dawid.kulik 26.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 no to ladnie.. ja tu juz od 2 tygodni na silownie chodze, zeby mi sil na zbijanie desek starczylo,a tu taki bubel! fajne mebelki mamuska! buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 co sie odwlecze -to nie uciecze!!! nie martw sie Synek -roboty u nas po pachy -na pewno sie przyda Twoja krzepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ew-ka No prę Pani ja już myślałem, że Pani mieszka całą gębą a tu takie opoźnienie, nie do pomyślenia A na serio: no fajnie przeprowadzka zbliża się już wielkimi krokami. A masz już 7 milowe do szybkich przeprowadzek?? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ewciu nawet nie miałam czasu nic skrobnąc w komentarzach ale dziennik sledzę Z powodu desek bardzo mi przykro ale trzymam kciuki żeby się dobrze skończyło Czekam na zdjęcia tego co opisujesz, widzę że domek nabiera blasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nurni-przeprowadzkę zaplanowaliśmy na koniec czerwca , mam nadzieje ze sie uda do przeprowadzki sie przygotowuję zbierając kartony ( w zaprzyjaźnionym warzywniku odkładają mi kartony po bananach -takie z uchami) Aga- ja już nic nie czytam po innych dziennikach ( wciaz mnie goni czas ) ale do Twego zerkam od czasu do czasu deski sie odwlekaja ale schody montują , coraz fajniej sie robi . Zdjecia bedą za pare dni -niech no tylko Dawid zjedzie do domu to nadgonimy fotoreportaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nurni-przeprowadzkę zaplanowaliśmy na koniec czerwca , mam nadzieje ze sie uda do przeprowadzki sie przygotowuję zbierając kartony ( w zaprzyjaźnionym warzywniku odkładają mi kartony po bananach -takie z uchami) No to zaczynam pić zdrófko !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 o tak - pij byle dużo ,bo zdrófka nigdy za wiele !!!! a tak na poważnie - moje nerki sie odezwały - pewnie kamienie !!!! cholery jasne , nie teraz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 o tak - pij byle dużo ,bo zdrófka nigdy za wiele !!!! ...ojej już więcej nie mogę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 o tak - pij byle dużo ,bo zdrófka nigdy za wiele !!!! a tak na poważnie - moje nerki sie odezwały - pewnie kamienie !!!! cholery jasne , nie teraz !!!! Ewciu to piwkiem te kamienie piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Agusia - piwkiem ,piwkiem od kiku dni !!!! chyba sie rozgoniły , bo póki co jest spokój ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ewciu czyli kuracja skuteczna bardzo się cieszę Gratulki tej kuchni i schodów - tylko pytam grzecznie gdzie są zdjęcia Czy samymi opisami zapraszam na wizję lokalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ewciu pieknie Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ewka....kuchnia cudo...schody boooskie...i domek cudniasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 dzieki Dzewczyny za miłe słowa -chociaż ja z tych zdjeć nie wywnioskowałabym ,że te schody są ładne, a kuchnia wyszła taka-nijaka Jednak rzeczywistość jest dużo bardziej przyjazna i to mnie najbardziej cieszy .zrobilam np. duzo zdjec kolorow Scian -ale tego fioletu wcale nie widac , a ten bananowo żółty wyszedł bialy.Ostatnio wnerwili mnie elektrycy, ale to już inna historia i niedługo opisze ja dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ew-ka Cudnie! Po prostu cudnie! Piękny domek i ślicznie w środku! Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Jak poczytuję to, ty się wprowadzisz już za momencik i to, do chatki z firankami szybciutko wam ta, budowa poszła, gratuluję, a domek i wnętrza śliczniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Do mojej przeprowadzki pozostało 5 dni roboczych...póki co pod namiot ,ale już na swoim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ewuniu W dniu Twych Urodzin, wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, zrealizowania wszystkich zamierzeń, zdrowych i szczęśliwych chwil w nowym domku i dużo, dużo miłości...oby Heniek w nowej sypialni nie zapominał o kawie do łóżka http://poporutoo.blox.pl/resource/86313.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ewusiu - wszystkiego najlepszego :D http://www.flower-delivery-uk.co.uk/images/choc+bubbly3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ewciu wszystkiego najlepszego A tutaj mały drobiazg http://www.artdekor.no/images/prezent.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts