Żelka 08.12.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ew-ka.., jesteś kochana... Dziekuje, dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 a pralka super z PLUSA ją dostałaś??!! hucznie polecam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 a pralka super z PLUSA ją dostałaś??!! hucznie polecam !!!!! ...a ja ręce dowale!!!!!!!...gdyby trzeba było pranie ręczne, ten tego Ew-ka cudeńka w domu, niecierpliwie czekam na Twoją choinkę, żywa będzie? pachnąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Tolusia - ostatnio w OBI 300 zł wydałam na bombki i takie tam duperele na samą choinkę .Heniek mało zawłu nie dostał Choinkę oczywiście planuję zakupic żywą i wielką - przeca to pierwsze świeta -i wspólna wigilia na 22 osoby - Boże jak ja sobie poradzę ???? ale już sie nie mogę doczekać ale ale pralka jest super ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Pralka jest więcej, niż super, uśmiałam się okrutnie. Wszystkim w domu pokazałam Ewka, poradzisz, ja co roku mam 11 osób to niby mniej, ale to już właściwie bez różnicy, czy trochę więcej, czy mniej. Większe garnki tylko A przyjemność z takiego spotkania ogromna. Będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
girlfriend in a coma 11.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Choinkę oczywiście planuję zakupic żywą i wielką - przeca to pierwsze świeta -i wspólna wigilia na 22 osoby - Boże jak ja sobie poradzę ???? Ty się Ewka nic nie martw, masz kochaną córeczkę, na pewno Ci pomoże! Poza tym sama w Krakowie siedzi, za domem tęskni, bo tu choinki ni widu, ni słychu, nawet się nie zapowiada. Stroiki śliczne, talent dekoratorki wnętrz pewnie nabyty, a inspiracją pewnie laurki Twoich dzieci, jeszcze z gimnazjum. Szkoda,że córka taka aplastyczna i nawet uszek upelić nie potrafi. No,ale czego Bozia w zmysłach plastycznych nie dała, uzupełniła w muzykowaniu. Psa pielęgnuj, o dzieci dbaj, bo chorują Ci przed świętami, ot co! cheers! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 girlfriend in a coma - Ty się o uszka nie martw ,bo grzybowa to moja specjalność Dziecko w Krakowie choruje bo pewnikiem chodzi w podejrzane miejsca i bele co kupuje do jedzenia a co do stroików.......najpiękniejsze jeszcze światu nie pokazane a co do muzykowania -przypaminam ,że tradycyjnie w Wigilię wszyscy gramy i śpiewamy kolędy -warto sobie słowa przypomnieć i nutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ewka ale fajnie u ciebie, a ta kawa to mniam. Wszystkiego dobrego dla Twojego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
girlfriend in a coma 11.12.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 a ta lodówka to prawdziwa ? jeśli o muzykowanie chodzi, to nie olędy, nie święta, ale chciałam Ci powiedzieć, Mamo,że zespół zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ewciu u Ciebie jak zawsze pieknie i inspirująco Bardzo mi się podoba i cieszę sie że mogę się tu tyle nauczyć Za rok będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 12.12.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ew-ko u Ciebie jak zwykle pieknie. Ewuniu czy nie bedziesz zla jak jak odpatrze od Ciebie troszke ten ostatni stroik z orzeszkami i bombkami? Jest taki sliczny i chetnie ustawilabym sobie taki w moim domku. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Super zdjęcia!!! Widze, że przygotowania do wigilii idą pełna parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ew-ko u Ciebie jak zwykle pieknie. Ewuniu czy nie bedziesz zla jak jak odpatrze od Ciebie troszke ten ostatni stroik z orzeszkami i bombkami? Jest taki sliczny i chetnie ustawilabym sobie taki w moim domku. Pozdrawiam serdecznie bardzo prosze Wesołych świąt !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ewuniu, życzę Tobie i Twojej Rodzince zdrowych wspaniałych Świąt ,wiele, wiele szczęścia w Nowym Roku i wspaniałej Wigilii w gronie najbliższych http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1453_348.ts1135272905218.jpg Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia zycze Tobie i calej Twojej rodzince duzo szczescia i radosci. aby te swieta byly pelne milosci i rodzinnego ciepla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ew-ka - czego Ci życzyć nie wiem bo co mi przychodzi do głowy to już masz To życzę Ci tego czego pragniesz sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts