Ew-ka 19.03.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 no ...szyba "policyjna" zawsze o takiej marzylam ale ponoć jak sie swieci wewnatrz swiatło to widać z ulicy mieszkanie , bedę musiala coś zawiesić od srodka ...jakiś stroik czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kotarę? Zasłonki? Gazetą zakrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kotarę? Zasłonki? Gazetą zakrywać? wiesz o gazecie zapomnialabym ....moze Playboy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 To mogłabyś mieć chetnych na oglądanie. Lepiej okładkę z Muratora, bo i tak sie podrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 To mogłabyś mieć chetnych na oglądanie. Lepiej okładkę z Muratora, bo i tak sie podrze jasne , szczegolnie te ostatnie ( bez nas ) porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A może urządzimy jakąś małą akcję protestacyjną? Jakby wszyscy zawiedzeni wpisali się w jednym wątku z zażaleniem, to może by coś to dało? Okładka, na której są tylko nasze zdjęcia na przykład (no, i malutki napis Murator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ewa, drzwi są piękne! WC-garaż super! I tak fajnie piszesz: "przyjechało to i przyjechało tamto"...Jaki to jest piękny moment Ja ciągle czekam na zdjęcia gresu "drewnianego".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Jagna - u mnie nie bedzie gresu drewnianego ino zwykłe plytki Polcolorit a kłaśc sie będa od poniedziałku mowisz ,że to fajnie brzmi " przyjechało to , przyjechało tamto "? tak sobie z Heniem rozmawialiśmy dzisiaj o wydatkach i doszliśmy do wniosku ,ze jak sie przewiduje wydatki na papierze ,to w rzeczywistości wychodzi razy 2..... niestety tak jest u nas i u kilku naszych znajomych .etap wykończeniówki jest nieprzewidywalnie drogi Kasa topnieje w oczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.03.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Bo: Budowa domu jest trudniejsza niż przybicie galaretki do ściany jak napisała Joola. Ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.03.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ew-ka - piękne drzwi Masz już drzwi więc niedługo przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.03.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Polcolorit, ale taki: http://www.polcolorit.pl/oferta/podlogi/wood/pwd40_beige.jpg ...nie? Zdaję sobie sprawę, że wszystko co przyjeżdża ciągnie za sobą fakturkę, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ewce chyba chodzi o te płytki http://www.polcolorit.pl/oferta/podlogi/wood/pwd40_ecru15x60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 prawie dokldnie takie jak pokazała Aga ale w kwadracie ( już sie układaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Jak w kwadracie to muszę być te http://www.polcolorit.pl/oferta/podlogi/wood/pwd40_beigec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Aga dokładnie takie poszly w karo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ewuś to teraz czekam na zdjęcia jak te piękne płyteczki wyglądają w Twojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 wklejam zdjecie szafki ( jeszcze nie mojej ) -taka zamowłam http://www.devo.pl/photo/images/zd_romantic4.jpg myslę ,że zaraz po świetach bedzie w mojej łazience wraz z komodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ewuś to już tylko czekam na te zdjęcia ale będzie pięknie Widzę że domek nabiera pieknych kształtów A jak tam kuchnia mebelki wybrane czy nadal jesteś w rozterkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ew-ka - bardzo fajna ta szafeczka Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia - prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 ta kuchnia mi nie daje spokoju, mam głowe pełna pomysłów ( mimi -dzięki ) ale tylko jedną kuchnie do ich zrealizowania.... po świetach musze podjąć ostateczną decyzję .... ale sie będzie działo ... Jutro jest bardzo ważny dzień .....muszelkowe szaleństwo ,umowiłam sie na jutro z panem Gieniem na wspólną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts