Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D a pralka super z PLUSA ją dostałaś??!!

hucznie polecam !!!!!

...a ja ręce dowale!!!!!!!...gdyby trzeba było pranie ręczne, ten tego :wink: 8)

Ew-ka cudeńka w domu, niecierpliwie czekam na Twoją choinkę, żywa będzie? pachnąca?

Tolusia - ostatnio w OBI 300 zł wydałam na bombki i takie tam duperele na samą choinkę .Heniek mało zawłu nie dostał :lol: Choinkę oczywiście planuję zakupic żywą i wielką - przeca to pierwsze świeta -i wspólna wigilia na 22 osoby - Boże jak ja sobie poradzę ????

ale już sie nie mogę doczekać :D :D :D

ale ale pralka jest super ?????

Pralka jest więcej, niż super, uśmiałam się okrutnie. Wszystkim w domu pokazałam :D

Ewka, poradzisz, ja co roku mam 11 osób to niby mniej, ale to już właściwie bez różnicy, czy trochę więcej, czy mniej. Większe garnki tylko :wink:

A przyjemność z takiego spotkania ogromna. Będzie pięknie.

Choinkę oczywiście planuję zakupic żywą i wielką - przeca to pierwsze świeta -i wspólna wigilia na 22 osoby - Boże jak ja sobie poradzę ????

Ty się Ewka nic nie martw, masz kochaną córeczkę, na pewno Ci pomoże!

Poza tym sama w Krakowie siedzi, za domem tęskni, bo tu choinki ni widu, ni słychu, nawet się nie zapowiada.

Stroiki śliczne, talent dekoratorki wnętrz pewnie nabyty, a inspiracją pewnie laurki Twoich dzieci, jeszcze z gimnazjum.

:wink:

Szkoda,że córka taka aplastyczna i nawet uszek upelić nie potrafi.

No,ale czego Bozia w zmysłach plastycznych nie dała, uzupełniła w muzykowaniu.

Psa pielęgnuj, o dzieci dbaj, bo chorują Ci przed świętami, ot co!

cheers!

girlfriend in a coma - Ty się o uszka nie martw ,bo grzybowa to moja specjalność :D Dziecko w Krakowie choruje bo pewnikiem chodzi w podejrzane miejsca i bele co kupuje do jedzenia :wink:

a co do stroików.......najpiękniejsze jeszcze światu nie pokazane :lol:

a co do muzykowania -przypaminam ,że tradycyjnie w Wigilię wszyscy gramy i śpiewamy kolędy -warto sobie słowa przypomnieć i nutki :lol:

• 2 weeks później...
Ew-ko u Ciebie jak zwykle pieknie. :D Ewuniu czy nie bedziesz zla jak jak odpatrze od Ciebie troszke ten ostatni stroik z orzeszkami i bombkami? :wink: Jest taki sliczny i chetnie ustawilabym sobie taki w moim domku.

Pozdrawiam serdecznie :lol:

bardzo prosze :D

Wesołych świąt !!!!!