monka 21.01.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ew-ka ale jesteś ładnie, wiosennie przystrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 21.01.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ew-ka, Ew-ka... dawno do Ciebie nie zaglądałam... a Ty już masz tak pięknie! Ale Wam się będzie super mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 dzieki ,dzieki......coraz ładniej -przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Huuurrrrraaaaaa!!!!!! ....ciiii...... nic nie powiem bo zapesze !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2005 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Czyżby też chodziło o mieszkanko? Trzymam kciuki za... cokolwiek to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ewa ja też trzymam kciuki chociaz nie wiem za co ale trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To ja też trzymam. Też nie wiem za co, ale pewnie warto.... Wiesz co sobie Ew-ka pomyślałam? Że ja nie muszę juz katalogów oglądać. Ja se poczekam aż się urządzisz, pospisuję tylko nazwy producentów i adresów i w ciemno wiem, że będzie piknie!!! Dobrrra? http://gify.mjw.pl/gifs/okulary/00000024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Wiesz co Jagna pomyslałam to samo co Ty, tylko co będzie jak Ew-ka opłat zażąda za plagiaty A kciuki też potrzymam z Wami, może im więcej trzymających tym efekt będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 To i ja trzymam kciukasy A za plagiaty to myślę, że Ew-ka się nie pogniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Dziewczyny dzieki za bardzo mile slowka ...staram sie jak moge ....mam nadzieje ,ze bedzie pieknie a jesli chodzi o tajemnice .....? nie potwierdzam ,nie zaprzeczam do soboty czekam z szampanem... zrzuce zdjecia to to pokaze moja studniowkowa corcie ....( w sobote bawilismy sie do 7 rana na studnowce Kasi -ale bylo cudnie ) a jesli o plagiaty chodzi - prosze brdzo - zrzynajcie do woli -ja tez podpatruje u innych buziaki ....ale jest fajny dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ewuś Ładnie Ci w tych kwiatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Aniu -Ty cala jestes kwiatem ....polskiej mlodziezy -zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Chyba polskich alergików Ale dzięki dobra kobieto za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Ewuś to wielkie gratulacje A kiedy przeprowadzka ? Macie jakis termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 plany sa na koniec czerwca mam nadzieje ,ze sie uda , kupcy mieszkania powiedzieli ,ze nie beda nas poganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.01.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Jak ja Ci zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.01.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Właśnie jestem po lekturze twojego dziennika. Fajny. I fajnie się go czyta. Skąd wy wszyscy macie takie talenta pisarskie. Gratuluję - twój domek jest extra. Pozdrowienia Będę czekać na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.01.2005 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Kurka Ewa, Ty to masz we wszystkim tempo expresowe. U Was notariusze w soboty pracują?? U nas nie.. A tak w ogóle gratulacje I powiedz ino, czy choć dostaniecie za mieszkanie tyle, ile założyliście sobie w budżecie budowlanym? Jeśli tak to gratuluję podwójnie Jeśli więcej, to poczwórnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 dzieki,dzieki za bardzo mile slowa od 2 dni nie dzialalo u mnie forum u Was też? andrzejka talenta pisarskie ? dzieki , za kompimenta Whisper - ja tez zazdroszcze tym ,ktorzy wiedza czego chca cala niedziele siedzialam nad wymysleniem kuchni i nadal nic madrego nie wymyslilam .Heniek mowi,ze chcialabym miec wszystko idealne i kiedys to odchoruje Agnesk - tak wlasnie wyszlo ,ze tyle dostaniemy ile wolalismy ( no prawie ,bo troszeczke opuscilismy ) a notariusza mamy bardzo solidnego i jest bardzo otwarty na terminy ( tez sie buduje , a własciwie juz sie wprowadzil) Jutro zaczynamy glówna lazienke plytkowac Ale mam sliczna spizarnie ...jak wam wiadomo jest w srodku półokrągła i pan Gienek pociął jasne płytki na paski i polozyl je na tych okraglosciach .Paski sa waskie ,waskie i przechodza w coraz szersze az do normalnych rozmiarow - ekstra i super to wyglada ... jak zobaczylam final ( nie zagladalam ze 2 dni ) to az sobie krzyknelam z radosci buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ew-ka - gratulki ze sprzedaży mieszkanka Musisz sobie troszkę odpocząć a pomysły same będą zlatywać do główki I zdjątka prosimy pięknej spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts