Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

Jestem w pracy i nie pamiętam takich rzeczy ale okno tarasowe chyba jest tak zrobione ,że tam nie trzeba poprzeczek bo efekt nie byłby najfajniejszy.....

No właśnie... Mi tez się nie podoba taka poprzeczka.. :-?

Jak przypomnisz sobie nazwę okien to bede wdzięczny. A w ogóle to nie było do tej pory problemów z ich otwieraniem i zamykaniem?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Okna tak wogole mamy z M&S ( Pomorska Fabryka Okien ) ale okuć nie pamiętam .Jak do tej pory działają bez zarzutu -bardzo lekko i bez zgrzytów :D

No to znaczy sie, że z tą poprzeczka mnie robią w konia. Musze mocniej przycisnąć sprzedawców. Ewnetualnie udać się do M&S.. :wink:

też mnie troszkę niepokoi Wigilia na 22 osoby ,ale słowo sie rzekło ....i trza zakasać rękawy.Najtrudniejsze jest usadowienie wszystkich przy stole .Oprócz naszego stołu wniesiemy jeszcze stół tarasowy ( ma 2 m) czyli razem 3,80 m ale to jeszcze mało .Trzeba będzie coś dostawić. No i jeszcze garnki nie mam tak wielkich ( a będzie zupa grzybowa z łazankami ,barszcz z uszkami i kompot z suszu) musze pożyczyć od naszych mam kochanych.No i obrusy na tyle stołów. :o :roll: :-?

Na razie kupiłam mnóstwo ozdób na choinkę :D Będzie duża ,śliczna i żywa w kolorach złota i czerwieni

No rzeczywiście bedziesz (i już pewnie jesteś) zabiegana...

I pewnie nie pamietałaś o zmierzeniu okna balkonowego... :oops:

upssss :oops:

ale nic straconego .....wysokość mieszkania mam 265cm - 20 cm skrzynka na rolety czyli okno tarasowe ma ok 240 cm

tadammmmm......... :D

No rzeczywiście bedziesz (i już pewnie jesteś) zabiegana...

I pewnie nie pamietałaś o zmierzeniu okna balkonowego... :oops:

upssss :oops:

ale nic straconego .....wysokość mieszkania mam 265cm - 20 cm skrzynka na rolety czyli okno tarasowe ma ok 240 cm

tadammmmm......... :D

U mnie też wyjdzie 2.65 i okna 2.40. Tylko mi cały czas marudzą o tej poprzeczce... :-?

Piękne te Świąteczne dekoracje... Jeden kubek Muratora tez mam, tylko mój dotarł ze złamanym uszkiem..., jest niepełnosprawny :wink: .., jakoś mam takie szczęście... :p

p.s. Ewka proszę Cię wstaw w swoim dzienniku na dole też kontakt do komentarzy.., bo ja dziś szukałam i szukałam, w końcu musiałam przez „szukaj” szukać... :oops: Ostatnio cos źle u mnie z koncentracja bo to już drugi watek od wczoraj co znaleźć nie mogłam...