MartaL 23.07.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Dołanczam sie do gratulacji !! Piekny domek i życzę udanego mieszkania. Z jakiej firmy są te meble w kuchnii?? Bardzo orginalne "krągłości" mają. Nie widziałam podobnych w okolicy w której mieszkam. Czy możesz podac namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2005 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 I znowu nam Ewka nic nie napisze bo będzie miała gości Cieszę się że fajnie się mieszka, czekam na jakieś zdjęcia No właśnie - imprezka za imprezką. To się nazywa życie . A teraz pewnie KZE baluje z naszą Ewcią i na te zdjęcia jeszcze trochę poczekamy. Ewuniu - ale Ci dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.07.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Ew-ka, rewelacja, aż mię dech zaparło . Wszystko wygląda bardzo fajnie, kostka wyszła super. Życzę samych radości w nowym domu i niech odwiedzają Was tylko przyjaciele. P.S. ja też czekam na resztę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.07.2005 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Ewa, mam duużą prośbę - prześlij mi na priv zdjęcie olejowanego parkietu. Proszę. Ja mam radiołącze i nie otwierają mi się zdjęcia z Twojej strony ze zdjęciami - stąd ta prośba. My ciągle wahamy się między olejem a lakierem. Bedę Ci baaaardzo wdzięczna.PozdrowieniaAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A teraz pewnie KZE baluje z naszą Ewcią i na te zdjęcia jeszcze trochę poczekamy. A pewnie żeśmy w ponad czwórkę osób balowali!!! A domek został tak obfotografowany, ze brak słów... Uwierzcie mi on wygląda na prawdę super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Ewciu Ja nie widze zdjęć tylko krzyżyki czy ktoś też tak ma czy tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Ewciu Ja nie widze zdjęć tylko krzyżyki czy ktoś też tak ma czy tylko ja ja tam zdjecia widze.. wiec to chyba tylko u ciebie... Ew-ka: szczęka opadła, nic wiecej nie dodam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Może lepeij że nie widze bo gdzie potem znajdę tą szczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ewka - cuuuuuuuuuuuuuuudnie jest u Ciebie Super wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ew-ka domek i wnetrza sa CUUUUDNE,naprawde super!!!Wysłam do Ciebie male pytanko na priva,czekam na odpowiedz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Jak sie ogląda zjęcia sypialni i łazienki - to jak z katalogu.No i super tralki do poręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.08.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 .............................................................. Nie mogę pisać bo mi przeszkadza opadnięta szczena. A na serio: GRATULUJEMY i wczasujcie się do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Gratuluję moja szczęka jakoś wróciła na miejsce Dobrze że zdjęcia oglądałam u mamy to jakoś szczęka musiała wrócić A tak w jednym słowie SSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPEEEERRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Tyle milych słów - dziekuje !!!! duzo rzeczy jest "starych" ,jeszcze z poprzedniego mieszkania, ale w nowym wnetrzu nabrały innego wyrazu.Cały dom pomalowalismy na jeden kolor-nadalo to przestronnosci wnętrzom(porada Kasiorka).........Jeszcze brakuje wielu detali ,np zaslon ale nie bardzo wiem na co sie zdecydowac -taki wybor..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 chciałem tylko zauważyć że mi pierwszemu opadła szczęką i jakoś nie mogę jej znaleźć... nie widział ktos???m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Maksiu- z zębami czy bez i tak Cie lubie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ewuniu bardzo pięknie sobie mieszkasz !!!G R A T U L A C J E !Aż trudno uwierzyć, że tylko rok temu wbiłaś pierwszą łopatę.Jest tak "domowo" jakbyś mieszkała tam już 3 lata.... i ta roślinność taka wybujała .Jak Ty tego dokonałaś?Mój podziw dla Ciebie jest szczery.Cudnie, po prostu cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Reniu -dzieki za bardzo miłe słowa ,ale muszę zauważyć ,że jestem osobą posuniętą w latach i bagaż który ze sobą noszę jest znaczny ( kwiaty ,sprzety ,obrazy ....itp )..... niemniej jednak wciąż upiększam i dekoruję - na nowo zapełniam domek bibelotami i tzw. łapaczami kurzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jestem osobą posuniętą w latach i bagaż który ze sobą noszę jest znaczny ( kwiaty ,sprzety ,obrazy ....itp )..... Ale fajny wyznacznik "posuniecia" w latach , a bagaż jeszcze lepszy ..... wszyscy by tak chcieli ...a ja pierwsza. Dlaczego ten mój bagaż jest zupełnie inny, mimo podobnego posuniecia w latach ? .... No dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts