Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooooooooooooooo, toś się spisała na medal :D :D :D .

Śliczniasto i jaki porządek.

A sypialnię to masz też fiołkową i taki sam słup (o tym słupie już kiedyś pisałam).

Drzwi też bardzo ładne - wzór i kolor. Gotowe czy stolarzowe?

Wyobrażam sobie jak musi pachnieć ta podłoga, haaa.

Ale sie u Ciebie dzieje :o :o :o , tylko pozazdrościć.

A co to są te dziury w ścianach, przy podłogach w sypialniach?

Działaj dalej!!!

Wszystko piękności ale podloga sosnowa to dla mnie cudo :o :p

Niech tam sobie będzie miękka ale jest śliczna :p

Ale napewno da się ją wzmocnić, ja mam sosnowe mebelki u dzieciaków i lóżko bylo malowane jakimś strasznie smierdzącym lakierem chyba ze trzy razy przez stolarza i wcale nie jest miękkie i doskonale wygląda po kliku latach a stolik natomiast tragedia- niestety robil już inny stolarz :(

Piękny domek caluśki a poddasze sosnowe brak mi slów :roll:

ojejku , dziekuje !!!!

rzeczywiscie podloga prezentuje sie ekstra ( ale juz nie pachnie ,bo jest na niej lakier-ponoć bardzo dobry i twardy , a na pewno drogi)

Sonika -te śliczne dziury -to wyloty rozprowadzenia ciepełka z kominka ( zdjete do malowania oslony),a drzwi sa stolarzowe na zamówienie ( 1000zł bez klamek )

bartar- slupy obudował nam Dziadek stolarz - jego produkcji sa tez schody i podbitka .Niestety nie mam zielonego pojęcia ile nam wycenia za podjazd , taras i ogrodzenie -robi to jedna firma ( wieloletni kolega męża ,powiedzial ze nas nie oskubie :wink: za mocno)

Zyczę wszystkim miłego weekendu - uciekamy zaraz na dwa dni w góry -buziaki - do zobaczenia w poniedziałek :D

Wszystko piękności ale podloga sosnowa to dla mnie cudo :o :p

Niech tam sobie będzie miękka ale jest śliczna :p

Ale napewno da się ją wzmocnić, ja mam sosnowe mebelki u dzieciaków i lóżko bylo malowane jakimś strasznie smierdzącym lakierem chyba ze trzy razy przez stolarza i wcale nie jest miękkie i doskonale wygląda po kliku latach a stolik natomiast tragedia- niestety robil już inny stolarz :(

Piękny domek caluśki a poddasze sosnowe brak mi slów :roll:

Ale mebelki sosnowe są ekstra!! Sam takowe mam. Ale moje obawy dotyczyły podłogi.. Ale skoro ten lakier jest taki super drogii i mocny to na pewno będzie OK. 8)

jestem na etapie wyboru kpl wypoczynkowego

podoba mi sie ten

http://www.kler.pl/katalog_programow/program-C07/galeria/galeria_01c.jpg

ale cena :cry:

a fotel ??? marzenie ...........

http://www.kler.pl/katalog_programow/program-C07/galeria/galeria_03c.jpg

kze- i tu sie mylisz :lol: własnie na jasnych meblach ,wypoczynkach i wykladzinach nie widać kurzu . Obecne mieszkanie mam w takich tonacjach i to nowe nie wyobrazam sobie w innych . Kiedyś miałam i ciemne mebelki i ciemne dywany ......brrrrr....nigdy więcej :evil: kurz osiadał w zastraszającym tempie i to było niestety widać !!!!

teraz mogę nie wycierać kurzu ( upsss..... już nie mam serca do sprzątania tego mieszkania) ze dwa tygodnie i na brzozowych meblach nic nie widać - wskazówką do starcia kurzu jest ...czarny telewizor .

Kurz powinno się ścierać.. Ale na białym widać plamy. Jak coś się zaleje itp. Na czarnym (ciemnym) mniej widać. Poza tym słyszałem (od osób, które miały jane - białe meble), że one z czasem szarzeją... :( No, ale decyzja nalezy do Ciebie! 8)

Kurz powinno się ścierać.. Ale na białym widać plamy. Jak coś się zaleje itp. Na czarnym (ciemnym) mniej widać. Poza tym słyszałem (od osób, które miały jane - białe meble), że one z czasem szarzeją... :( No, ale decyzja nalezy do Ciebie! 8)

nie mam zamiaru Cie przekonywać do kolorów ,ale od 16 lat mam jasne ,brzozowe meble i to są jedyne mebelki które z nami pójdą do nowego domu bo są piękne - nie sa szare ,brudne czy zniszczone czy zaplamione .

Nie zgadzam sie z Twoja teorią ,ale przecież kazdy ma prawo do własnej opinii :wink:

kze - to prawda ...chyba urodziłam sie Amazonką .... :wink:

pozdrów Iwonkę ( jak sie czuje ? wszystko w porządku ?)

kiedy możemy sie Was spodziewać ?

Widzę, że jak tak dalej pójdzie to nie poznamy Waszego domu.. :lol: :lol:

Iwonka (odpukać) bardzo dobrze znosi ciążę. Wcale nie robi się jej niedobrze, a lekarze mówią, że podręcznikowa ciąża... 8)

Cały czas lata do pracy, ale już zaczyna mieć coraz większy brzuch, więc coraz trudniej funkcjonowac...

Do tesciów wybieramy się chyba w lipcu.. Bo na koniec wrzesnia jest termin porodu... Chyba, że udało by się pod koniec czerwca... Ale ja teraz dużo prac do pisania i egzaminy... :(

Ewuniu,

śliczna ta kostka. A sposób ułożenia, to sami wymyśliliście? Bardzo, bardzo fajnie.

Kiedy ja dojdę do tego etapu :cry: :cry: :cry: ?

Czuję przez skórę, że już zbierasz pudła i się pakujesz.

A zdjęcia z weekendu, poprostu super. Nie spodziewałam się, że z Ciebie taka Amazonka.

Na kiedy będzie kuchnia?

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wielki finał.

Sonika-dobrze czujesz , pudła czekają na zapełnienie :D Zaraz po niedzieli sałe poddasze bedzie juz wymalowane i wymyte wiec zaczniemy sie przewozić .

A kostkę to sami fachmani nam ułożyli ,ja im takm mniej-więcej określiłam co chcę i 2x dziennie konsultowali ze mną postępy. teraz układamy taras , troszekę mi było żal desek na tarasie ,ale kostka tez jest super !!!!! :D Do końca tego tygodnia powinni zakończyć prace kostkowe ,a po niedzieli zaczną ustawiać ogrodzenie. Już niedługo FINAŁ ...na samą myśl serce szybciej mi bije ( kuchnia 10 czerwca, szafy wnekowe 10 czerwca, wypoczynek ok 20czerwca,sypialnia 28 czerwca )

Z dzisiejszym dniem zostało 30 dni

:D