Funia 10.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Zazdrość - straszna rzecz Aż mnie skręca (a tak na serio - to czekam na fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Gratulacje przyjete z ogromną radością To " mieszkamy" napisałam chyba troche na wyrost ,bo co to za mieszkanie bez gazu i kompletnej kuchni ,bez cieplej wody i zmywarki ???? ale jest fajnie .... wiele razy wyobrażalam sobie nasz domek zamieszkały , tak bardzo chciałam już poczuc jego atmosferę - pamietacie jak w STYCZNIU , po zamontowaniu kominka , w którąś niedziele przywiozłam w termosie kawe i ciasto ,obrus i zegar kominkowy ( do dzisiaj na nim stoi i odmierza godziny ) i zrobilismy goscinke ??? a dzisiaj może nie całe obiady ale posiłki już przygotowuję . W garazu mamy lodowke i 3 różne stoły , krzesła i wszlkie poczestunki odbywaja sie własnie w garazu . Zdjecia na pewno sie ukażą - intensywnie mysli nad nimi moj pracownik Przemek , a on jak coś obieca to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aż mnie skręca (a tak na serio - to czekam na fotki) _________________ mnie też i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 To " mieszkamy" napisałam chyba troche na wyrost ,bo co to za mieszkanie bez gazu i kompletnej kuchni ,bez cieplej wody i zmywarki ???? eee tam, nie ważne, ważne że wreszcie w swoim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 bo co to za mieszkanie bez gazu i kompletnej kuchni ,bez cieplej wody i zmywarki ???? Toż to bluźnierstwo Ew-ka - gratulacje z okazji przeprowadzki. Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 inż.Mamoń - uwielbiam w taki sposób bluźnić szczególnie ze zmywarką,ktorej nigdy nie miałam ( dzieci zawsze mowiły -po co nam zmywarka ,my mamy Tatusia )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 inż.Mamoń - uwielbiam w taki sposób bluźnić szczególnie ze zmywarką,ktorej nigdy nie miałam ( dzieci zawsze mowiły -po co nam zmywarka ,my mamy Tatusia )...... Czyli zmywarke macie ręczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Czyli zmywarke macie ręczną No a to oznacza, że ekologiczną (a to już wyrób najnowszej generacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.06.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Czyli zmywarke macie ręczną No a to oznacza, że ekologiczną (a to już wyrób najnowszej generacji ) Ja to rozumiem, że teraz jeszcze ręczna, ale będzie mechaniczna - prawda Ewuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ew-ka serdeczne gratulki z okazji zamieszkania we wlasnym domku Czytając dziennik czuje się emocje Pozytywne oczywiście Gdyby tak jeszcze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ewa pieknie to wszystko opisałaś Dopieszczaj dopieszczaj ten swój domek Czekam na zdjęcia bardzo cierpliwie Pozdrowienia dla całej rodzinki, duzo szczęścia w nowym domku samych radosnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ewa - wielkie, wielkie gratulkisuper, że sen twój się spełnił i już mieszkacieżyczę samych szczęśliwych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ewa - GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUUULACJE W końcu doczekałaś się swojego domeczku - mam nadzieję, że będzie Wam się w nim dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ewuniu,i co tam u Ciebie??? Nie zapominaj o nas i napisz coś, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ew-ka - obejrzałam zdjęcia Twojego domku. No po prostu cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IN 20.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj Ew_ka. Bardzo ciekawa i ładna kuchnia.Intryguje mnie tylko umiejscowienie płyty ceramiczne . Przy tym układzie to gotować może (chyba?) jedna osoba bo dla drugiej nie ma już miejsca -nawet na podbieranie z garnka.W związku z tym dlaczego nie zdecydowałaś się na inny ciąg technologiczny , tzn. lodówka - zlewozmywak - kuchenka? Pozrawiam w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 In - kuchenka - plyta mogła sie znaleźć tylko w tym miejscu , a lodówka miała być podblatowa , ale w ostateczności zaszły zmiany i lodówka została kupiona duża - miejsca jest dla jednej osoby dość ale dwie też bez problemu sie zmieszczą - nie jest tragicznie tez - dopóki nie zobaczyłam na żywo - sen z oczu spędzał mi ten układ - ale naprawdę nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a blat pod umywalką jest z konglomeratu czy z.............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a blat pod umywalką jest z konglomeratu czy z.............? granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ewciu pieknie Wiedziałam że tak będzie i się nie pomyliłam A najbardziej podoba mi się taras bo tez mamy taki pomysł Bałam się jak to wyjdzie a teraz widzę że super Nie pozostaje mi nic innego jak wybrać się na wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts