Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zaglądałam do Twojego dziennika jakiś czas i co?

Przegapiłam Twoje urodziny :(

Spóźnione, ale szczere życzenia SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!

Na dodatek jak przeczytałam i obejrzałam to mi szczęka opadła i oko zbielało (i jak ja teraz przez Ciebie wyglądam?!) !!!

Cudności! Kuchnia marzenie! Schody przepiękne! Elewacja i dachówka - miód! Łazienka rewelacja! Ale masz pięknie!!!!

Teraz tylko pozostaje mi po cichutku zazdrościć...

Kze- NTO ,to Nowa Trybuna Opolska ,czyli gazeta :lol: wywiad zredukowali i ocenzurowali -niestety :cry: bo córa duzo miala do powiedzenia na temat naszego szkolnictwa

i bardzo dziekuję za zyczenia ( oktawa nie minęła wiec życzenia są nadal przyjmowane :wink: )

Jagna - dzieki bardzo :lol: zazdrość jest piekna :D :wink:

Ewka, ucałuj Kaśkę, koniecznie. O wyniki możecie być zupełnie spokojne. Raz, że Kaśka to mądra dziewczyna, dwa, nie na darmo kciukasy zaciskałam. :lol:

z przyjemnością donoszę ,że moja piękna córcia od rana zap...a na budowie :wink: :wink: :wink: zarządzenie odgórne Tatusia ,że należy sie odstresować po intensywnej nauce ( a pogoda dzisiaj śliczna )

a gratulację będą jak ukażą sie wyniki :D

I słusznie! jeszcze nikomu nie zaszkodziła odrobina pracy fizycznej.. :lol: W szczególności młodym osobom....

Ewuniu,

po pierwsze primo

to przyjmij SERDECZNE ŻYCZENIA URODZINOWE,

niech Ci się spełnią wszystkie marzenia i szybkiej przeprowadzki!!!!!! :lol: :lol: :lol:

po drugie primo

to zmiany u Ciebie, że hej.

Kuchnia piękna, schody też, prace idą pełną parą - tylko pozazdrościć. :lol:

To kiedy przeprowadzka???

Nie było mnie, bo byłam na urlopie bez dostępu do netu.

Znam to uczucie - rozdrażnienia i zmęczenia "tematem".

U Ciebie "jeszcze miesiąc, a kasa się kończy", a u mnie sam kafelkarz jeszcze dwa miesiące (tak dziś zapowiedział) i też kasa się kończy. :lol: :lol: :lol:

U Ciebie przynajmniej widać koniec, cały czas się coś dzieje, a my tylko kafelkarza oglądamy - już za parę dni będzie SZÓSTY miesiąc, eeeeh, szkoda gadać.

Chyba mu u nas za dobrze, chociaż nie karmimy i żadnych innych uciech mu nie zapewniamy.

Sorry, że się wyżalam w Twoim wątku, ale muszę choć trochę sobie ulżyć - to jest właśnie to rozdrażnienie o którym piszesz i trzeba dać mu upust, bo inaczej by człowiek zwariował :wink: .

Sonika -sorry ,ale tak sie dużo dzieje ,ze nie nadążam :wink:

podłoga pachnie cudnie -chciałabym przede wszystkim zatrzymać ten zapach :roll: teraz trwa cykliniowanie a potem niestety lakier :cry:

wokół domu trwają prace brukowe , bedzie na reszcie czysto i schludnie - kostka betonowa ceglasta z elementami grafitu i szarości ,a obrzeża z kostki granitowej :D Teraz wymyślam kształty , a musze powiedzieć że jest to bardzo trudne zajęcie :cry:

do tego ten deszcz ......brrrrr, tylko w domciu pali sie w kominku i panuje wszechobecne ciepełko ....a w bloku zimno :cry:

ale tu sa komplimenty :wink: dziekuje ,tez mi sie podoba moj bialy domek :D

nastepne zdjecia gdzieś za tydzień ,jak kostka zostanie wylożona .

Podloga została wczoraj napuszczona Caponem ,a dzisiaj jakimś lakierem ( ta czynność bedzie powtarzana jeszcze 2 razy ) .