Ew-ka 16.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Tola- cierpliwości - wszyscy mnie poganiaja - nie nadążam - zdjęcia Kaska pomoże mi zrzucić , ale dopiero po niedzieli - w domu nie mogę ( mam stare dziadostwo) - zdjeć mam dużo wiec sie napatrzycie-Koleżanko do woli ( a w pracy masz rację-byłam do 14 potem biegiem na budowę - Heniek pożyczył troche plytek ( Jupiter grys) po to ,bym mogła na żywo ułożyć je na podłodze w holu - są ekstra ( ale do holu ,a je chciałam pociągnąć jeszcze do mieszkania - sama nie wiem co zrobić ) ..... a potem biegiem do domu , bo o 16 byliśmy umówieni z potencjalnymi kupcami na mieszkanie ( na razie poprosili o kilka dni do namysłu ) , a potem wróciła moja Kaśka ze studniowki - - i przez pare godzin nadawała jak katarynka - same ochy i achy .... Jej studniówka w przyszłą sobotę - sie będzie działo - a ja nie mam się w co ubrać - idziemy z Heniem , bo Henio jest szefem rady szkoły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2005 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 To Wy Ewa już prawie mieszkacie! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Agnesk- cudne uczucie uśiąść przy stole , napić sie kawki ,popatrzeć na ogień w kominku i to we własnym domciu Plytki mojej mamci sie podobają , za to Dziadek ( moj Teść) stwierdził , że nawet w garażu by takich nie położył Jakieś takie brudne , przetarte .... stare , pewnie przecenione - stwierdził ( a to nowa kolekcja Paradyż-a) A mnie sie bardzo podobaja te liście ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2005 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ewa, pamietasz jak to swojego czasu ze spodniami dekatyzowanymi było? Też starsza generacja patrzała na młodszych jak na głupoli, że kupę kasy na powycierane spodnie wydają. (o tempora, o mores - rzec by się chciało ) Kupę kasy dają za coś co jest nowe a wygląda na moooocno stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ewuś po WIELKIE GRATULKI TEJ 1 PARAPETÓWKI A płytki tak jak Aga mówi I czekam na te zdjęcia teraz z jeszcze większą niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ewa, u nas było tak gorąco w kwestii różnicy zdań między pokoleniami, że teściowa ze łzami w oczach rysowała nam projekt domu, jaki musimy mieć Oczywiście nie dała rady zmienić naszego zdania, ale co krwi napsuła to jej. Oczywiście to skrajny przypadek, i nikomu takich przejść nie życzę (oprócz tego jednego było jeszcze kilka wręcz kłótni o - nasz w końcu -dom ), ale pieknie obrazujący jak różne moga być gusta. A decydować o wszystkim w domu powinni jego właściciele i mieszkańcy. Ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aniu- tak źle i goraco to nie mam - nie pozwalam sobie na wtyki -NIKOMU - Dziadek -absolutnie sie nie rządzi - ino wybrane przeze mnie plytki troche Go zaskoczyly , że nie sa takie ...hmmmm....klasyczne i grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.01.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ewa, Twój kominek... jesu.cudeńko.... CUD!!! Piękny, gratulacje Zdradzisz ile ta obudowa kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.01.2005 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ewa, dwa ostatnie zdjęcia nie otwierają mi się A płytki - też suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ewuś bardzo ładne zdjecia kominek śliczny Ale już pieknei u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 nie otwierają sie ? dlaczego ??? u mnie ok .....może to chwilowe ... kominek ? tak jak mówiłam wczesniej -klasyka Jutro przychodzi koles obliczyć ile glazury mam zamowic do łazienki i po niedzieli ruszamy z łazienką ... ale mam pietra .... a jak płytki do holu ??? ładne ? Takie brudne , co? A może takie sterylne wybrać ? będzie tak grzecznie i tak jak wszyscy mają ? ja zwariuję a Heniek przy mnie ( on to chyba MUSI mnie kochać , bo inaczej to by mnie przepędził na cztery wiatry z tym moim niezdecydowaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ewuś jak Cię znam łazienka będzie piękna A płytki coż mówiąc szczerze mi bardziej podobają się te brudne niż te świecące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Aga - dzieki za b.mile słowa , ale prawde powiedziawszy jestem już bardzo zmęczona tymi wszystkimi płytlkami , terakota ,gresem i inn..... na slowa jakie kupić płytki dostaje dreszczy i chce mi sie wyć .... trzeba podjąć decyzje na lata ... może na cale życie - jakie to trudne Ja to czułam ,ze tak bedzie - niestety ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dlatego ja zajęłam się tym tematem wcześniej Ewuś trzymam jednak kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Będzie dobrze bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa Czytałam Twój dziennik, bardzo mi się u Ciebie podoba. Gratuluję pierwszej imprezki w domku. Kominek jak dla mnie rewelacja, też marzę o takim klasycznym ale zobaczymy jak to będzie. Jeśli chodzi o płytki to naprawdę bardzo dobrze sie prezentują. Dlaczego masz wybrać grzeczne tak jak wszyscy, taka wyjątkowa babka musi mieć wyjątkowe płyki Nie martw się o dokonywanie wyborów, przecież idzie ci rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ew-ka - na jakie "całe życie"? Na głowę z przepracowania upadłaś, czy co? Płytki są dopóki się nie znudzą ! I kropka. A nie żadne "całe życie"! No chyba że życie tych płytek miałaś na myśli. A jeszcze sprawa techniczna. Proszę zmień przynajmniej nazwy plikom w twoim ostatnim poście (dodaj rozszerzenie, chyba powinno być .jpg). Bo bez tego nie mogę ich obejzeć (tyle że wiem że Minoltą robiłaś zdjęcia ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ew-ka Ty się kobito zrelaksuj! I dokładnie przeczytaj post _bogusa_. Płytki rewelacja, a jak sie znudzą lub zniszczą to je za kilka (lub -naście) lat wymienicie. I już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ew-ka A jeszcze sprawa techniczna. Proszę zmień przynajmniej nazwy plikom w twoim ostatnim poście (dodaj rozszerzenie, chyba powinno być .jpg). Bo bez tego nie mogę bogus -nie wiem co Ty do mnie mowisz ???? zdjęcia sie nie otwierają ? tak ? u nmnie wszystko ok , wiec nie wiem w czym problem ??? nie jestem biegla w te klocki wiec wybacz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ew-ka - OK - sprawdziłem - nie otwierają się tylko jak ktoś, tak jak ja, korzysta z Netscape (to jest taka inna przeglądarka internetu). W Internet Explorerze wszystko widać (pewnie Ty właśnie jego używasz stąd nie masz problemu). Więc możesz się nie przejmować - Netscape używa naprawdę mało osób - a jeśli już to wiedzą jak sobie dać radę z problemem A swoją drogą, przez przypadek stwierdziłem przy okazji, jak wiele informacji jest w takim zdjęciu bezpośrednio zgranym z aparatu (bez żadnej obróbki). I tak wiem dokładnie (co do sekundy) kiedy zdjęcie było robione, że aparat to Minolta Dimage Z1 i takie rzeczy jak przysłona i czas ekspozycji. Na szczęście więcej nie. Pozdrawiam Ps. Ładny kominek i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Bogus to już prawie szpiegostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts