Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jest ,jest ,jest !!!!! pełno muszelek , szklanych kamyków , bambusowa półka , półeczki na świeczki z muszli i cynamonowe laski ...ufff....

jeszcze nie mam zdjęć , ale będą ( obiecuję przed świętami )

ale to jest fajna zabawa :lol: :lol: :lol:

odwiedził nas dzisiaj kze ( Krzyś z Iwonką ) ktorzy mają w planie podobny projekt i chcieli zobaczyć na żywo .... sesja zdjęciowa i oglądanie ..... 8)

:lol:

Jej, ale się cieszę :lol: :lol: :lol:

I bambusowa półeczka?

A mnie małż zabronił bambusów w łazience, a też miałam mieć :cry: :cry: :cry:

Ale nic to.

Już się szykuję na zdjęcia. Szkoda, że nie mogę tego na żywo zobaczyć.

Wszystko już skończone?

Ew-ka - się pytam, gdzie zdjęcia?????????? Jako, że miały być wczoraj to dzisiaj raniutko zasiadam do czytania Twojego dziennika i nic :( No to wpadam do komentarzy a tu tylko opis, że są piękne muszle i szklane kamyczki i bamusowa półeczka i inne półeczki :D a zjęć ani śladu. Proszę natychmiast się poprawić i wkleić te zdjęcia bo nie wiem jak wytrzymam ten dzionek bez obejrzenia tych cudów :D

Ew-ka - się pytam, gdzie zdjęcia?????????? Jako, że miały być wczoraj to dzisiaj raniutko zasiadam do czytania Twojego dziennika i nic :( No to wpadam do komentarzy a tu tylko opis, że są piękne muszle i szklane kamyczki i bamusowa półeczka i inne półeczki :D a zjęć ani śladu. Proszę natychmiast się poprawić i wkleić te zdjęcia bo nie wiem jak wytrzymam ten dzionek bez obejrzenia tych cudów :D

Tak jest!!!!

Podpisuję się pod postem Maluszka obiema ręcami :wink:

:o :o :o :o :o :o

Te zdjęcia, to chyba żeby mnie dobić!!!

Ale tak na poważnie - ŚLICZNIE :lol: :lol: :lol:

Sama wciskałaś?

Efekt rewelacyjny. Jak długo to trwało? Gips szybko schnie czy nie trzeba się spieszyć?

Ewa po prostu - rewelacja. Warto było czekać :lol: :lol: :lol:

A gdzie bambusowa półeczka? Czyżbym przeoczyła?

A mebelki też b. ładne, kolor ciepły, dokładnie taki lubię.

sonika- to jest zabawa z tymi muszelkami , wszyscy sie zbiegli i kazdy wciskal muszelki -uciechy po pachy :lol:

gips wcale tak szybko nie schnie wiec nie trzeba sie tak spieszyc...

mysle ,ze barwnik moze byc -tez sie zastanawialismy ale poki co zrezygnowalam .po nalozeniu i delikatnym wygladzeniu -dotykalam gabka i gdzieniegdzie odbilam muszelke (epoka polodowcowa)

Ew-ka, powiem Ci co myślę o tych Twoich muszelkach... są ... prześliczniaste :D jak u Toli, super pomysł. Chyba mamy podobny gust (parapety mam takie same, rozkład domku na parterze podobny, łazienkę też będę miała w beżach z dodatkiem bambusa lub czegoś podobnego). Ślicznie, ślicznie, czekam na resztę zdjęć i koniecznie napisz jaką kuchnię wybrałaś. Na pocieszenie dodam, że nie jesteś sama jeśli chodzi o rozterki związane z kolorem kuchni- mi też raz podoba się ciemna wiśniowa a raz jasna :wink:

joola-oczywiscie ,ze pomysl jest od Toli( za pozwoleniem i ze wskazowkami szefowej :wink: ) zabawa w muszelki fantastczna - nawet moj Tesc -Dziadek kochany - zaangazowal sie w ta zabawe . Ta zabawa z gipsem tak spodobala sie mojej corci,ze zapragnela zrobic w swoim pokoju sciane z ....dłońmi ....odcisniete dlonie swoich znajomych :lol: ciekawe co z tego wyniknie?

jeszcze raz wesolych swiat :D