Funia 20.06.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jak może nie być super - jak sie mieszka pod tęczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.06.2005 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ewuniu, pięknie, pieknie i wszystko tip-top. Kuchnia bardzo mi się podoba. Zazdroszczę Ci, że trafiłaś na takich solidnych i szybkich wykonawców. Jak Ty to zrobiłaś i gdzie się takich szuka? Kostka w te esy-floresy prezentuje się pięknie, mebelki istne cudo. A tym stolikiem na tarasie, to mnie dobiłaś. Kiedy ja tak będę miała? Ciekawa jestem jak udało Ci się wtaszczyć pianino na piętro??? W pionie? Przecież to straszny ciężar!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Sonika - miłe słowa dziekuje , pianino to była "operacja słoń " !!!!!! najpierw znosiliśmy je z III p. ( przyjechala ekipa 3 kuzynów osiłków + 2 sąsiadów ) ale najbardziej obawialiśmy sie wnoszenia po tych pieknych drewnianych schodach , ale wszystko udalo sie ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ew-ka; zrobiłem porządek w Twoim dzienniku, wywaliłem "obce" wpisypozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksimusie - jestes WIELKI !!!! DZIEKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 najbardziej obawialiśmy sie wnoszenia po tych pieknych drewnianych schodach właśnie tego wnoszenia po schodach nie umiem sobie wyobrazić. Jak pokonaliście zakręt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jak pokonaliście zakręt? pianino zostalo podciągniete do gory , juz na prosty odcinek schodow - to bylo najtrudniejsze zadanie ( Heniek liczył ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 21.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ewka jeszcze raz powtórzę ale u Ciebie fajnie, pisz o wrażeniach, jak się mieszka i w ogóle o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No normalnie wodzi dziewucha na pokuszenie. Czy ty chcesz, żeby ludziska zgrzytali zębami z czystej zawiści (oczywiście )? Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kroyena, a Ty sobie zdajesz sprawe z tego jak ja zgrzytałam zebami i zaciskałam piąchy ???? muszę teraz oddać to co dostałam od innych -szczęśliwych mieszkaniem na swoich włościach buduj człeku ,buduj , a popłyniesz w krainę długów i ....szczęśliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ewciu jak fajnie że głowa już nie boli Czekam na fotki O długach nie pamietamy i jesteśmy w krainie szczęśliwości Bardzo się cieszę że tak superancko się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ewuniu, co słychać? Już się pewnie zadomowiłaś A sypialnie już dojechała? Pogoda jest super, zazdroszczę Ci ogródka. Pewnie sadzisz śliczne kwiatki i grillujesz na potęgę. Daj znać co nowego, please!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sonika - co ja Ci mam powiedzieć - TEN SEN SIE DZIEJE NAPRAWDĘ !!!! kończ tę budowę i zamieszkaj w swoim domeczku - jest bosko !!!! Sypialnia dojechała wczoraj ( nie było mnie caly dzień-wróciłam z wyjazdu służbowego późno w nocy ) ponoć jest śliczna zdjęcia wkrótce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ewciu nie mogło byc inaczej jak tylko super Czekam na zdjęcia Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ewuniu, coś nas zaniedbujesz . Gdzie są obiecane zdjęcia sypialni, no gdzie? My tu czekamy, ale nasza cierpliwość też ma granice . Proszę się zaraz poprawić i przypomniec sobie o forumowej braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 no właśnie tak bardzo nas zaniedbujesz chyba, że wyjechałaś odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 witajcie ziomale jestem ,jestem ..... ale nie mam czasu -wciąż przyjmujemy gości ( od piątku do wczoraj miałam oficjalne parapetówy - w sumie ok 70 ludzi ) domek jest juz prawie kompletnie urządzony ...jestem taka szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mam nadzieję, że we czwartek uda mi sie obejrzeć Twoje cudo... Wczoraj jak rozmawiałem z Heńkiem to mówił, ze bedzie... PS Zgubiłem nr telefonu do Ciebie bo ukradli mi komórkę... Ale na szczęście znalazłem do Heńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Krzysiu - oczywiście ,że zapraszamy na kawkę i na zwiedzanie do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 I znowu nam Ewka nic nie napisze bo będzie miała gości Cieszę się że fajnie się mieszka, czekam na jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts