Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I znowu nam Ewka nic nie napisze bo będzie miała gości :wink: :)

Cieszę się że fajnie się mieszka, czekam na jakieś zdjęcia :)

No właśnie - imprezka za imprezką.

To się nazywa życie :D :D :D .

A teraz pewnie KZE baluje z naszą Ewcią i na te zdjęcia jeszcze trochę poczekamy.

Ewuniu - ale Ci dobrze!!!

Ewa, mam duużą prośbę - prześlij mi na priv zdjęcie olejowanego parkietu. Proszę. Ja mam radiołącze i nie otwierają mi się zdjęcia z Twojej strony ze zdjęciami - stąd ta prośba. My ciągle wahamy się między olejem a lakierem. Bedę Ci baaaardzo wdzięczna.

Pozdrowienia

Aga

• 2 weeks później...

A teraz pewnie KZE baluje z naszą Ewcią i na te zdjęcia jeszcze trochę poczekamy.

A pewnie żeśmy w ponad czwórkę osób balowali!!! A domek został tak obfotografowany, ze brak słów...

Uwierzcie mi on wygląda na prawdę super!!! 8)

Tyle milych słów - dziekuje !!!! duzo rzeczy jest "starych" ,jeszcze z poprzedniego mieszkania, ale w nowym wnetrzu nabrały innego wyrazu.Cały dom pomalowalismy na jeden kolor-nadalo to przestronnosci wnętrzom(porada Kasiorka).........Jeszcze brakuje wielu detali ,np zaslon ale nie bardzo wiem na co sie zdecydowac -taki wybor.....

:D :D :D

Ewuniu

bardzo pięknie sobie mieszkasz !!!

G R A T U L A C J E !

Aż trudno uwierzyć, że tylko rok temu wbiłaś pierwszą łopatę.

Jest tak "domowo" jakbyś mieszkała tam już 3 lata.... i ta roślinność taka wybujała .

Jak Ty tego dokonałaś?

Mój podziw dla Ciebie jest szczery.

Cudnie, po prostu cudnie.

Reniu -dzieki za bardzo miłe słowa ,ale muszę zauważyć ,że jestem osobą posuniętą w latach i bagaż który ze sobą noszę jest znaczny ( kwiaty ,sprzety ,obrazy ....itp )..... :wink:

niemniej jednak wciąż upiększam i dekoruję - na nowo zapełniam domek bibelotami i tzw. łapaczami kurzu .

jestem osobą posuniętą w latach i bagaż który ze sobą noszę jest znaczny ( kwiaty ,sprzety ,obrazy ....itp )..... :wink:

Ale fajny wyznacznik "posuniecia" w latach :lol: :lol: , a bagaż jeszcze lepszy :lol: ..... wszyscy by tak chcieli :D ...a ja pierwsza.

Dlaczego ten mój bagaż jest zupełnie inny, mimo podobnego posuniecia w latach ? .... No dlaczego? :(