chyba żartujesz? Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 to ja tez sie dołaczam: szybko dawaj fotki... a ztym smrodkiem to róznie, czasem nie przechodzi...ktos tu pisał na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ew-ka, jak mi się wszystko Twoje podoba! Ale będziesz miała zawodowo. Dawaj szybko zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 to ja tez sie dołaczam: szybko dawaj fotki... a ztym smrodkiem to róznie, czasem nie przechodzi...ktos tu pisał na forum... Teska - nie gadaj mi tu takiich rzeczy , bo sie porycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ew-ka, jak mi się wszystko Twoje podoba! Ale będziesz miała zawodowo. Dawaj szybko zdjęcia! Jagienka - az nie wiem co powiedzieć dzieki za slowa uznania , u Ciebie na pewno tez jest pieknie ( wybacz , na razie nie mam czasu sledzic dokładnie dziennika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ewa, a przypomnisz jakiej firmy macie wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 wkład Tarnawa 14 kw - z rozprowadzeniem ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2005 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 O, to taki, jak my chcemy My planujemy z szufladą, model Comfort, 14 kw. A jaki Wy macie? Ewa, dgp robiliście na prostych odcinkach z rur stalowych, twardych (ocieplaliście sami?) a odcinki wygiete ze spiro? Czy wszystko ze spiro? Macie turbinę? Jaki najdłuższy jest odcinek poziomy? Nawiewy na dole czy na górze robiliście? Jakie kratki? Anemostaty stosowaliście? W łazience nawiewy też macie? Stojak firmowy? Ile % rabatu dostaliście? Uff....sorry To by było na tyle zadania domowego. Proszę o zrozumienie Z belferskim pozdrowieniem Ps. Ewa, głowa do góry, Tarnawa to dobra firma. Przestanie śmierdzieć szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ewa, litości, gdzie zdjęcia, dziś pracowałaś, najdłuzej do 14, a teraz mamy 23.32 ja wciąz tu siedzę i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 16.01.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 czesc Tola... na poczatku chcialem mamuske usprawiedliwic,bo mielismy chetnych na nasze skromne mieszkanko,a pozniej moja siostra wrocila ze studniowki i buzia sie jej nie zamykala!! (podobno,bo relacje znam tylko z gg) teee..siostra!! pokaż mamie jak sie zdjecia wkleja,bo sam jestem ciekawy efektu![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 no prosze,prosze jaki adwokat z mojego Synka .... dzieki i buziaki Agnesk- Tarnawa Comfort 14 KW z szufladka - fajnie sie reguluje doplyw powietrza - lekko uchylić popielnik,a ogień bucha aż milo DGP z prostych rur ( spiro dochodzi do sufitu -potem proste ) Nie mamy wspomagania,poniewaz nasz kominek stoi jakby po środku domu i u góry bezpośrednio nad nim są pokoje dzieci i holl i tam są najkro0tsze z możliwych odcinki - najmocniej ciepło idzie tą kratką na holl ( nie mam pojęcia dlaczego? ) , a na dole mamy zaraz za ścianą do sypialni i z drugiej strony kominka na dolny holl .....najdłuższy poziomy odcinek to 0,5 m albo mniej .... do łazienki nie jest wskazane i my nie zrobiliśmy ( a myślałam o tym ) i stojak mamy firmowy - Tarnawy - doprowadzenie do kominka zrobiliśmy na etapie przed wylewkami ( hydraulik mi to zrobil - w chudziaku wykuł i ocieplił ) Ile rabatu ? nie wiem - wyliczyli nam dużo więcej ale Henio sie potargował i sie zgodzili na naszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts