Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulki z okazji podpisanej umowy na sprzedaż.

czytałam, że kupiłaś gres z nowej gali. jestem też na etapie kładzenia kafli i nie mogłam dłuuuugo się zdecydować co kupić. wreszcie stanęło, że do części dziennej gres nowa gala s-01 (w większości mat). właśnie go kładą i wygląda naprawdę dobrze (fuga mapeia jaśmin), :p

jedyne z czego zrezygnowałam to, dekory - koszt 2m2 oscylował w okolicach 2,2k (jakby ręcznie je robili). :cry:

pozdrowienia

Ew-ka, co to znaczy "całkiem - całkiem"? :o Na zdjęciach wyglądają rewelacyjnie! Właśnie coś takiego mi się marzy - ale dla mnie poproszę te jasne :wink:

no bo jeszcze nie sa polozone ...jak sie położa to ocenie ....wiesz ,że z dobrymi opiniami należy uważać :wink:

Zauwazyłam tylko ,że w jednej paczce miałam 3 ułamane brzegi :cry:

ciekawa jestem ile w nastepnych ????

Gratulki z okazji podpisanej umowy na sprzedaż.

czytałam, że kupiłaś gres z nowej gali. jestem też na etapie kładzenia kafli i nie mogłam dłuuuugo się zdecydować co kupić. wreszcie stanęło, że do części dziennej gres nowa gala s-01 (w większości mat). właśnie go kładą i wygląda naprawdę dobrze (fuga mapeia jaśmin), :p

jedyne z czego zrezygnowałam to, dekory - koszt 2m2 oscylował w okolicach 2,2k (jakby ręcznie je robili). :cry:

pozdrowienia

Czytam Twoj dziennik - koleżanko - i bardzo jestem ciekawa efektów Twojej wyobraźni .... swoja drogą - nie widziałam połączenia matu i poleru .... pewnikiem ładnie wygląda ... co do dekorów ...hmmm... te orginalne są pierunsko drogie , ale podoba mi sie podłoga u Soniki ( takie fajne języczki ) ale takich " magików " do takich wycinanek w gresie nie ma - niestety

:cry: :cry:

podłoga tak prawie ,prawie .... teraz układamy w kuchni . Na temat fug to chyba masz - Sonika- rację ,poczekamy na zakończenie wszystkich brudnych prac i dopiero wtedy zafugujemy .

Wczoraj zamontowali mi parapety wewnętrzne - przecudnej urody marmur - ale nie taki jaki zamawiałam :cry: Zrobiło sie troche zamieszania , ale ostatecznie -zostawiłam :lol:

czasem mam wrażenie ,że to przypadek rządzi moją budową i tracę kontrolę nad tym wszystkim ......

podłoga tak prawie ,prawie .... teraz układamy w kuchni . Na temat fug to chyba masz - Sonika- rację ,poczekamy na zakończenie wszystkich brudnych prac i dopiero wtedy zafugujemy .

Wczoraj zamontowali mi parapety wewnętrzne - przecudnej urody marmur - ale nie taki jaki zamawiałam :cry: Zrobiło sie troche zamieszania , ale ostatecznie -zostawiłam :lol:

czasem mam wrażenie ,że to przypadek rządzi moją budową i tracę kontrolę nad tym wszystkim ......

Wiem co mówię. Jak fugi zajdą kurzem, pyłem budowlanym to ich nigdy nie doczyścisz?

A z jakiego marmuru masz parapety?

No i czy będą jakieś zdjęcia?

Ja znowu szukam kogoś od płytek :cry: :cry: :cry: