joola 26.03.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Ew-ka ściana z odciśniętymi dłońmi..hmm ciekawy pomysł mój synalek wymyślił sobie, że na jednej ścianie będą podpisy wszystkich odwiedzających go kolegów i koleżanek Rany, ale te dzieciaki mają pomysły Wesołych i spokojnych Świąt. http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka72960.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ewa,jak tam dalsze prace? Co teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Oj Ewa, ależ Ty masz pięknie u siebie.. Gratulacje i oby tak dalej.PozdrowieniaAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 11.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 tee.. mamuka.. cos sie opuszczasz.. juz link do Komentarzy i Dziennika jest na drugiej stronie!!! i opisz co w domku!! pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Synek ....Ty sie nie pytaj ino przyjedz a roboty po pachy , ale Tatko czuwa i ostro pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 11.04.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 nooooo .. niedlugo wpadne. ale babcia nie zostaniesz.. na razie , hehe buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Synek .....no , no, no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.04.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ew-ka, obijasz się kobieto, obijasz... w Twoim dzienniku budowy jeszcze czuć świętami proszę nam tu zdać relacje z postępów w urządzaniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wiem ,ze mam zaleglości w pisaniu ale na razie wyszli malarze i teraz trza posprzatac . Z elewacja ruszamy w tym tygodniu ,potem podłoga na poddaszu .Prace wciaz trwają . I stolarz mnie wnerwil szkoda słów ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ew-ka, obijasz się kobieto, obijasz... w Twoim dzienniku budowy jeszcze czuć świętami proszę nam tu zdać relacje z postępów w urządzaniu domku No właśnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wiem ,ze mam zaleglości w pisaniu ale na razie wyszli malarze i teraz trza posprzatac . Z elewacja ruszamy w tym tygodniu ,potem podłoga na poddaszu .Prace wciaz trwają . I stolarz mnie wnerwil szkoda słów ...... A mnie przed chwilą wnerwił ten mój "super" glazurnik. I to na MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wiecie ,że im dluzej na budowie ,a wlasciwie na wykonczeniu to stwierdzam ,że mimo bezrobocia ( tak powszechnie ogłaszanego) to ludziom sie nie chce pracować . Jak trudno jest znaleźć kogoś do prac porządkowych ,gdzie nie trza rzadnych umiejętności , wykszatałcenia czy smykalki technicznej - wystarczył by ktoś do zamatania i poznoszenia śmieci , wynoszenia jakiś desek czy innych nieskomplikowanych prac za 50-60 zł dziennie czyli po 10 dniach ma 600 zł w kieszeni bez podatku i co ? i psińco !!!! ni ma chetnych , wolą leżeć do gory brzuchem i narzekać jak to cieżko jest im w życiu. I ten mój biedny Henio chodzi i sprząta po tych wszystkich mastrach ,ktorzy biorą grubą forsę ale super porzadku po sobie nie zostawiaja ( malarze , hydraulik i inni). Ręce i nogi opadają ..................... Ale jest tez dzisiaj dobra wiadomość ....w przyszłym tygodniu ciągną nam gaz !!!! i co za tym idzie będzie można robić odwodnienie i utwardzenie wokół domu ...hurrra !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.04.2005 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ewka, cuuuuuuuuuuudnie u Ciebie Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.04.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Gratuluję postępów w pracach budowlanych! Wreszcie zmobilizowałem się i przeczytałem cały Twój dziennik. Niestety z internetu kożystam w pracy, a w pracy nie ma za dużo czasu na czytanie.. W każdym wypadku chciałbym Ci podziękować, za możliwość obejrzenia Twojego domu. Bardzo nam to pomogło i utwierdziło, że słuszny projekt wybralismy. Powodzenia w walce (zabawie ) z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ewa, super, że tyle się u Ciebie dzieje. To kiedy przeprowadzka? A jakimi farbami malowałaś? I napisz proszę, jakie masz tynki. Jak masz gipsowe, to jak malarz malował, że są gładziutkie? U nas gładzili i cudowali, a jednak po pierwszym malowaniu na I-ym piętrze ściany nie są jak lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika- jak robili te sciany na gorze? nie wiem wiem ,że heniek kupił jakiś strasznie drogi gips (czy jakos tam ) i fachowiec zacieral te łączenia z płyt kartonowo-gipsowych i ścianke kolankowa . Bardzo ładnie i równo to wyszlo Malowaliśmy Duluxem ( z probkami to chodziłam wszedzie i wciąż przykładałam i wszystkich męczyłam kolorami) i tak nie wymyśliłam jakis rewelacji ino bardzo spokojne kolorki . W holu przy schodach na ścianie bede chciała zrobić przecierkę ( ale bardzo delikatnie ) i pomalowac lateksem. kze- dzieki za zdjecia tak naprawde jeszcze do końca ich nie obejrzałam ( nie mam kiedy) Agnesk- a co u Ciebie ( wciąż przywołuje Cie w myslach -co Ty teraz robisz i jak Wam idzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.04.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ew-ka, no, no pędzisz strasznie z pracami w domku, ale proszę nie dręcz nas i wklej zdjęcia pomalowanych pomieszczeń, że o schodach jak będą zrobione nie wspomnę I jak tam się miewają mebelki do kuchni, zdecydowałaś już czy będą jasne czy ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 I jak tam się miewają mebelki do kuchni, zdecydowałaś już czy będą jasne czy ciemne? jasne ,że ciemne !!!!! ( chyba ) a zdjęcia ? bedą ino zrobia podloge pa poddaszu ( czyli juz niedługo !!!) a ja nie wiem gdzie ręce wlożyć - MATURA ,mama w szpitalu , praca ,dom i milion decyzji do podejmowania -jestem już potwornie zmęczona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 I jak tam się miewają mebelki do kuchni, zdecydowałaś już czy będą jasne czy ciemne? jasne ,że ciemne !!!!! ( chyba ) a zdjęcia ? bedą ino zrobia podloge pa poddaszu ( czyli juz niedługo !!!) a ja nie wiem gdzie ręce wlożyć - MATURA ,mama w szpitalu , praca ,dom i milion decyzji do podejmowania -jestem już potwornie zmęczona !!! Coś poważnego z mamą? Myślę, że to najbardziej zajmuje Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ew-ka - już niedługo i będziesz odpoczywać w swoim własnym, wymarzonym domku Jak się czuje Twoja mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts