Sonika 27.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A jaki będziesz miała parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 dębowy -olejowany... te jasne przebarwienia świetnie zgrywaja sie z gresem , a te brązy będą pasowały kolorem do parkietu ( ja juz chcę mieszkać !!!!!) Dzisiaj posziśmy do domku w południe - tak pieknie grzało słoneczko ..... jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Mamy takie same przemyślenia . Ja też wybrałam tak, żeby gres pasował do tych jaśniejszych miejsc, a parkiet będzie pasował do tych ciemniejszych. A nie boisz się, że będziesz musiała jakoś szczególnie dbać o taki olejowany parkiet? Wiem, że jest piękny, ale chyba trzeba go olejować co jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 z olejowanym parkietem jest mniej roboty niż myślisz i łatwiej naprawiać np. zarysowania ....po prostu jedną klepkę papierem scirnym ścierasz i kawałek naoliwiasz ..z lakierem jest to niemożliwe . A olej nakłada sie raz na 2 -3 lata Brat ma taki od 4 lat i jest piekny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 To może ja też tak zrobię?A jak to wychodzi cenowo? Tyle samo jak za lakier czy drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 za olej taniej .....tylko myjąc parkiet trzeba dodawać jakies specjalne plyny.... ten parkiet brata ma taką jedwabista powierzchnie - jestem zakochana w parkiecie olejowym( i wcale sie nie świeci -jak niektorzy uważaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ewa - za dużo tych zbiegów okolicznościto, że ja mam tak na drugie to, ok. że kładę gres jasny z nowej gali też ok, ale teraz szczęka mi spadła - moje malutkie wc jest wyłożone tymi do prezentujesz płytkami z opoczna, tylko na podłodze mam błękitną pompeię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 hiiii..... piękne sa - prawda ? Na podłodze mam jasny gres -taki sam jak caly garaż .... podloga -pompeja jest śliczna ...niestety nie u mnie A jak polożyłas ściany ? Tez poziomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ułożyłam w ten sposób: http://foto.onet.pl/upload/22/54/_223721_n.jpg - jeden pas ciemny mam w rogu i na nim umywalkę- drugi, na środku, na ścianie obok i na nim muszlę tylko podłoga jest wyłożona wyłącznie błękitnym, bo ten ciemny wg mnie zbyt się różnił odcieniem od kafli górnych. tak, ładne są i był to u mnie, pierwszy zakup płytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Ewuś witaj w swiecie wirtulanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 I ja również wirtualnie macham łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 a ja ogonkiem ale było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Hej Ewusia Cudownie było Cię poznać i Heniutka też :D Szkoda tylko, że to spotkanie trwało tak króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Wirtualne buziaki ode mnie i od Bartka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Beatko mnie tez było bardzo miło Cię poznać Widziałas z jakim tyranem musze żyć ? Nie chciał do Ciebie zajrzeć !!!! powód ? 300km do domu !!! tez mi wymówka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ew-ka - fakt te 300 km to była kiepska wymówka ale mam nadzieję, że kiedyś uda Wam się do nas przyjechać :D Tak cichcem - masz bardzo przystojnego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 oj widzę, że tu Heniusia chwalą....też sie dołączam... witajcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 A mój mąż powiedział że go doskanale rozumie, męska solidarność Pozdrawiam Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.03.2005 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Jeśli chodzi o ten wierszyk, to naprawdę jest super, ale jeśli chodzi o nagrodę w przyszłym roku, to musisz się brać do dzieła, bo czas szybko leci - sama wiesz jak to jest Jak tam podłoga. Wszystko skończone? I chyba łazienka też już gotowa? Coś nas tutaj zaniedbujesz, obiecałas zdjęcia, a tu nic Tak cichcem - masz bardzo przystojnego małża idę "poszpiegować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts