ori_noko 12.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ewo śledzę od dawna twój dziennik i powiem szczerze jako osoba na walizkach : zacznij sie pakować ! Już ! Dziś znalazlam stronę przeprowadzki.pl tam znajdziesz ciekawe wskazówki . Waro zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Potwierdzam słowa Ewy. My ten proces rozpoczęliśmy 5 stycznia.. Zdawało się nam na początku że to pikuś. Nic bardziej błędnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 http://www.smallbone.co.uk/navpage_fr.htmlhttp://www.wnetrza.cad.pl/real.htmlhttp://www.cucine.pl/kuchnie.phphttp://www.galeria-wnetrza.pl/kuchnie.php takie linki mi dzis wpadły w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.02.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ew-ka zdradź mi proszę gdzie w opolskim albo w okolicy Krakowa mogę sobie pooglądać płytki w kolorze i fakturze starego drewna...Mam w planach takie do kuchni i nie mogę ich znaleść ????Jaka jest ich cena? Muszę usiąść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Agacka - nie siedaj ,ino sie wygodnie oprzyj - 27 zł /m2 !!!! Cerpol - Opole ul. Swiatowidazobacz tutajhttp://www.polcolorit.pl/30x30woodp.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ewa moje do salonu te ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 tak ? a juz kupiłaś czy dopiero masz zamiar ? Ja dzisiaj paczke rozpakowałam i próbnie rozłożyłam na posadzce w łazience - całkiem ,całkiem wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ewuś najpier trzeba coś wybudować żeby sobie płytki kupować Ale wybrane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ew-ka, co to znaczy "całkiem - całkiem"? Na zdjęciach wyglądają rewelacyjnie! Właśnie coś takiego mi się marzy - ale dla mnie poproszę te jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Gratulki z okazji podpisanej umowy na sprzedaż. czytałam, że kupiłaś gres z nowej gali. jestem też na etapie kładzenia kafli i nie mogłam dłuuuugo się zdecydować co kupić. wreszcie stanęło, że do części dziennej gres nowa gala s-01 (w większości mat). właśnie go kładą i wygląda naprawdę dobrze (fuga mapeia jaśmin), jedyne z czego zrezygnowałam to, dekory - koszt 2m2 oscylował w okolicach 2,2k (jakby ręcznie je robili). pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ew-ka, co to znaczy "całkiem - całkiem"? Na zdjęciach wyglądają rewelacyjnie! Właśnie coś takiego mi się marzy - ale dla mnie poproszę te jasne no bo jeszcze nie sa polozone ...jak sie położa to ocenie ....wiesz ,że z dobrymi opiniami należy uważać Zauwazyłam tylko ,że w jednej paczce miałam 3 ułamane brzegi ciekawa jestem ile w nastepnych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Gratulki z okazji podpisanej umowy na sprzedaż. czytałam, że kupiłaś gres z nowej gali. jestem też na etapie kładzenia kafli i nie mogłam dłuuuugo się zdecydować co kupić. wreszcie stanęło, że do części dziennej gres nowa gala s-01 (w większości mat). właśnie go kładą i wygląda naprawdę dobrze (fuga mapeia jaśmin), jedyne z czego zrezygnowałam to, dekory - koszt 2m2 oscylował w okolicach 2,2k (jakby ręcznie je robili). pozdrowienia Czytam Twoj dziennik - koleżanko - i bardzo jestem ciekawa efektów Twojej wyobraźni .... swoja drogą - nie widziałam połączenia matu i poleru .... pewnikiem ładnie wygląda ... co do dekorów ...hmmm... te orginalne są pierunsko drogie , ale podoba mi sie podłoga u Soniki ( takie fajne języczki ) ale takich " magików " do takich wycinanek w gresie nie ma - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 e tam jaka wyobraźnia - u mnie gres prawie jednorodny bez zbędnych udziwnień (niestety u mnie nie tylko nie będzie dekorów ale i wycinanek też nie będzie). czekam na dalsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Bardzo jestem ciekawa jak idą prace i czy podloga juz jest gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 podłoga tak prawie ,prawie .... teraz układamy w kuchni . Na temat fug to chyba masz - Sonika- rację ,poczekamy na zakończenie wszystkich brudnych prac i dopiero wtedy zafugujemy . Wczoraj zamontowali mi parapety wewnętrzne - przecudnej urody marmur - ale nie taki jaki zamawiałam Zrobiło sie troche zamieszania , ale ostatecznie -zostawiłam czasem mam wrażenie ,że to przypadek rządzi moją budową i tracę kontrolę nad tym wszystkim ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.02.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ew-ka daj się ponieść fali, nie walcz, że se zacytuje "bedzie gut" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 podłoga tak prawie ,prawie .... teraz układamy w kuchni . Na temat fug to chyba masz - Sonika- rację ,poczekamy na zakończenie wszystkich brudnych prac i dopiero wtedy zafugujemy . Wczoraj zamontowali mi parapety wewnętrzne - przecudnej urody marmur - ale nie taki jaki zamawiałam Zrobiło sie troche zamieszania , ale ostatecznie -zostawiłam czasem mam wrażenie ,że to przypadek rządzi moją budową i tracę kontrolę nad tym wszystkim ...... Wiem co mówię. Jak fugi zajdą kurzem, pyłem budowlanym to ich nigdy nie doczyścisz? A z jakiego marmuru masz parapety? No i czy będą jakieś zdjęcia? Ja znowu szukam kogoś od płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Parapety Napoleon Perlato http://www.ms.pl/ms02/images/kamn/ma/brecciasar_.jpg bardzo zbliżony do orginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Śliczny ten marmur.Taki sam jak mój, tylko nazwa inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 tez mi sie podoba , bedzie ładnie komponował z parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts