Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i po raz kolejny nie napiszę nic odkrywczego... Ewka, pięknie u Ciebie. Ale kiedy zobaczyłam sosnową podłogę na poddaszu i kolor ścian i słupy pięknie obrobione, to ech... dech mi zaparło. Też mam dużo okien dachowych, ale bałam się, że będzie ciemno w pokojach. U Ciebie zobaczyłam jaki rewelacyjny efekt daje jasne drewno na podłodze z oświetleniem padającym z okna dach. Po prostu super. Ewciu jestem stałą Twoją czytelniczką i cieszę się kiedy widzę taki postęp robót. Trzymam kciuki za resztę i powodzenia. czekam na zdjęcia po zakończeniu prac brukarskich. :lol:

bardzo dziekuje - w rzeczeczywistosci też jest pięknie :D Na poddaszu jest bardzo jaśniutko .ta podłoga jest nieziemska ,a słupy prezentuja sie ekstra :D

Sonika - co to za wytrzeszcz :o uważaj ,bo Ci tak zostanie :D mnie to pewnie szczena opadnie jak Ty zaczniesz pokazywać efekty u siebie :D

Zrobilam dzisiaj pierwszego grila na tarasie :D zaprosilismy pomocnikow i sasiadow (ok 11 osob.) Kasi koledzy pomagali dzisiaj w porządkowaniu obejscia i wyrównywaniu terenu .

zdjecia niebawem :D

monka aha26 joola - nie macie pojęcia jak ja sie cieszę , że Wy sie cieszycie ,że ja sie cieszę :wink:

Musze wam powiedzieć ,że nie mam już na nic czasu - teraz nadchodzi moja "chwila prawdy" - dopieszczanie i upiększanie - teraz to dopiero zacznę główkować intensywnie !!!!

po południu położyłam sie na pięterku , zaciągnęłam rolety ( założyliśmy do wszystkich okien dachowych rolety -fiesta - całkowite zaciemnienie ) i wsłuchiwałam sie w tę ciszę ...............słychać było od czasu do czasu stuk-puk - to deski pękają .......... :o

Ewuniu,

nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko idzie sprawnie i że już za niedługo będziesz mieszkać w swoim ŚLICZNYM domu.

Wierzę, że nie masz na nic czasu, ale pomyśl o nas i wklej jakieś zdjęcia, bo nie możemy się doczekać.

Bardzo jestem ciekawa wszystkiego. Jak wyszła kostka? Napewno pięknie, bo to co już widziałam zapowiadało się super.

A parkiet? Ciekawa jestem jak wyszedł? Śliczności?????

To kiedy montują Ci kuchnię - czwartek nadal aktualny??

Ja jakoś nie mogę się zabrać za ten temat, ale sobie obiecałam, że w tym tygodniu zacznę.

Jak już masz przewiezione meble i kwiatki i męża i psa, to rzeczywiście nastąpił wielki finał.

Ale super :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie :D :D :D