Sonika 16.03.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ewa czekam z utęsknieniem na Twoje wariacje muszelkowo - kamykowe Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ...no pewnie, że nakładać! nakładac gips i wciskać muszelki......i koniecznie pokaż nam efekty. To naprawdę prosta i bardzo przyjemna robota. Ew-ka piszesz, że masz mętlik w głowie....takiej fajnistej głowie to żaden mętlik nie zaszkodzi pozdrówka Ale ja nigdy w życiu nie robiłam takich rzeczy. Nie wiem czy mi się uda. Taki gips szybko schnie? Trzeba się spieszyć z tymi muszelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ew-ka - już nie mogę się doczekać Twojego muszelkowego upiększania. I koniecznie w czwartek zdjątka prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ew-ka, ale będziesz miała fajowe muszelki! Wetkniesz tam coś jeszcze? Piasek z plaży, kamyczki, fragment statku...tylko rybek nie wtykaj, bo się zaśmierdną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 dziewczyny dobre i złe wiadomości dobra to taka ,ze mam drzwi .... piekne !!! wejściowe i wewnętrzne !!! śliczne na szkoleniu siedziałam dzisiaj jak na iglach - dopiero po 17 przyjechalam do domu i prosto na budowę ..... ale sie balam ,że coś nie tak bedzie z drzwiami ale jest ok.... Wejściowe sa ciężkie i masywne a zamykają sie jednym palcem . zła wiadomośc to ta ,ze po ustaleniach z panem Gienkiem - muszelkowe wariacje odbędą się dopiero na samym końcu wszystkich prac w łazience ( jeszcze została podłoga i skosy - gładz) coby muszelkom kurz i inne paprochy nie zaszkodziły sama sie nastawiłam na jutro , ale coz zdrowy rozsądek zwyciężył !! w tym tygodniu jeszcze pokażę Wam drzwi...... nareszczie mam drzwi do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jejku, już sie nie mogę doczekać tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ewuś czekam na zdjęcia drzwi A co do muszelek to rzeczywiście trzeba poczekać, to poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 dziewczyny-mus to mus ..........sama jestem podminowana .........juz bym chciała to robić ,ale jak mi zakurzą to ..........muszelek sie nie wyczyści trza czekać ......... czekam ...ale drzwi mam śliczne jak najszybciej zrobie zdjecia i wrzucę na dziennik ( oko Wam zbieleje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ew-ka - mistrzu ma rację co do muszelek. Oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ewa, piątek się kończy (no prawie) , a my czekamy z niecierpliwością na zdjęcia drzwi, coby Ci trochę pozazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.03.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ewka nieociągaj się czekamy na zdjęcia, przecież obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ewa, piątek się kończy (no prawie) , a my czekamy z niecierpliwością na zdjęcia drzwi, coby Ci trochę pozazdrościć . ...może być tak, jak w kawiarni klubowej, zdjęcia zrobione, ale drzwi się zacięły i Ewka wyjść nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 zaraz beda na dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 zaraz beda na dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Drzwi rewelacja. PIĘKNE Ja to będę mieć drzwi w nieokreślonej przyszłości, bo kasa ucieka i ucieka. A jaka to firma i kolor? Bardzo mi się podobają. Ile za szt. z montażem? A wejściowe to mamy "na odwrót": Ty: http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/wnetrza/1_drzwi.jpg Ja: http://foto.onet.pl/upload/44/6/_404453_n.jpg Prawda, że podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika -zauwazylam wczesniej podobieństwo moje sa robione wszystkie przez stolarza .Drzwi zewnętrzne -to kolor ...zlotego dębu ...kompletnie inny niz na zdjeciu ( zrobie na zewnątrz kiedy nie bedzie juz blota ) a kolor wewnątrz -to kolor calwados - na machoniu - za te placiliśmy 1000zl /szt ...bardzo dobre wykonanie - jetesmy zadowoleni wszystkie okucia i zamki Gerda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika -zauwazylam wczesniej podobieństwo ????? A jak bym chciała futryny opaskowe, to też zrobią? Ten cudny piesio z bratową to Beagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 mam futryny opaskowe ino zalozymy dopiero po gipsowaniu a ten slodki diobeł -to Beagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ewuś piekne drzwi Bardzo ładnie się ten Twój domek zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Fajne drzwi... A taka szyba to przezroczysta jest, czy może taka "lustrzana" (patrząc od zewnątrz) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts