kze 05.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Jestem w pracy i nie pamiętam takich rzeczy ale okno tarasowe chyba jest tak zrobione ,że tam nie trzeba poprzeczek bo efekt nie byłby najfajniejszy..... No właśnie... Mi tez się nie podoba taka poprzeczka.. Jak przypomnisz sobie nazwę okien to bede wdzięczny. A w ogóle to nie było do tej pory problemów z ich otwieraniem i zamykaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Okna tak wogole mamy z M&S ( Pomorska Fabryka Okien ) ale okuć nie pamiętam .Jak do tej pory działają bez zarzutu -bardzo lekko i bez zgrzytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Okna tak wogole mamy z M&S ( Pomorska Fabryka Okien ) ale okuć nie pamiętam .Jak do tej pory działają bez zarzutu -bardzo lekko i bez zgrzytów No to znaczy sie, że z tą poprzeczka mnie robią w konia. Musze mocniej przycisnąć sprzedawców. Ewnetualnie udać się do M&S.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.12.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ew-ka ależ się rozmarzyłam oglądając nowe zdjęcia Twojego domku. To co piszesz działa na mnie tak.... że jakaś tęsknota .... Ech, kiedy ja wreszcie zacznę! Gratuluję zmysłu estetycznego i zręcznych rączek. Świetnie wymyśliłaś te dekoracje zimowo-świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ew-ka już kiedyś oglądałam zdjęcia Twojego domku, teraz tez te nowe i znów musze napisać, że tak ładnie u Was.... Widać wszędzie kobieca rękę... Kiedy u mnie będzie tak ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No to oczekujemy zdjęć z tej 20-osobowej imprezki. Ciekaw jestem jak się zmieszczą i czy nie zdemolują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 też mnie troszkę niepokoi Wigilia na 22 osoby ,ale słowo sie rzekło ....i trza zakasać rękawy.Najtrudniejsze jest usadowienie wszystkich przy stole .Oprócz naszego stołu wniesiemy jeszcze stół tarasowy ( ma 2 m) czyli razem 3,80 m ale to jeszcze mało .Trzeba będzie coś dostawić. No i jeszcze garnki nie mam tak wielkich ( a będzie zupa grzybowa z łazankami ,barszcz z uszkami i kompot z suszu) musze pożyczyć od naszych mam kochanych.No i obrusy na tyle stołów. Na razie kupiłam mnóstwo ozdób na choinkę Będzie duża ,śliczna i żywa w kolorach złota i czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No rzeczywiście bedziesz (i już pewnie jesteś) zabiegana... I pewnie nie pamietałaś o zmierzeniu okna balkonowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No rzeczywiście bedziesz (i już pewnie jesteś) zabiegana... I pewnie nie pamietałaś o zmierzeniu okna balkonowego... upssss ale nic straconego .....wysokość mieszkania mam 265cm - 20 cm skrzynka na rolety czyli okno tarasowe ma ok 240 cm tadammmmm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No rzeczywiście bedziesz (i już pewnie jesteś) zabiegana... I pewnie nie pamietałaś o zmierzeniu okna balkonowego... upssss ale nic straconego .....wysokość mieszkania mam 265cm - 20 cm skrzynka na rolety czyli okno tarasowe ma ok 240 cm tadammmmm......... U mnie też wyjdzie 2.65 i okna 2.40. Tylko mi cały czas marudzą o tej poprzeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ale fajne nowe zdjęcia domu... Najbardziej podoba mi się mowa wersja kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ale ślicznie domek wygląda w świątecznej dekoracji Gratuluje smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.12.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ewcia, ale u Ciebie już ślicznie , światecznie...kurcze i jeszcze ten Twój wreszcie odnaleziony spokój! Strasznie zazdroszczę! I ciesze się razem z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 ten spokoj po takiej budowie jest nieoceniony .....Heniek niedawno stwierdził ,że chyba nie miałby już siły w tym roku nadal budować ....jeden sezon i zamieszkać .....tak jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 wiesz w naszym przypadku zamieszkanie nijak się ma do skończenia budowania... znaczy pracy mamy jeszcze na co najmniej kilka lat, a potem może troszkę spokoju na nas spłynie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 no tak ...u Was to troszkę inaczej ,ale samo to ,ze już mieszkacie na swoim i to tak szybko - to prawdziwy majstersztyk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Piękne te Świąteczne dekoracje... Jeden kubek Muratora tez mam, tylko mój dotarł ze złamanym uszkiem..., jest niepełnosprawny .., jakoś mam takie szczęście... p.s. Ewka proszę Cię wstaw w swoim dzienniku na dole też kontakt do komentarzy.., bo ja dziś szukałam i szukałam, w końcu musiałam przez „szukaj” szukać... Ostatnio cos źle u mnie z koncentracja bo to już drugi watek od wczoraj co znaleźć nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Zeljka - mówisz -masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.12.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ew- ka Zawrotu głowy mozna dostac od tych przepięknych dekoracji Te aniołki, koronkowe firaneczki- cudenka Przepięknie urządzony domek, na każdym kroku widać dbałość o szczegóły... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.12.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 EW-KA piękne te inspiracje, ja też tak uwielbiam, w biurze tak nastawiałam takich ozdób, że kumpelki mówią, że folklor mam, ale ja to uwielbiam, jeszcze nie mieszkam a juz kupuję takie pierdoły. EW-KO ślicznie a pralka super z PLUSA ją dostałaś??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts