Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki uprzejmości naszego ulubionego Maksia ...zdjęcia dostaly normalny wymiar i sa do obejrzenia w dzienniku ..zapraszam :lol:

czyżby na tym forum był jeszcze jakiś inny, nieulubiony maksiu??? :D :D :D

sorry ,za zamieszanie ....oczywiscie ,że chodziło o JEDYNEGO ULUBIONEGO NIEDOPODROBIENIA MAKSIA ULUBIENCA WSZYSTKICH MISSEK I NIE TYLKO :wink:

No, teraz to zupełnie inne oglądanie :lol: :lol: :lol:

Maksiu,

to się nazywa "kawał porządnej roboty".

A jak zobaczyłam to:

http://212.244.189.200/ewka/zlot/zdjecia022.jpg

to mnie normalnie zamurowało i tak chyba zostanie na dłużej :wink:

Ewa to Wy jesteście sławne na całą Polskę!!!!

Ewusia tak jak obiecałam - zdjęcia muszelek. Jedno robione z lampą, drugie bez.

http://foto.onet.pl/upload/42/21/_438553_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/37/63/_438554_n.jpg

ale ODLOT !!!!! Ja ( za zgodą pomysłodawczyni- prawda Tolu) postanowiłam też zastosować efekt muszelkowy , ale miedzy nie powciskać szklane kamyczki ( m.inn. szafirowe) ...juz poukladałam na dywanie i podziwiam :lol:

strasznie jestem ciekawa efektu ........

Dziewczyny...to bardzo proste.

Nakładam na ścianę biały gips o konsystencji plasteliny. Szpachelką robię nierówności, gąbką takie chropowatości, trzeba sobie wyobrazić piasek na plaży, po przejściu tłumu turystów :wink:

I w to wciskam muszelki kamyczki i czekam aż wyschnie. I to wszystko. Żadnego lakieru, ani malowania, totalny "naturals" :wink:

eeeech, Ew-ka,

pięknie u Ciebie a nie bałaganiasto. Sledze sobie twój dziennik od zeszłego roku i z zazdrością spoglądam na tempo robót.

Kiedy to u mnie tak.....

A dziś sobie spojrzałam na Twój dziennik i stwierdziłam ( po raz n-ty ), że życie składa się z wyborów. Jasna kuchnia czy ciemna - oto jest pytanie.

Ponieważ śnieg za oknem i roboty budowlane póki co wstrzymane - oglądam w internecie różne propozycje mebli, podłóg, drzwi itd, itp... I co mi to daje ? Większy mętlik w głowie, bo podoba mi się wszystko, ale co najbardziej ? Jeszcze nie wiem. Ostatnie zdjęcia z Twojego dziennika, pokazały, że dokonałaś bardzo słusznych wyborów. Gratuluję i czekam na kolejne zdjęcia. dzięki takim osobom jak Ty, chce się tu zaglądać. Dzięki jeszcze raz. :D

a kiedy nastanie TEN dzień - zbuduję własny dziennik budowy.

pozdrawiam :lol:

gohna

gohna :oops: :oops: :oops:

nie wiem co powiedzieć..... dzieki .... :lol:

Ja ,tak jak wiekszość ,najpierw śledziłam dzienniki innych ,z wypiekami czytałam po nocach i marzyłam o tym, aby juz tak sie dzialo u mnie .... I nadeszła ta chwila kiedy pierwsza łopata została wbita w moją ziemie - co to było za wydarzenie !!!! Teraz mniej euforii , większy stres większa odpowiedzialność i ciągle podejmowanie decyzji...jestem juz okropnie zmęczona .... tak jak Ty na poczatku myślałam ,że wiem jak bedzie wyglądało wnętrze domu ,jakie meble ,jakie kolory a teraz ???? mam taki mętlik w glowie ... a tu coraz mniej czasu , trzeba szybko podejmować decyzje .... życze Ci aby Twoje budowanie przebiegalo bezstersowo , szybko i przyjemnie ... czytaj , czytaj dzienniki i ucz sie na cudzych błedach :wink:

...no pewnie, że nakładać!

nakładac gips i wciskać muszelki......i koniecznie pokaż nam efekty. To naprawdę prosta i bardzo przyjemna robota.

Ew-ka piszesz, że masz mętlik w głowie....takiej fajnistej głowie to żaden mętlik nie zaszkodzi :wink:

pozdrówka :D

Tola i Sonika - w czwartek bedzie dzień muszelkowy...jutro mnie nie ma caly dzien jestem na szkoleniu , ale czwartek zarezerwowalam ma upiekszanie łazienki . Jutro tez mają montowac wszystkie drzwi ( wew. i zewnętrzne ) a mnie nie ma :cry: bede dopiero wieczorem ....

Tolusia - buziaki (tęsknisz ?)