Renatka 06.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewuniu bardzo sie wzruszyłam czytając Twój dziennik. Nawt łezki zakręciły mi sie w oku. Więc to tak spełniają się marzenia........Wspaniale !!!Bardzo sie cieszę i GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewunia, zadzwoń w wolniejszej chwili, czekam z utęsknieniem.Literki nie oddają tych emocji, które słychać w Twoim głosie.Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Widzisz jak cię Henio uraczył. Sprzyciarz został i terytorium za pomocą aneksji określa, jak go na cały tydzień zostawisz to ciekawe co dla ciebie zostanie. PS. Jak się przez I miesiąc nie pozabijacie to potem już z górki. Czysta zawiść (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kroyeno - Zbyszku mój mily - to dzieki Tobie powstał ten dziennik -przymusiłes mnie niejako i zdecydowałam sie zacząć pisać -DZIEKUJĘ Renatko -buziaki i zapraszam , wszak nie masz daleko Tolu - skarbie zadzwonię - i obgadamy wszystkie forumowe koleżanki Bardzo Wam wszystkim dziekuję za dobre slowa ,którymi obdarowywaliście mnie przez te kilka miesiecy zdjęcie mam nadzieje będą niedługo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ew-ka - ten tydzień to Ci minie straszliwie szybko. Lepiej już się przeprowadź do Heńka bo mu pewnie tam sumutno samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewciu ogromne gratulki - cieszę się wraz z Tobą. Czekam na fotki, bo napewno jest pieknie Jak juz amieszkasz to nie zapominaj o nas Pozdrowienia dla Heńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Aga i Maluszku - o Was nigdy nie zapomne , a do Heńka sie sprowadze jak mi przygotuje KROLEWSKIE PRZYJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A przygotuje z pewnością, w to nie watpię...... SZCZĘŚCIARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ew-ka jak wspaniale to przeczytać! Bardzo się cieszę, że finiszujesz. Tylko o czym teraz będziesz pisać w dzienniku... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jak to o czym jak się mieszka jak parapetówka i ogólnie z zycia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ewka gratulki, och jak ja ci zadzroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Renatko -buziaki i zapraszam , wszak nie masz daleko Nie kuś Ewuniu , nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 09.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ew-ka Przez Twój cudny dzienniczek, mało dzisiaj było pożytku ze mnie w pracy - tak "wciągnął". 9 miesięcy - i mieszkasz w swoim domku GRATULACJE ! A fotki dalej sie nie otwierają.... Please zrób coś...chcę popatrzeć. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ew-ka Przez Twój cudny dzienniczek, mało dzisiaj było pożytku ze mnie w pracy - tak "wciągnął". 9 miesięcy - i mieszkasz w swoim domku GRATULACJE ! A fotki dalej sie nie otwierają.... Please zrób coś...chcę popatrzeć. Pozdrawiam serdecznie Z Ciebie bylo malo pozytku w pracy a ja przez to sledzenie jej dziennika znowu nie zaczelam sie rano uczyc.Dobrze ,ze juz sie przeprowadza bo bede mogla sie na ksiazkach skupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ewka a onas zapomniałaś, ja wiem że pracy masz mnóstwo, ale od czasu do czasu nowinek nam podrzucić chyba możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ew-ka,SUPER,ze juz mieszkacie.Wiem,ze napewno macie jeszcze duzo pracy,ale toz to sama frajda swoj domek wykanczac!!!A co do tej migreny to sie nia wogle nie przejmuj,to wynik stresu jaki przechodzilas przez okres poprzedzajacy przeprowadzke. Ja mam tez czasami migreny,zawsze po zdaniu jakiegos egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ew-ka, mingrną sie nie martw, to na pewno z wrażenia. Potem będzie już z pewnością lepiej. Teraz ja z utęsknieniem czekam, zeby móc napisać to co Ty - że wreszcie sie wprowadziłam,ale kiedy to będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aga i Maluszku - o Was nigdy nie zapomne , a do Heńka sie sprowadze jak mi przygotuje KROLEWSKIE PRZYJĘCIE No i pewnie przygotował, bo Ewy nie ma tutaj z nami od paru dobrych dni. . Napisz Ewuniu jak Ci się mieszka, czy już rozpakowałaś wszystkie tobołki??? ale tyle sie ostatnio dzieje ,że nie nadążam Napiszę w skrocie - montaż kuchni -montaż szaf garderobiabych ( superanckie ) -zakładanie trawnika -sadzenie kwiatow - tv i Polsat -karnisze -alarm -malowanie ścian oraz - milion różnych wykończeniowych prac ( akrylowanie ,odbojniki za drzwi ,kinkiety itp) Nasze mieszkanie w bloku wygląda tragicznie !!!!! "poleciały me łzy czyste ,rzęsiste ...." To chyba ze szczęścia?? nie wiem co mam o tej nocy sądzić ,bo obudziłam sie z OGROMNĄ MIGRENĄ no, no - to jednak przyjęcie było na sto dwa jak Cię głowa boli!!! Cierpliwie czekamy na reportaż z KROLEWSKIEGO PRZYJĘCIA , no i na fotki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ewciu ogomne GRATULKI Jak to fajnie przeczytać MIESZKAMY A głową się nie przejmuj boli z przejęcia i nadmiaru wrażeń czekam na zdjęcia i relacje jak sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.06.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ewa- GRATULACJE! A więc już mieszkasz! Super! A migrenka to tylko z dwóch powodów być może: z przejęcia z powodu nowych wrażeń lub od przyjęcia jakie przygotował Henio i nadmiaru wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts