Ew-ka 25.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aga-zdjecia niedlugo sie pojawią a u Ciebie widze ,ze robota wre.... byle do przodu , a potem poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ewciu jak to jest wre mi się wydaje że to nic się nie posuwa do przodu Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wszystkie kwiaty z mojej działki http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka1.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka2.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka3.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka4.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka5.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka6.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka7.jpg http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/przemo/pictures/dzial/dzialka8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 28.05.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 i po raz kolejny nie napiszę nic odkrywczego... Ewka, pięknie u Ciebie. Ale kiedy zobaczyłam sosnową podłogę na poddaszu i kolor ścian i słupy pięknie obrobione, to ech... dech mi zaparło. Też mam dużo okien dachowych, ale bałam się, że będzie ciemno w pokojach. U Ciebie zobaczyłam jaki rewelacyjny efekt daje jasne drewno na podłodze z oświetleniem padającym z okna dach. Po prostu super. Ewciu jestem stałą Twoją czytelniczką i cieszę się kiedy widzę taki postęp robót. Trzymam kciuki za resztę i powodzenia. czekam na zdjęcia po zakończeniu prac brukarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 bardzo dziekuje - w rzeczeczywistosci też jest pięknie Na poddaszu jest bardzo jaśniutko .ta podłoga jest nieziemska ,a słupy prezentuja sie ekstra Sonika - co to za wytrzeszcz uważaj ,bo Ci tak zostanie mnie to pewnie szczena opadnie jak Ty zaczniesz pokazywać efekty u siebie Zrobilam dzisiaj pierwszego grila na tarasie zaprosilismy pomocnikow i sasiadow (ok 11 osob.) Kasi koledzy pomagali dzisiaj w porządkowaniu obejscia i wyrównywaniu terenu . zdjecia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Sonika - co to za wytrzeszcz uważaj ,bo Ci tak zostanie mnie to pewnie szczena opadnie jak Ty zaczniesz pokazywać efekty u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 30.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja jestem zachwycona dziennikiem i czytam jednym tchem. Tylko nie wiem czemu nie mogę zobaczyć tego co wy ( Większość zdjęć poprostu się nie wyświetla a widoczny jest tylko czerwony krzyżyk . Tak bym chciała zobaczyć tę elewację z okienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jofia , nie rozumiem dlaczego widzisz krzyżyki ??? może to wina komputera? Czytaj ,Kobieto ,cztyaj ...ja tez zanim zaczeliśmy -przeczytałam kilkanaście dziennikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ewuś .... ja też mam ciągle te krzyżyki - nie mogę więc nic Ci powiedzieć ... P.s. dzięki za tel. Buzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 coś sie stało z serwerem na ktorym były zdjęcia !!!!!! mam nadzieję ,że bedzie ok cierpliwości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czekam, czekam. Bo u mnie też tylko krzyżyki a apetytu mi narobiłaś tą podłogą na poddaszu - miodzio! Tylko siedzieć przed kompem i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jakiej grubości ten parkiet? Czy mogłabyś podać namiary na tego producenta? Cena rzeczywiście atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ew-ka zazdroszę ale tak pozytywnie Wcale się nie dziwię że mąż już nie chce wracać do bloku. Jeszcze trochę i wszyscy zamieszkacie w nowym domku i na pewno będziecie w nim jeszcze bardziej szczęśliwi. Tego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ew-ka,czytam Twoj dziennik systematycznie i jestem pod wrazeniem tempa prac i wogle.Super wiadomosc,ze juz zatydzien zamieszkasz w swoim wlasnym domku.Ach...jak ja bym tez tak chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ewciu, toż Ty jedną nogą już prawie mieszkasz Niech Ci tylko jeszcze tą kuchnię przywiozą. Gratuluję! I mam nadzieję, że do tego czasu stronka ze zdjęciami zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 monka aha26 joola - nie macie pojęcia jak ja sie cieszę , że Wy sie cieszycie ,że ja sie cieszę Musze wam powiedzieć ,że nie mam już na nic czasu - teraz nadchodzi moja "chwila prawdy" - dopieszczanie i upiększanie - teraz to dopiero zacznę główkować intensywnie !!!! po południu położyłam sie na pięterku , zaciągnęłam rolety ( założyliśmy do wszystkich okien dachowych rolety -fiesta - całkowite zaciemnienie ) i wsłuchiwałam sie w tę ciszę ...............słychać było od czasu do czasu stuk-puk - to deski pękają .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 deski....?...a moze to duchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2005 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewuniu, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko idzie sprawnie i że już za niedługo będziesz mieszkać w swoim ŚLICZNYM domu. Wierzę, że nie masz na nic czasu, ale pomyśl o nas i wklej jakieś zdjęcia, bo nie możemy się doczekać. Bardzo jestem ciekawa wszystkiego. Jak wyszła kostka? Napewno pięknie, bo to co już widziałam zapowiadało się super. A parkiet? Ciekawa jestem jak wyszedł? Śliczności????? To kiedy montują Ci kuchnię - czwartek nadal aktualny?? Ja jakoś nie mogę się zabrać za ten temat, ale sobie obiecałam, że w tym tygodniu zacznę. Jak już masz przewiezione meble i kwiatki i męża i psa, to rzeczywiście nastąpił wielki finał. Ale super Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 aha26 - szykują sie "wakacje z duchami" ???? Sonika - wszystko układa sie jak klocki lego , parkiet ok, kostka ok, meble w czwartek .....ale sie dzieje domek robi sie domowy !!!! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts