Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja też trzymam. Też nie wiem za co, ale pewnie warto.... :D

Wiesz co sobie Ew-ka pomyślałam? Że ja nie muszę juz katalogów oglądać. Ja se poczekam aż się urządzisz, pospisuję tylko nazwy producentów i adresów i w ciemno wiem, że będzie piknie!!! Dobrrra? http://gify.mjw.pl/gifs/okulary/00000024.gif

Dziewczyny :oops: dzieki za bardzo mile slowka ...staram sie jak moge ....mam nadzieje ,ze bedzie pieknie :lol: :lol: :lol:

a jesli chodzi o tajemnice .....? nie potwierdzam ,nie zaprzeczam :wink:

do soboty czekam z szampanem... :lol:

zrzuce zdjecia to to pokaze moja studniowkowa corcie ....( w sobote bawilismy sie do 7 rana na studnowce Kasi -ale bylo cudnie )

a jesli o plagiaty chodzi - prosze brdzo - zrzynajcie do woli -ja tez podpatruje u innych :wink:

buziaki ....ale jest fajny dzien dzisiaj :wink:

Kurka Ewa, Ty to masz we wszystkim tempo expresowe. :D U Was notariusze w soboty pracują?? U nas nie.. A tak w ogóle gratulacje :D I powiedz ino, czy choć dostaniecie za mieszkanie tyle, ile założyliście sobie w budżecie budowlanym? Jeśli tak to gratuluję podwójnie :D :D Jeśli więcej, to poczwórnie. :D :D :D :D

dzieki,dzieki za bardzo mile slowa :lol: :lol: :lol:

od 2 dni nie dzialalo u mnie forum :cry: u Was też?

andrzejka :lol: talenta pisarskie ? dzieki , za kompimenta :wink:

Whisper - ja tez zazdroszcze tym ,ktorzy wiedza czego chca :lol: cala niedziele siedzialam nad wymysleniem kuchni :cry: i nadal nic madrego nie wymyslilam .Heniek mowi,ze chcialabym miec wszystko idealne i kiedys to odchoruje :cry:

Agnesk - tak wlasnie wyszlo ,ze tyle dostaniemy ile wolalismy ( no prawie ,bo troszeczke opuscilismy )

a notariusza mamy bardzo solidnego i jest bardzo otwarty na terminy ( tez sie buduje , a własciwie juz sie wprowadzil)

Jutro zaczynamy glówna lazienke plytkowac 8)

Ale mam sliczna spizarnie ...jak wam wiadomo jest w srodku półokrągła i pan Gienek pociął jasne płytki na paski i polozyl je na tych okraglosciach .Paski sa waskie ,waskie i przechodza w coraz szersze az do normalnych rozmiarow - ekstra i super to wyglada ... jak zobaczylam final ( nie zagladalam ze 2 dni ) to az sobie krzyknelam z radosci :D

buziaki dla wszystkich :oops: