maksiu 11.03.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzieki uprzejmości naszego ulubionego Maksia ...zdjęcia dostaly normalny wymiar i sa do obejrzenia w dzienniku ..zapraszam czyżby na tym forum był jeszcze jakiś inny, nieulubiony maksiu??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzieki uprzejmości naszego ulubionego Maksia ...zdjęcia dostaly normalny wymiar i sa do obejrzenia w dzienniku ..zapraszam czyżby na tym forum był jeszcze jakiś inny, nieulubiony maksiu??? :D sorry ,za zamieszanie ....oczywiscie ,że chodziło o JEDYNEGO ULUBIONEGO NIEDOPODROBIENIA MAKSIA ULUBIENCA WSZYSTKICH MISSEK I NIE TYLKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.03.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 No, teraz to zupełnie inne oglądanie Maksiu, to się nazywa "kawał porządnej roboty". A jak zobaczyłam to: http://212.244.189.200/ewka/zlot/zdjecia022.jpg to mnie normalnie zamurowało i tak chyba zostanie na dłużej Ewa to Wy jesteście sławne na całą Polskę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 sorry ,za zamieszanie ....oczywiscie ,że chodziło o JEDYNEGO ULUBIONEGO NIEDOPODROBIENIA MAKSIA ULUBIENCA WSZYSTKICH MISSEK I NIE TYLKO mów mi tak jeszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Napisz coś więcej o tej muszelkowo - kamyczkowej łazience.Jak będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ew-ka - nieźle się spisał ten Twój pan od glazury Bardzo mi się podoba Kominek już wcześniej komplementowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.03.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ewusia tak jak obiecałam - zdjęcia muszelek. Jedno robione z lampą, drugie bez. http://foto.onet.pl/upload/42/21/_438553_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/37/63/_438554_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Tolu - piękne muszelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ale ODLOT !!!!! Ja ( za zgodą pomysłodawczyni- prawda Tolu) postanowiłam też zastosować efekt muszelkowy , ale miedzy nie powciskać szklane kamyczki ( m.inn. szafirowe) ...juz poukladałam na dywanie i podziwiam strasznie jestem ciekawa efektu ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 To napisz, proszę dokładnie jak to zrobić.Czy muszelki trzeba czymś pomalować? Jakiś lakier, czy cuś innego?One są tylko powciskane, czy na klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Dziewczyny...to bardzo proste. Nakładam na ścianę biały gips o konsystencji plasteliny. Szpachelką robię nierówności, gąbką takie chropowatości, trzeba sobie wyobrazić piasek na plaży, po przejściu tłumu turystów I w to wciskam muszelki kamyczki i czekam aż wyschnie. I to wszystko. Żadnego lakieru, ani malowania, totalny "naturals" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Tola ... dziś pytanie dzis odowiedź dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 eeeech, Ew-ka, pięknie u Ciebie a nie bałaganiasto. Sledze sobie twój dziennik od zeszłego roku i z zazdrością spoglądam na tempo robót. Kiedy to u mnie tak..... A dziś sobie spojrzałam na Twój dziennik i stwierdziłam ( po raz n-ty ), że życie składa się z wyborów. Jasna kuchnia czy ciemna - oto jest pytanie. Ponieważ śnieg za oknem i roboty budowlane póki co wstrzymane - oglądam w internecie różne propozycje mebli, podłóg, drzwi itd, itp... I co mi to daje ? Większy mętlik w głowie, bo podoba mi się wszystko, ale co najbardziej ? Jeszcze nie wiem. Ostatnie zdjęcia z Twojego dziennika, pokazały, że dokonałaś bardzo słusznych wyborów. Gratuluję i czekam na kolejne zdjęcia. dzięki takim osobom jak Ty, chce się tu zaglądać. Dzięki jeszcze raz. a kiedy nastanie TEN dzień - zbuduję własny dziennik budowy. pozdrawiam gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 gohna nie wiem co powiedzieć..... dzieki .... Ja ,tak jak wiekszość ,najpierw śledziłam dzienniki innych ,z wypiekami czytałam po nocach i marzyłam o tym, aby juz tak sie dzialo u mnie .... I nadeszła ta chwila kiedy pierwsza łopata została wbita w moją ziemie - co to było za wydarzenie !!!! Teraz mniej euforii , większy stres większa odpowiedzialność i ciągle podejmowanie decyzji...jestem juz okropnie zmęczona .... tak jak Ty na poczatku myślałam ,że wiem jak bedzie wyglądało wnętrze domu ,jakie meble ,jakie kolory a teraz ???? mam taki mętlik w glowie ... a tu coraz mniej czasu , trzeba szybko podejmować decyzje .... życze Ci aby Twoje budowanie przebiegalo bezstersowo , szybko i przyjemnie ... czytaj , czytaj dzienniki i ucz sie na cudzych błedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ewa,jak tam prace muszelkowo - kamyczkowe?Coś przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.03.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tolu,te muszelki, to dla mnie bomba: http://foto.onet.pl/upload/37/63/_438554_n.jpg Pomysł i wykonanie na 6!!!! Ja nawet zmobilizowałam moją Mamę jak była na Wybrzeżu do zakupu wora muszelek Tylko ja mam już gładż, to co teraz? Nakładać jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ...no pewnie, że nakładać! nakładac gips i wciskać muszelki......i koniecznie pokaż nam efekty. To naprawdę prosta i bardzo przyjemna robota. Ew-ka piszesz, że masz mętlik w głowie....takiej fajnistej głowie to żaden mętlik nie zaszkodzi pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tola i Sonika - w czwartek bedzie dzień muszelkowy...jutro mnie nie ma caly dzien jestem na szkoleniu , ale czwartek zarezerwowalam ma upiekszanie łazienki . Jutro tez mają montowac wszystkie drzwi ( wew. i zewnętrzne ) a mnie nie ma bede dopiero wieczorem .... Tolusia - buziaki (tęsknisz ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ewa czekam z utęsknieniem na Twoje wariacje muszelkowo - kamykowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ewka tesknię, aż mnie w dołku ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts