Sonika 18.04.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ewuniu, no i co dalej z kuchnią? decyzję podjęłaś? Jak to jest z tą płynącą nieprzerwanie forsą, to sama wiem najlepiej, ale chyba każdy tak ma. Ja o lampach wogóle nie myślę. Coraz ładniej u Ciebie z tego co piszesz, tylko czemu nie ma żadnych fotek???? buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ewka na ta wełnę pod dechy wrzuć sobie folię, żeby Ci te dziadostwa-farfocle nie wyfruwały szparami i nie uczyulały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Agacka-dzieki za podpowiedź -juz zadzwoniłam do Henia z tą radosna nowiną Sonika -co do zdjęć ...hmmm..... poczekam na Dawida i na większe efekty ( jeszcze mi ten stolarz nie dokończyl szafek w łazience i spiżarni ) wiem dziewczyny ,ze jesteście ciekawe zdjęć - ja tez szukam inspiracji gdzie tylko można - ale jeszcze chwilkę ....co do kuchni ..... w tym tygodniu sie postanowi ostatecznie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 co sie odwlecze to nie uciecze !!!! W piątek przyjedzie do mnie stolarz ,do ktorego nie dojechałam w sobotę ( ten od okrągłych frontów ) . A w maju mamy juz umówiona ekipe od odwodnienia ,utwardzenia kostką i ogrodzenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No to super wiadomość. Ciekawe co powie i jaką da cenę? Zapytaj przy okazji proszę czy Kraków też jest w jego zasięgu? Ale Ci zazdroszczę tego tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tez sie cieszę ... co do kuchni ..... na pewno zapytam o cenę !!! Stolarz ,a właściwie projektant po wstepnej wycenie( jesli cena ok) robi projekt i internetem przesyła do wglądu . Jestem bardzo ciekawa co mi powie . A jutro przychodzi lokalny stolarz zapropopnować swoja kuchnie !!!! Dzisiaj ułożyłam z płyt styropianowych zarys kuchni ALE FAJNA ZABAWA ... dokładnie zobaczyłam ile miejsca będzie po ustawieniu mebli ..... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ewus gratulki psostępu prac i trzymam kciuki za wybór kuchni, żeby była ta wymarzona w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.04.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ewa, ja również gratuluję postępu prac (rany kiedy u mnie też tak będzie ) i oczywiście czekamy z niecierpliwością na zdjęcia. Jeśli chodzi o lampy, to się nie martw...zawsze możesz na początek kupić...ładne żarówki A co do "trudności wyboru"...hmm, niestety chyba większość z nas tak ma- po prostu za dużo czasu spędzamy w wątku mimi i w domach innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.04.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dzisiaj ułożyłam z płyt styropianowych zarys kuchni ALE FAJNA ZABAWA ... dokładnie zobaczyłam ile miejsca będzie po ustawieniu mebli ..... polecam Świetny pomysl, muszę spróbować. Zapytaj go o Kraków, proszę. A jak duża jest Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 moja kuchnia to kwadrat 3 x 3,30 jednym bokiem otwarta na salon ( na wprost jest okno ) po prawej stronie jest spiżarenka .... Wy mi dziewczyny nie zazdroście bo ani sie obejrzycie to tez tak będziecie mialy ( ja jeszcze jesienią byłam zazdrosna o kazda budowę -teraz jestem przerazona ogromem decyzji z jakimi spotykam sie na codzień ) KTO MNIE NAMOWIL NA BUDOWĘ ????? .......a żyłam se tak spokojnie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.04.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 KTO MNIE NAMOWIL NA BUDOWĘ ????? Henio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 DZIADEK !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 DZIADEK !!!!! A w sumie, to już się zdecydowałaś czy chcesz jasne czy ciemne mebelki do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ustawianie z płyt to dobry pomysł. Ja sobie poukładałam pokoje z desek A lampy są świetne. Jeszcze świetniejszy pomysł z wypożyczeniem Możesz pani powiedzieć, że masz kryzys decyzyjny i oddasz dopiero jak się OSTATECZNIE upewnisz....czyli za jakieś 45 lat...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jagna -za 45 lat ....??? pomyśle ,pomyśle ale obawiam sie ,ze ten numer nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Suche deski...nie liczyła bym na cud Lepiej poczekaj z deskami na podłodze z dwa lata a potem podobijaj i lakieruj... U siebie mam taki sam dylemat....i tak własnie postanowiłam go rozwiązać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 dwa lata ??? Rany Boskie .....!!!!! zdawam sie na doświadczenie teścia -stolarza ....Heniek odwiozł dechy do tartaku - właściciel prawie na kolanach błagał o przebaczenie - za tydzień dowiezie nam nową partię -prosto z suszarni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No Ewa a jednak kuchnia będzie jasna? Z tymi deskami to faktycznie przykra sprawa . Kurcze jakoś chyba coś przeoczyłam , bo myślałam, że będziesz miała parkiet olejowany a nie deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 joola - wszystko sie zgadza - na poddaszu deski na dole parkiet olejowany - ale dopiero w czerwcu - na dole jest troszke wyższa wilgotność - niestety !!! i najpierw bijemy podłogę na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 a co do kuchni ??? czekam na wycenę i projekt JASNEJ KUCHNI jednak zdecyduję sie na klonową z niewielkimi elementami wiśni ( ale tak minimalnie ,np jedna szufladka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts