Maluszek 06.03.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Spotkanie Muratora ...........będę z Synem Ale Ci zazdroszczę. Ja niestety nie mogę przyjechać - może za rok, ale będę Was podglądać przez kamerkę . Bawcie się dobrze i róbcie dużo fotek. Pozdrowienia dla WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW!!!!! Poznałam Syna Ew-ki Super chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poznałam Syna Ew-ki Super chłopak czekaj czekaj...Jackowi opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poznałam Syna Ew-ki Super chłopak czekaj czekaj...Jackowi opowiem No to powiedz, co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Niezła desperacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja nie znam ani Syna Ew-ki, ani Jacka , nic tylko siąść i płakać i zgrzytać zębami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ew-ka baaaaardzo miło Cię było poznać ..i Twojego syna również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... no właśnie sie zastanawiałam czy nurni był....ale jest mu wybaczone - w końcu Zośka się narodziła...pewnie za bardzo swiętował i nie dojechał czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... Zabawa była przednia Ew-ka - niby to dlaczego ja mam pamiętać jaki to kanał W końcu to Ty przez 3 tygodnie go oglądałaś i z tego co opowiadałaś to nieźle się Wam przysłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... Zabawa była przednia Ew-ka - niby to dlaczego ja mam pamiętać jaki to kanał W końcu to Ty przez 3 tygodnie go oglądałaś i z tego co opowiadałaś to nieźle się Wam przysłużył zapamietałam - 143 ale i tak nie mam cyfrowego czegos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... Zabawa była przednia Ew-ka - niby to dlaczego ja mam pamiętać jaki to kanał W końcu to Ty przez 3 tygodnie go oglądałaś i z tego co opowiadałaś to nieźle się Wam przysłużył Mój kanał pamiętam ale nie pamiętam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ew-ka, nie rozpraszaj się , tylko zapodawaj te zdjęcia proszę, bo się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Dziewczyny Kochane Bardzo sie cieszę ze spotkania z Wami...właśnie pracuję nd zdjęciami ...trochę ich będzie Ivo -fajna z Ciebie Babeczka o Maluszku i Agackiej nie wspomne ....nasze śmichy -chichy świadczyły o świetnej zabawie .....Maluszku jaki to był kanał? Sonika .....masz czego żałować A Nurni nie dojechał..... Zabawa była przednia Ew-ka - niby to dlaczego ja mam pamiętać jaki to kanał W końcu to Ty przez 3 tygodnie go oglądałaś i z tego co opowiadałaś to nieźle się Wam przysłużył Mój kanał pamiętam ale nie pamiętam u Ciebie ? To pytaj Jagny - ona mówiła na którym. Ja muszę dopiero u siebie poszukać - jak znajdę to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ew-ka, nie rozpraszaj się , tylko zapodawaj te zdjęcia proszę, bo się doczekać nie mogę. Sonika -wysłałam do osoby, coby mi na serwer wrzuciła ..... i czekam już są w dzienniku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ew-ka dlaczego te zdjęcia nie przeszły cenzury....!!!!!!!! Idę się powiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ew-ka dlaczego te zdjęcia nie przeszły cenzury....!!!!!!!! Idę się powiesić! aga - a to niby dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ew-ka dlaczego te zdjęcia nie przeszły cenzury....!!!!!!!! Idę się powiesić! aga - a to niby dlaczego ło Matko !!!! jeśli tak to poważnie zabrzmiało to usunę ...ino które ???? mnie sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 bez paniki...w końcu jak na forumowego błazna...tylko kurcze czemu nie jestem młoda i piękna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 jestem młoda i piękna? oczywiście ,że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 jestem młoda i piękna? oczywiście ,że jesteś a ja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts