Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nurni-przeprowadzkę zaplanowaliśmy na koniec czerwca , mam nadzieje ze sie uda :D do przeprowadzki sie przygotowuję zbierając kartony ( w zaprzyjaźnionym warzywniku odkładają mi kartony po bananach -takie z uchami)

Aga- ja już nic nie czytam po innych dziennikach ( wciaz mnie goni czas ) ale do Twego zerkam od czasu do czasu

deski sie odwlekaja ale schody montują , coraz fajniej sie robi . Zdjecia bedą za pare dni -niech no tylko Dawid zjedzie do domu to nadgonimy fotoreportaże :lol:

dzieki Dzewczyny za miłe słowa -chociaż ja z tych zdjeć nie wywnioskowałabym ,że te schody są ładne, a kuchnia wyszła taka-nijaka :wink: Jednak rzeczywistość jest dużo bardziej przyjazna i to mnie najbardziej cieszy .zrobilam np. duzo zdjec kolorow Scian -ale tego fioletu wcale nie widac , a ten bananowo żółty wyszedł bialy.Ostatnio wnerwili mnie elektrycy, ale to już inna historia i niedługo opisze ja dzienniku :evil:

Ewuniu

W dniu Twych Urodzin, wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, zrealizowania wszystkich zamierzeń, zdrowych i szczęśliwych chwil w nowym domku i dużo, dużo miłości...oby Heniek w nowej sypialni nie zapominał o kawie do łóżka :wink:

http://poporutoo.blox.pl/resource/86313.jpg