Ew-ka 09.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Bardzo dziekuje za życzenia .....zapraszam na lody http://www.kulinaria.pl/foto/pot-050.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To ja ze spóźnionymi, ale również szczerym życzeniami. Przede wszystkim życze jak najszybszego wprowadzenia się do nowego domu oraz jak najszybszego skończenia budowy...http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Nie zaglądałam do Twojego dziennika jakiś czas i co? Przegapiłam Twoje urodziny Spóźnione, ale szczere życzenia SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!! Na dodatek jak przeczytałam i obejrzałam to mi szczęka opadła i oko zbielało (i jak ja teraz przez Ciebie wyglądam?!) !!! Cudności! Kuchnia marzenie! Schody przepiękne! Elewacja i dachówka - miód! Łazienka rewelacja! Ale masz pięknie!!!! Teraz tylko pozostaje mi po cichutku zazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Gratuluję wywiadu w NTO!!!Nie zapomniałaś nagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Kze- NTO ,to Nowa Trybuna Opolska ,czyli gazeta wywiad zredukowali i ocenzurowali -niestety bo córa duzo miala do powiedzenia na temat naszego szkolnictwa i bardzo dziekuję za zyczenia ( oktawa nie minęła wiec życzenia są nadal przyjmowane ) Jagna - dzieki bardzo zazdrość jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ewka, ucałuj Kaśkę, koniecznie. O wyniki możecie być zupełnie spokojne. Raz, że Kaśka to mądra dziewczyna, dwa, nie na darmo kciukasy zaciskałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ewciu cieszę się, że wszystko Ci idzie zgodnie z założeniami –super !!! I pogratuluj Kasi ode mnie – zdolna dziewczyna ( po mamusi ) . Swoją drogą-piękna również ta działka, na której odbywasz majówki rodzinne Buzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 z przyjemnością donoszę ,że moja piękna córcia od rana zap...a na budowie zarządzenie odgórne Tatusia ,że należy sie odstresować po intensywnej nauce ( a pogoda dzisiaj śliczna ) a gratulację będą jak ukażą sie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 z przyjemnością donoszę ,że moja piękna córcia od rana zap...a na budowie zarządzenie odgórne Tatusia ,że należy sie odstresować po intensywnej nauce ( a pogoda dzisiaj śliczna ) a gratulację będą jak ukażą sie wyniki I słusznie! jeszcze nikomu nie zaszkodziła odrobina pracy fizycznej.. W szczególności młodym osobom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Ewuniu, po pierwsze primo to przyjmij SERDECZNE ŻYCZENIA URODZINOWE, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia i szybkiej przeprowadzki!!!!!! po drugie primo to zmiany u Ciebie, że hej. Kuchnia piękna, schody też, prace idą pełną parą - tylko pozazdrościć. To kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 sonika -nareszcie sie pojawilas dziekuje za zyczonka -wszystkie sie przydadzą jestesmy juz okropnie zmeczeni i rozdraznieni -jeszcze` miesiac a kasa sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Nie było mnie, bo byłam na urlopie bez dostępu do netu. Znam to uczucie - rozdrażnienia i zmęczenia "tematem". U Ciebie "jeszcze miesiąc, a kasa się kończy", a u mnie sam kafelkarz jeszcze dwa miesiące (tak dziś zapowiedział) i też kasa się kończy. U Ciebie przynajmniej widać koniec, cały czas się coś dzieje, a my tylko kafelkarza oglądamy - już za parę dni będzie SZÓSTY miesiąc, eeeeh, szkoda gadać. Chyba mu u nas za dobrze, chociaż nie karmimy i żadnych innych uciech mu nie zapewniamy. Sorry, że się wyżalam w Twoim wątku, ale muszę choć trochę sobie ulżyć - to jest właśnie to rozdrażnienie o którym piszesz i trzeba dać mu upust, bo inaczej by człowiek zwariował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Chciałam zapytać dlaczego nas zaniedbujesz? Podłoga na poddaszu położona, cudnie wygląda, pachnie - a zdjęć niet. Proszę o zajęcie natychmiastowego stanowiska, bo to jest normalne znęcanie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sonika -sorry ,ale tak sie dużo dzieje ,ze nie nadążam podłoga pachnie cudnie -chciałabym przede wszystkim zatrzymać ten zapach teraz trwa cykliniowanie a potem niestety lakier wokół domu trwają prace brukowe , bedzie na reszcie czysto i schludnie - kostka betonowa ceglasta z elementami grafitu i szarości ,a obrzeża z kostki granitowej Teraz wymyślam kształty , a musze powiedzieć że jest to bardzo trudne zajęcie do tego ten deszcz ......brrrrr, tylko w domciu pali sie w kominku i panuje wszechobecne ciepełko ....a w bloku zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ewa, ale piękne drzwi macie! Mam zdjęcie identycznych drzwi w kompie od dłuuuuugiego czasu, najpiękniejsze jakie znalazłam (oczywiście u siebie nie mam takich ), takie same tylko pełne też są śliczne. Podłoga też cudna Czym ją pokryjecie? Ślicznie tam macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 OJ, masz już prawdziwe schody i ładne luksefy. Jak super Ale najfajniejsze chyba są kwiatki we własnym ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ewka super, dawaj tu nam więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ewciu ogromne gratulki, domek pięknieje w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ale tu sa komplimenty dziekuje ,tez mi sie podoba moj bialy domek nastepne zdjecia gdzieś za tydzień ,jak kostka zostanie wylożona . Podloga została wczoraj napuszczona Caponem ,a dzisiaj jakimś lakierem ( ta czynność bedzie powtarzana jeszcze 2 razy ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ewciu to czekam na kolejne zdjęcia A jak tam kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts