Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...no pewnie, że nakładać!

nakładac gips i wciskać muszelki......i koniecznie pokaż nam efekty. To naprawdę prosta i bardzo przyjemna robota.

Ew-ka piszesz, że masz mętlik w głowie....takiej fajnistej głowie to żaden mętlik nie zaszkodzi :wink:

pozdrówka :D

Ale ja nigdy w życiu nie robiłam takich rzeczy.

Nie wiem czy mi się uda. Taki gips szybko schnie?

Trzeba się spieszyć z tymi muszelkami?

dziewczyny dobre i złe wiadomości :cry: :lol:

dobra to taka ,ze mam drzwi .... piekne !!! wejściowe i wewnętrzne !!! śliczne :lol: :lol:

na szkoleniu siedziałam dzisiaj jak na iglach - dopiero po 17 przyjechalam do domu i prosto na budowę ..... ale sie balam ,że coś nie tak bedzie z drzwiami ale jest ok.... :lol: Wejściowe sa ciężkie i masywne a zamykają sie jednym palcem .

zła wiadomośc to ta ,ze po ustaleniach z panem Gienkiem - muszelkowe wariacje odbędą się dopiero na samym końcu wszystkich prac w łazience ( jeszcze została podłoga i skosy - gładz) coby muszelkom kurz i inne paprochy nie zaszkodziły :evil:

sama sie nastawiłam na jutro , ale coz zdrowy rozsądek zwyciężył !! 8)

w tym tygodniu jeszcze pokażę Wam drzwi...... nareszczie mam drzwi do domu :lol: :lol: :lol:

dziewczyny-mus to mus ..........sama jestem podminowana .........juz bym chciała to robić ,ale jak mi zakurzą to ..........muszelek sie nie wyczyści :cry: trza czekać ......... czekam ...ale drzwi mam śliczne :lol:

jak najszybciej zrobie zdjecia i wrzucę na dziennik ( oko Wam zbieleje :o )

Ewa,

piątek się kończy (no prawie) :wink: , a my czekamy z niecierpliwością na zdjęcia drzwi, coby Ci trochę pozazdrościć :wink: .

...może być tak, jak w kawiarni klubowej, zdjęcia zrobione, ale drzwi się zacięły i Ewka wyjść nie może :wink:

Drzwi rewelacja. PIĘKNE :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to będę mieć drzwi w nieokreślonej przyszłości, bo kasa ucieka i ucieka. :cry: :cry: :cry:

A jaka to firma i kolor?

Bardzo mi się podobają. Ile za szt. z montażem?

A wejściowe to mamy "na odwrót":

Ty:

http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/wnetrza/1_drzwi.jpg

Ja:

http://foto.onet.pl/upload/44/6/_404453_n.jpg

Prawda, że podobne? :lol:

Sonika -zauwazylam wczesniej podobieństwo :wink:

moje sa robione wszystkie przez stolarza .Drzwi zewnętrzne -to kolor ...zlotego dębu ...kompletnie inny niz na zdjeciu ( zrobie na zewnątrz kiedy nie bedzie juz blota :evil: )

a kolor wewnątrz -to kolor calwados - na machoniu - za te placiliśmy 1000zl /szt ...bardzo dobre wykonanie - jetesmy zadowoleni :lol:

wszystkie okucia i zamki Gerda....