Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystkich przepraszam za zwlokę , obiecuję na 1000000%,że zdjęcia będą w tym tygodniu ( jutro lub piatek) :oops:

jest mi wstyd :oops: ,że tak was zwodze , ale mam tak dużo pracy w pracy ( sami rozumiecie .....Darmowe wieczory i weekendy.... i Max Profity) ,ze nie mogę nadążyć .... ale sie sprężę i buziaki dla cierpliwych ( Aga JG , Sonika , Ania , Maluszek ,Agnes ,Tola ,Osowa - Was najmocniej ściskam )

Wreszcie doczekałam się zdjęć łazienki, no i się nie zawiodłam :D Wszystko wygląda pięknie, a gusty chyba mamy podobne bo ja też długo chorowałam na Cersanit Travertino (w końcu wygrał Paradyż), podobają mi się Twoje kafle w WC, kabinę też wybrałam Glass5. W związku z tą ostatnią mam pytanie: jaki wybrałaś do niej brodzik?

jaki wybrałaś do niej brodzik?

:oops: nie pamiętam :oops:

kafle w wc to stare ( ale jare ) Opoczno od kilku ładnych lat w sprzedaży , ale zawsze mi sie podobaly .

Do łazienki Cersanitu robią sie meble ( szafka pod umywalkę i komoda ) kolory rustical ,a w marzeniach mam jeszcze belki pod sufitem :lol:

Na płóeczce nad wanną będzie bluszcz a między wanną a kabiną paprotka :lol:

Super,ze wkleiłaś zdjęcia.

Obejrzałam sobie to i owo, i to co obejrzałam, baaaardzo mi się podoba.

Ale nie widziałam wszystkiego, bo strasznie długo mi się ściągają zdjęcia.

Bardzo ładne łazienki i ta półeczka super.

A jaki jest następny etap wykańczania? Co teraz będziesz robić?

wiem , przepraszam - program do zniejszania mi sie popsuł , dlatego tak wkleiłam ,bo by mnie niektore kolezanki udusily :wink: -prawda Sonika?

Poprawie w najblizszym terminie -obiecuje :oops:

Zaraz robimy łazienke na poddaszu ( podloga w plytkach Polcolorit - deski) Cersanit - jasny bez na ścianach , drewniana boazeria przy ścianie wejsciowej - ale namieszane :wink:

W sobote hydraulik wiesza grzejniki , armature i piec co...

welna kupiona i jak sie zrobi cieplej -ocieplamy :wink:

caly czas regipsy -trwaja prace - od poniedziałku wchodzi ekipa gipsiarzy

oj sie bedzie działo :wink:

I jak to mówią - kto rano wstaje......

Wstałam o 5-ej :wink: , wszystko sobie pooglądałam i nawet długo mi sie nie ściągało.

I wszystko dalej było bardzo ładne, nic się od wczoraj nie zmieniło :lol: :lol: :lol: .

Z tym bałaganem, to przeszadzasz. Zobaczyłabyś u mnie, normalnie horror i tony latającego w powietrzu pyłu z którym walczę, ale jakoś nie mogę opanować.

Parapety śliczne i masz taki sam słup drewniany jak ja na poddaszu :lol: :lol: :lol: .

Ewa, jak nie kładziesz teraz fug, to wszystko szczelnie pozasłaniaj, bo Ci w szpary wejdzie mnóstwo dziadostwa i dodasz sobie pracy.

Ale Ty może nie masz dziadostwa? Piszesz, że bałagan, ale ja tam go nie widziałam ( no może taki malutki) :wink:.

Kominek też śliczny i te płytki w WC garażowym i górna łazienka.

Wszystko na 5 :lol: :lol: :lol:

Czekam na dalszą porcję zdjęć coby cieszyć oko.