Ew-ka 14.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 dziekuję wszystkim za troskę ...mamcia juz dzisiaj wychodzi ze szpitala ( jest po dość powaznej operacji) mama nadzieje ,że wszystko bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ew-ka - na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ewa, nie daj się, będzie gut, zobaczysz. My kobietki przetrzymamy WSZYSTKO A u nas, hm... spróbuję streścić to w kilku słowach - jazda bez trzymanki. Ale już bliziutko i tylko to pociesza. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ewuś najpierw duzo zdrowia dla mamy - będiz edobrze bo musi byc A teraz gratulki z prac w domku pomysl już niedługo poranna kawa na własnym tarasie Czekam na zdjęcia Pozdrwaim i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 To ja trzyma kciuki za zdrowie Twoje mamy i poranną kawę na tarasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewuniu,jak się czuje Mama?Napewno się bardzo martwisz, ale wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. A jak tam temat kuchni? Decyzja zapadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mamcia w domu wczoraj odwiedziłam znajomych w nowym domu ...ALE MAJA PIEKNĄ KUCHNIE !!!!!! Dostalam namiary na stolarza i dzisiaj bede dzwonic . Fronty sa półokrągłe ..ale wypas !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mamcia w domu wczoraj odwiedziłam znajomych w nowym domu ...ALE MAJA PIEKNĄ KUCHNIE !!!!!! Dostalam namiary na stolarza i dzisiaj bede dzwonic . Fronty sa półokrągłe ..ale wypas !!!!!! Ale Twój ojciec (teść ) przecież jest stolarzem, to po co Ci namiary na stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.04.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No widzisz Ewa, wszystko gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 15.04.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dziadek stolarz, ale nie od mebli.. szkoda jego zdrowia na wymysly mamuski.. hehe no mamuska.. wklej zdjecia!! pokaz ze moja nauka nie poszla w las.. hehe.. prosze sie nie denerwowac - za ok 2tygodnie bebe w domku, to chetnie powklejam, jak sie Ew-ce nie uda.. milego dzionka!! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Te ..Synek ...jakie wymysly mamuśki !!!!! ?????na kuchnie sie czeka ok 6 tyg. wiec nie obiecuj zdjeć za 2 ,bo mnie dziewczyny zamęczą a dziedek -stolarz ale nie od takich mebli ( schody , boazeria lub pergola -jak najbardziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 15.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 no to przecie mowie ze dziadek stolarz,ale nie od tego..a meble bede cudne, prawda?? mamuska masz gust przeciez. inaczej bys z tatkiem nie smigala.. hehebuziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Te ..Synek Na kuchnie sie czeka ok 6 tyg. wiec nie obiecuj zdjeć za 2 ,bo mnie dziewczyny zamęczą I jeden facet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mamcia w domu To dobrze, opiekuj się Mamusią, to szybciej wróci do zdrowia. Ale co ja tu wypisuję -Ty napewno to robisz. wczoraj odwiedziłam znajomych w nowym domu ...ALE MAJA PIEKNĄ KUCHNIE !!!!!! Dostalam namiary na stolarza i dzisiaj bede dzwonic . Fronty sa półokrągłe ..ale wypas A zdjęcie zrobiłaś coby pooglądać? Napisz coś więcej o tej kuchni, please. Drewniana czy jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 zdjecia kuchni nie robiłam ( głupio mi bylo ) ale jutfro jade 50km do tego stolarza . Fronty sa półokrąle , narozniki nie są pod kątem 90stopni tylko zaokrąglone , wogóle jest taka cała zaogrąglona .Bardzo mi sie podobała ( za meble zaplacili ok 14 tys , ale wszystkie okucia i prowadnice bluum , kosze cargo i sprzet pod zabudowę ) a kolor klon czy brzoza z wisnią antyczna ( czy jakos tak ) fronty proste bez udziwnień .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Zrób jakieś zdjęcie jak będziesz u niego. Może mu coś zostało na wzór. A on jest te 50 km w którą stronę od Ciebie? 14 tys. za ile metrów bieżących? Jejku, czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewciu czekamy na szczegóły kuchenne A zdjęcia pomalowanych pomieszczeń to co nie należa się Duzo zdrowia dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 nie dojechalam ... sprawy sluzbowe zatrzymały mnie w pracy...tak ,że chyba lokalnie zamowie meble u nas .... tez bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 nie dojechalam ... sprawy sluzbowe zatrzymały mnie w pracy...tak ,że chyba lokalnie zamowie meble u nas .... tez bedzie pieknie Ale może będziesz jeszcze miała chwilę i pojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoska-87 17.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Pani Ewo czekam z niecierpliwoscia na fotki pomalowanych pokoi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts