Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

Ewuniu,

no i co dalej z kuchnią?

decyzję podjęłaś?

Jak to jest z tą płynącą nieprzerwanie forsą, to sama wiem najlepiej, ale chyba każdy tak ma. Ja o lampach wogóle nie myślę.

Coraz ładniej u Ciebie z tego co piszesz, tylko czemu nie ma żadnych fotek???? buuuuuu :cry: :cry:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agacka-dzieki za podpowiedź -juz zadzwoniłam do Henia z tą radosna nowiną :wink: Sonika -co do zdjęć ...hmmm..... poczekam na Dawida i na większe efekty ( jeszcze mi ten stolarz nie dokończyl szafek w łazience i spiżarni :evil: )

wiem dziewczyny ,ze jesteście ciekawe zdjęć - ja tez szukam inspiracji gdzie tylko można - ale jeszcze chwilkę ....co do kuchni ..... w tym tygodniu sie postanowi ostatecznie ...... :roll:

Tez sie cieszę :D... co do kuchni ..... na pewno zapytam o cenę !!! Stolarz ,a właściwie projektant po wstepnej wycenie( jesli cena ok) robi projekt i internetem przesyła do wglądu . Jestem bardzo ciekawa co mi powie . A jutro przychodzi lokalny stolarz zapropopnować swoja kuchnie !!!! Dzisiaj ułożyłam z płyt styropianowych zarys kuchni ALE FAJNA ZABAWA ... dokładnie zobaczyłam ile miejsca będzie po ustawieniu mebli ..... polecam :D :D :D

Ewa, ja również gratuluję postępu prac (rany kiedy u mnie też tak będzie :roll: ) i oczywiście czekamy z niecierpliwością na zdjęcia. Jeśli chodzi o lampy, to się nie martw...zawsze możesz na początek kupić...ładne żarówki :wink: A co do "trudności wyboru"...hmm, niestety chyba większość z nas tak ma- po prostu za dużo czasu spędzamy w wątku mimi i w domach innych forumowiczów :wink:

moja kuchnia to kwadrat 3 x 3,30 jednym bokiem otwarta na salon ( na wprost jest okno ) po prawej stronie jest spiżarenka ....

Wy mi dziewczyny nie zazdroście bo ani sie obejrzycie to tez tak będziecie mialy ( ja jeszcze jesienią byłam zazdrosna o kazda budowę -teraz jestem przerazona ogromem decyzji z jakimi spotykam sie na codzień ) KTO MNIE NAMOWIL NA BUDOWĘ ????? .......a żyłam se tak spokojnie ....... 8)

Ustawianie z płyt to dobry pomysł. Ja sobie poukładałam pokoje z desek :D

A lampy są świetne. Jeszcze świetniejszy pomysł z wypożyczeniem :o Możesz pani powiedzieć, że masz kryzys decyzyjny i oddasz dopiero jak się OSTATECZNIE upewnisz....czyli za jakieś 45 lat...nie? :wink: