Aga J.G 23.03.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kusisz kobieto kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2005 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 jest ,jest ,jest !!!!! pełno muszelek , szklanych kamyków , bambusowa półka , półeczki na świeczki z muszli i cynamonowe laski ...ufff.... jeszcze nie mam zdjęć , ale będą ( obiecuję przed świętami ) ale to jest fajna zabawa odwiedził nas dzisiaj kze ( Krzyś z Iwonką ) ktorzy mają w planie podobny projekt i chcieli zobaczyć na żywo .... sesja zdjęciowa i oglądanie ..... Jej, ale się cieszę I bambusowa półeczka? A mnie małż zabronił bambusów w łazience, a też miałam mieć Ale nic to. Już się szykuję na zdjęcia. Szkoda, że nie mogę tego na żywo zobaczyć. Wszystko już skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ew-ka - się pytam, gdzie zdjęcia?????????? Jako, że miały być wczoraj to dzisiaj raniutko zasiadam do czytania Twojego dziennika i nic No to wpadam do komentarzy a tu tylko opis, że są piękne muszle i szklane kamyczki i bamusowa półeczka i inne półeczki a zjęć ani śladu. Proszę natychmiast się poprawić i wkleić te zdjęcia bo nie wiem jak wytrzymam ten dzionek bez obejrzenia tych cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ew-ka - się pytam, gdzie zdjęcia?????????? Jako, że miały być wczoraj to dzisiaj raniutko zasiadam do czytania Twojego dziennika i nic No to wpadam do komentarzy a tu tylko opis, że są piękne muszle i szklane kamyczki i bamusowa półeczka i inne półeczki a zjęć ani śladu. Proszę natychmiast się poprawić i wkleić te zdjęcia bo nie wiem jak wytrzymam ten dzionek bez obejrzenia tych cudów Tak jest!!!! Podpisuję się pod postem Maluszka obiema ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ja też czekam ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 no to zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Te zdjęcia, to chyba żeby mnie dobić!!! Ale tak na poważnie - ŚLICZNIE Sama wciskałaś? Efekt rewelacyjny. Jak długo to trwało? Gips szybko schnie czy nie trzeba się spieszyć? Ewa po prostu - rewelacja. Warto było czekać A gdzie bambusowa półeczka? Czyżbym przeoczyła? A mebelki też b. ładne, kolor ciepły, dokładnie taki lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Myślisz, że do gipsu można dodać jakiegoś barwnika, jakby się chciało np. niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 sonika- to jest zabawa z tymi muszelkami , wszyscy sie zbiegli i kazdy wciskal muszelki -uciechy po pachy gips wcale tak szybko nie schnie wiec nie trzeba sie tak spieszyc... mysle ,ze barwnik moze byc -tez sie zastanawialismy ale poki co zrezygnowalam .po nalozeniu i delikatnym wygladzeniu -dotykalam gabka i gdzieniegdzie odbilam muszelke (epoka polodowcowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A ja zobaczyłam tylko muszelki na spłuczce a potem mam same krzyzyki Ale te co widzę bardzo fajne, może kiedys zobaczę je na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ew-ka - ja też widzę widzę tylko krzyżyki Chcę zobaczyć muszelki i inne cudeńka - pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ja dalej widzę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dziewczyny kochane - wszystko jest jak na dłoni ...nie wiem co jest grane ? powodzenia i buziaki ..... MIŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.03.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 R-E-W-E-L-A-C-J-A- Pięknę te wciskane muszelki i polcornit i mebelki urzekają swoim ciepłem. Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Udało się Widziałam muszelki i mebelki Bardzo fajne to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Mi też się udało widziałam wszystkie zdjęcia Piękne http://ekartki.4lapy.info/Kartki/0/kurzczaczki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ew-ka, powiem Ci co myślę o tych Twoich muszelkach... są ... prześliczniaste jak u Toli, super pomysł. Chyba mamy podobny gust (parapety mam takie same, rozkład domku na parterze podobny, łazienkę też będę miała w beżach z dodatkiem bambusa lub czegoś podobnego). Ślicznie, ślicznie, czekam na resztę zdjęć i koniecznie napisz jaką kuchnię wybrałaś. Na pocieszenie dodam, że nie jesteś sama jeśli chodzi o rozterki związane z kolorem kuchni- mi też raz podoba się ciemna wiśniowa a raz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 joola-oczywiscie ,ze pomysl jest od Toli( za pozwoleniem i ze wskazowkami szefowej ) zabawa w muszelki fantastczna - nawet moj Tesc -Dziadek kochany - zaangazowal sie w ta zabawe . Ta zabawa z gipsem tak spodobala sie mojej corci,ze zapragnela zrobic w swoim pokoju sciane z ....dłońmi ....odcisniete dlonie swoich znajomych ciekawe co z tego wyniknie? jeszcze raz wesolych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Ewka ..uczeń przerósł mistrza....wiedziałam, że pięknie to zrobisz, brawo Bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 I zapowiada się kolejne bardzo ciekawie wykończone wnętrze. Coś mi się wydaje że moje panny też skorzystaja z pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts