Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzisz jak cię Henio uraczył. Sprzyciarz został i terytorium za pomocą aneksji określa, jak go na cały tydzień zostawisz to ciekawe co dla ciebie zostanie. :lol:

PS. Jak się przez I miesiąc nie pozabijacie to potem już z górki. Czysta zawiść (oczywiście :wink: ). Oczywiście 8) .

Kroyeno - Zbyszku mój mily - to dzieki Tobie powstał ten dziennik -przymusiłes mnie niejako i zdecydowałam sie zacząć pisać -DZIEKUJĘ :D

Renatko -buziaki i zapraszam , wszak nie masz daleko :lol:

Tolu - skarbie zadzwonię - i obgadamy wszystkie forumowe koleżanki :wink:

Bardzo Wam wszystkim dziekuję za dobre slowa ,którymi obdarowywaliście mnie przez te kilka miesiecy

:D

zdjęcie mam nadzieje będą niedługo......

Ew-ka

Przez Twój cudny dzienniczek, mało dzisiaj było pożytku ze mnie w pracy

- tak "wciągnął". 9 miesięcy - i mieszkasz w swoim domku GRATULACJE !

A fotki dalej sie nie otwierają.... :cry: Please zrób coś...chcę popatrzeć.

Pozdrawiam serdecznie

Z Ciebie bylo malo pozytku w pracy a ja przez to sledzenie jej dziennika znowu nie zaczelam sie rano uczyc.Dobrze ,ze juz sie przeprowadza bo bede mogla sie na ksiazkach skupic :D :D :wink:

Ew-ka,SUPER,ze juz mieszkacie.Wiem,ze napewno macie jeszcze duzo pracy,ale toz to sama frajda swoj domek wykanczac!!!A co do tej migreny to sie nia wogle nie przejmuj,to wynik stresu jaki przechodzilas przez okres poprzedzajacy przeprowadzke.

Ja mam tez czasami migreny,zawsze po zdaniu jakiegos egzaminu :wink:

Aga i Maluszku - o Was nigdy nie zapomne , a do Heńka sie sprowadze jak mi przygotuje KROLEWSKIE PRZYJĘCIE :wink:

No i pewnie przygotował, bo Ewy nie ma tutaj z nami od paru dobrych dni. :wink: :D .

Napisz Ewuniu jak Ci się mieszka, czy już rozpakowałaś wszystkie tobołki??? :wink: :wink: :wink:

ale tyle sie ostatnio dzieje ,że nie nadążam

Napiszę w skrocie

- montaż kuchni

-montaż szaf garderobiabych ( superanckie )

-zakładanie trawnika

-sadzenie kwiatow

- tv i Polsat

-karnisze

-alarm

-malowanie ścian

oraz

- milion różnych wykończeniowych prac ( akrylowanie ,odbojniki za drzwi ,kinkiety itp)

Nasze mieszkanie w bloku wygląda tragicznie !!!!! "poleciały me łzy czyste ,rzęsiste ...."

To chyba ze szczęścia??

nie wiem co mam o tej nocy sądzić ,bo obudziłam sie z OGROMNĄ MIGRENĄ

:o :o :o no, no - to jednak przyjęcie było na sto dwa jak Cię głowa boli!!! :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Cierpliwie czekamy na reportaż z KROLEWSKIEGO PRZYJĘCIA :wink: :wink: , no i na fotki oczywiście.