Sonika 22.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Jutro jest bardzo ważny dzień .....muszelkowe szaleństwo ,umowiłam sie na jutro z panem Gieniem na wspólną pracę. Jej Ewa, to już jutro? Nie mogę się doczekać Zapodaj zaraz zdjęcia, bo umrę z ciekawości. A co do kuchni, to też mam zagwozdkę, więc Cię bardzo dobrze rozumiem. Kto Ci będzie robić meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 stolarz z mojej miejscowosci, już mi zrobił mebelki do pom.gosp. stoja od tygodnia ( pomieszczenie łączy garaz z mieszkaniem i po jednej stronie zrobiłam blat ,a pod nim kilka zamykanych szafek i miejsce na automat ) mebelki są w kolorze drzwi a blat jasny... nie krzycz ...zdjecia będa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 No coś Ty! Napewno nie będę krzyczeć, bo się wystraszysz . A ten Twój stolarz jak drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 drogi? nie wiem ..za te mebelki zakrzyczał 800zl, a za kuchnie 1000zł za m, ale ja chciałabym fronty drewniane i teraz ma mi powiedzieć cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 1000 zł za metr góry z dołem mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 oczywiscie !!! ale mam namiary na firme w Krakowie jeszcze w listopadzie robili za 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 oczywiscie !!! ale mam namiary na firme w Krakowie jeszcze w listopadzie robili za 800zł A ładnie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dobrze że moja kuchnia już wybrana, może nie tak do kónca ale pomysł już jest Ewa trzymam kciuki za muszelki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.03.2005 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ewa, to już dzisiaj . Ja nie moge spać, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ew-ka - czekam z niecierpliwością na muszelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Też jestem ciekawa, na pewno będzie cudniście. A drzwi pięęęęęęęęękne aż się chce zapukać i na kawę wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 jest ,jest ,jest !!!!! pełno muszelek , szklanych kamyków , bambusowa półka , półeczki na świeczki z muszli i cynamonowe laski ...ufff.... jeszcze nie mam zdjęć , ale będą ( obiecuję przed świętami ) ale to jest fajna zabawa odwiedził nas dzisiaj kze ( Krzyś z Iwonką ) ktorzy mają w planie podobny projekt i chcieli zobaczyć na żywo .... sesja zdjęciowa i oglądanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 A drzwi pięęęęęęęęękne aż się chce zapukać i na kawę wprosić Tola - zapraszam na kawę , wpraszaj sie kiedy Ci pasuje kawa,cukier ,mleczko i ciastka zawsze są i czekaja ( właśnie dzisiaj piłam pyszną kawusie w moim domku z mojej wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Opisałaś, że zrobiłaś, że ślicznie....i nie wkleiłaś zdjęć Ewka, jak możesz nas narażać na męki oczekiwania......no nie ludzkie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wczoraj kupilam i nigdzie nie mogę znaleźć opisu czy ktoś hoduje nolinę http://www.pposiechnice.com.pl/doniczkowe/nolina.html Tola -obiecuje ,ze zdjęcia wkleje ....buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ewuniu, nolinka to niewymagająca roślinka. Umiarkowane podlewanie, półcień, wiosną i latem zasilanie raz na dwa tygodnie. ...problemik...?...rozwiążemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wiedziałam,że na Ciebie zawsze moge liczyć dziekuję .....a tak prywatnie ..hodujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Miałam nolinkę przez kilka dobrych lat, zmarniała mi w czasie generalnego remontu, ale to moja wina. Byłam z nią zaprzyjaźniona i Ty też z pewnością będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ewuś gartulki tych muszelek i kamyczków Czekam na zdjęcia z niecierpliwością A czy ja moge na tą kawke sie wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Aga ...co za pytanie OCZYWIŚCIE i naturalnie ..płytki polcolor polozone w caro ...jeszcze tylko fugi i bedzie mozna podziwiać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts