kze 20.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A czemu podoga sosnowa? Nie za miękka... U moich rodziców jest sosnowa i wystarczy, że coś upadnie to zaraz jest slad... Ale może teraz są lepsze lakiery.... Dzwi super. Niecierpliwie czekam na nastepne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 czemu sosnowa? tak wyszlo , mam nadzieję ze lakiery ją wzmocnią ( bedzie 3-krotne malowanie jakimś półmatem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 musze Wam powiedzieć ,że te kolorowe luksfery w garażu to był jeden z moich najlepszych pomysłów w garazu jest jasno i wesoło -tym bardziej ,ze wpada tam poranne slońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nooooooooooooooo, toś się spisała na medal . Śliczniasto i jaki porządek. A sypialnię to masz też fiołkową i taki sam słup (o tym słupie już kiedyś pisałam). Drzwi też bardzo ładne - wzór i kolor. Gotowe czy stolarzowe? Wyobrażam sobie jak musi pachnieć ta podłoga, haaa. Ale sie u Ciebie dzieje , tylko pozazdrościć. A co to są te dziury w ścianach, przy podłogach w sypialniach? Działaj dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 20.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ew-ka bardzo podoba mi sie Twój dom, luksfery kolorowe super.Fajnie obudowali Ci słup.Czy mogłbyś zdradzic ile płacisz za zrobienie tego podjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Wszystko piękności ale podloga sosnowa to dla mnie cudo Niech tam sobie będzie miękka ale jest śliczna Ale napewno da się ją wzmocnić, ja mam sosnowe mebelki u dzieciaków i lóżko bylo malowane jakimś strasznie smierdzącym lakierem chyba ze trzy razy przez stolarza i wcale nie jest miękkie i doskonale wygląda po kliku latach a stolik natomiast tragedia- niestety robil już inny stolarz Piękny domek caluśki a poddasze sosnowe brak mi slów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ojejku , dziekuje !!!! rzeczywiscie podloga prezentuje sie ekstra ( ale juz nie pachnie ,bo jest na niej lakier-ponoć bardzo dobry i twardy , a na pewno drogi) Sonika -te śliczne dziury -to wyloty rozprowadzenia ciepełka z kominka ( zdjete do malowania oslony),a drzwi sa stolarzowe na zamówienie ( 1000zł bez klamek ) bartar- slupy obudował nam Dziadek stolarz - jego produkcji sa tez schody i podbitka .Niestety nie mam zielonego pojęcia ile nam wycenia za podjazd , taras i ogrodzenie -robi to jedna firma ( wieloletni kolega męża ,powiedzial ze nas nie oskubie za mocno) Zyczę wszystkim miłego weekendu - uciekamy zaraz na dwa dni w góry -buziaki - do zobaczenia w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wszystko piękności ale podloga sosnowa to dla mnie cudo Niech tam sobie będzie miękka ale jest śliczna Ale napewno da się ją wzmocnić, ja mam sosnowe mebelki u dzieciaków i lóżko bylo malowane jakimś strasznie smierdzącym lakierem chyba ze trzy razy przez stolarza i wcale nie jest miękkie i doskonale wygląda po kliku latach a stolik natomiast tragedia- niestety robil już inny stolarz Piękny domek caluśki a poddasze sosnowe brak mi slów Ale mebelki sosnowe są ekstra!! Sam takowe mam. Ale moje obawy dotyczyły podłogi.. Ale skoro ten lakier jest taki super drogii i mocny to na pewno będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 jestem na etapie wyboru kpl wypoczynkowego podoba mi sie ten http://www.kler.pl/katalog_programow/program-C07/galeria/galeria_01c.jpg ale cena a fotel ??? marzenie ........... http://www.kler.pl/katalog_programow/program-C07/galeria/galeria_03c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zestaw bardzo ładny!!! Ale czy praktyczny... To nie wiem. Na białym będzie widać brud.. Trzeba będzie często sprzątać. Ale jeśli Cię to nie przeraża to kupuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kze- i tu sie mylisz własnie na jasnych meblach ,wypoczynkach i wykladzinach nie widać kurzu . Obecne mieszkanie mam w takich tonacjach i to nowe nie wyobrazam sobie w innych . Kiedyś miałam i ciemne mebelki i ciemne dywany ......brrrrr....nigdy więcej kurz osiadał w zastraszającym tempie i to było niestety widać !!!! teraz mogę nie wycierać kurzu ( upsss..... już nie mam serca do sprzątania tego mieszkania) ze dwa tygodnie i na brzozowych meblach nic nie widać - wskazówką do starcia kurzu jest ...czarny telewizor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kurz powinno się ścierać.. Ale na białym widać plamy. Jak coś się zaleje itp. Na czarnym (ciemnym) mniej widać. Poza tym słyszałem (od osób, które miały jane - białe meble), że one z czasem szarzeją... No, ale decyzja nalezy do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kurz powinno się ścierać.. Ale na białym widać plamy. Jak coś się zaleje itp. Na czarnym (ciemnym) mniej widać. Poza tym słyszałem (od osób, które miały jane - białe meble), że one z czasem szarzeją... No, ale decyzja nalezy do Ciebie! nie mam zamiaru Cie przekonywać do kolorów ,ale od 16 lat mam jasne ,brzozowe meble i to są jedyne mebelki które z nami pójdą do nowego domu bo są piękne - nie sa szare ,brudne czy zniszczone czy zaplamione . Nie zgadzam sie z Twoja teorią ,ale przecież kazdy ma prawo do własnej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Mówisz brzozowe meble A na zdjęciach są skórzane... I tutaj jest rozbieżność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ale weekend to spędziłaś super.. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - to prawda ...chyba urodziłam sie Amazonką .... pozdrów Iwonkę ( jak sie czuje ? wszystko w porządku ?) kiedy możemy sie Was spodziewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - to prawda ...chyba urodziłam sie Amazonką .... pozdrów Iwonkę ( jak sie czuje ? wszystko w porządku ?) kiedy możemy sie Was spodziewać ? Widzę, że jak tak dalej pójdzie to nie poznamy Waszego domu.. Iwonka (odpukać) bardzo dobrze znosi ciążę. Wcale nie robi się jej niedobrze, a lekarze mówią, że podręcznikowa ciąża... Cały czas lata do pracy, ale już zaczyna mieć coraz większy brzuch, więc coraz trudniej funkcjonowac... Do tesciów wybieramy się chyba w lipcu.. Bo na koniec wrzesnia jest termin porodu... Chyba, że udało by się pod koniec czerwca... Ale ja teraz dużo prac do pisania i egzaminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ewuniu, śliczna ta kostka. A sposób ułożenia, to sami wymyśliliście? Bardzo, bardzo fajnie. Kiedy ja dojdę do tego etapu ? Czuję przez skórę, że już zbierasz pudła i się pakujesz. A zdjęcia z weekendu, poprostu super. Nie spodziewałam się, że z Ciebie taka Amazonka. Na kiedy będzie kuchnia? Pozdrawiam serdecznie i czekam na wielki finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Sonika-dobrze czujesz , pudła czekają na zapełnienie Zaraz po niedzieli sałe poddasze bedzie juz wymalowane i wymyte wiec zaczniemy sie przewozić . A kostkę to sami fachmani nam ułożyli ,ja im takm mniej-więcej określiłam co chcę i 2x dziennie konsultowali ze mną postępy. teraz układamy taras , troszekę mi było żal desek na tarasie ,ale kostka tez jest super !!!!! Do końca tego tygodnia powinni zakończyć prace kostkowe ,a po niedzieli zaczną ustawiać ogrodzenie. Już niedługo FINAŁ ...na samą myśl serce szybciej mi bije ( kuchnia 10 czerwca, szafy wnekowe 10 czerwca, wypoczynek ok 20czerwca,sypialnia 28 czerwca ) Z dzisiejszym dniem zostało 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ewciu ogromne gratulki kostka wygląda cudnie Ogólnie domek prezentuje się pieknie Czekam na zdjęcia tarasu Pakuj się pakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts